view this site in English

Uitgelicht

Blog

  • Tot onze grote spijt delen wij mee dat het PTP Congres afgelast wordt. Naar aanleiding van de richtlijnen van het RIVM mogen er geen evenementen meer georganiseerd worden voor meer dan 100 participanten. Het geld voor alle tickets zal teruggeboekt worden. Houd er rekening mee dat dit even kan duren, omdat we eerst de financiële gevolgen in kaart moeten brengen.

  • We hebben belangrijke informatie over de lezing over PTSD in Auschwitz Survivors die morgen, dinsdag 10 maart, zou plaatsvinden. Als voorzorgsmaatregel voor COVID-19 heeft onze gastspreker die met ouderen werkt de opdracht om thuis te blijven. Ondertussen zijn we op zoek naar een andere datum om de lezing te verplaasten. Onze excuses voor het ongemak en we verzekeren u dat u binnenkort meer informatie ontvangt over de lezing. Als je een tickets hebt gekocht blijft deze geldig voor de lezing op de nieuwe datum. Als je de nieuwe datum echter niet meer kunt, zal Labyrint je ticket terug overmaken. Als je verder nog vragen hebt kun je een mail sturen naar intern@labyrintleiden.nl

  • Onlangs hebben we e-mails gezien die beweren te zijn verzonden vanaf een van de @labyrintleiden.nl-domeinaccounts. In deze e-mails wordt u gevraagd te antwoorden met bankrekeninggegevens voor een overboeking. We weten niet zeker of een van onze leden deze e-mails heeft ontvangen. Als dit het geval is, controleer dan zorgvuldig het e-mailadres dat is gebruikt. Meestal moet u met deze phishing-e-mails naar een raar e-mailadres antwoorden met gekke letter- en cijfercombinaties.

  • Een bestuursjaar: je hebt er misschien van gehoord. De laatste tijd zijn wij al druk op zoek naar kandidaten voor het nieuwe Labyrint bestuur, Bestuur 74. Misschien ben je geïnteresseerd om dit zelf op te pakken, maar weet je niet wat nou precies de voordelen zijn? Laten we je 5 redenen geven waarom je een voor een bestuursjaar zou moeten solliciteren (er zijn er nog veel meer, maar laten we het nu even bij 5 houden)! Zie onze Facebookpagina voor de link. 

  • Veel studenten gaan tijdens de studie op kamers. Sommigen omdat de reistijd vanuit het ouderlijk front niet te overzien is en anderen omdat ze maximaal willen genieten van de studententijd. Er zijn veel redenen om uit huis te gaan, maar wat de reden ook is, iedereen die op kamers gaat moet een aantal dingen regelen voordat ze gaan op kamers gaan. Omdat het soms wat veel kan zijn hebben we de belangrijkste dingen samengevat in deze blog.

Sponsoren

Sponsoren Labyrint
Sponsoren Labyrint
Sponsoren Labyrint

Realisatie: verenigingenweb