view this site in English

Nieuws

 • Klaar voor een sportieve uitdaging? Wil jij Labyrint naar de zege helpen in een competitief toernooi? Geef jezelf en je vrienden dan NU op voor het voetbaltoernooi van het StOP (Studievereniging Overleg Platform)! Het StOP-voetbaltoernooi wordt gehouden op de velden van het USC en zal plaatsvinden op 28 mei 2019 van 13:00 tot 18:00. Het toernooi is toegankelijk voor alle leden van alle lidverenigingen van het StOP! De kosten per team bedragen €5,- en kunnen voldaan worden via NL23 INGB 0006 6569 10 onder vermelding van Voetbaltoernooi - 'naam vereniging'. Via onderstaande link kun je je aanmelden met een team. Je kunt je aanmelden tot uiterlijk woensdag 8 mei. De wedstrijden worden gespeeld op een half veld met teams van zeven tegen zeven. Je kunt maximaal zes wisselspelers meenemen. Heb je te veel of juist te weinig mensen om een team te vormen? Geen zorgen! Iedere vereniging mag meerdere teams inschrijven of als combinatieteam met een andere vereniging meedoen. Verder vragen we van elk team om één scheidsrechter te leveren die wedstrijden kan fluiten op het moment dat het team zelf niet speelt. Als aan het eind van het toernooi de winnaar bekendgemaakt is, zal er een traditionele derde helft plaatsvinden aan de bar van het USC. Aanmeldingslink: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc-jsHFK9DyYNvYtztrPNOU83Qe61DHc-6BYNFURz-AnYwuiw/viewform

  Lees meer
 • De beste keuzes voor na je studie! Je zit in het laatste jaar van je studie en de totale focus ligt op je scriptie. Meer dan logisch ook, want dit is ongeveer het lastigste en het meest tijdrovende wat je in je hele school/studieperiode gedaan hebt. Toch is het heel bruikbaar om te kijken wat je na je studie gaat doen. Er zijn vaak twee soorten personen te onderscheiden in dit proces. De een wilt graag doorsturen omdat hij of zij nog niet toe is aan een fulltime baan of wilt graag meer kennis vergaren. De ander is super blij dat al die jaren studeren erop zitten en eindelijk aan de slag kan gaan met werken. Wat mogelijke opties na jouw studie zijn, vind je in dit artikel.

  Lees meer
 • In verband met de tentamens zijn de openingstijden van het hok gewijzigd in week 14 en 15. Dit zijn de aangepaste openingstijden waarop het bestuur aanwezig zal zijn:Week 14 Maandag: 11:00-15:00 uur Dinsdag: 13:00- 15:00 uur Woensdag: 11:00-15:00 uur Donderdag: 11:00-15:00 uur Vrijdag: gesloten Week 15 Maandag: 13:00-15:00 uur Dinsdag: gesloten Woensdag: 11:00-15:00 uur Donderdag: 11:00-15:00 uur Vrijdag: 13:00-15:00 uur 

  Lees meer
 • Het thema van het Eerstejaarsweekend is bekend, namelijk When I grow up! De inschrijvingen om mentor te worden zijn vanaf nu ook geopend. Lijkt het jou leuk om 13 t/m 15 september een groepje nieuwe psychologie studenten te begeleiden? Stuur dan een mailtje naar introductie@labyrintleiden.nl. Opgeven met iemand anders is natuurlijk ook mogelijk (maar zeker niet verplicht), benoemd dan even zijn/haar naam in je mailtje incl emailadres van deze persoon.  De inschrijvingen zijn open tot 7 april! Je zal tussen 22 april en 5 mei uitgenodigd worden voor een gesprekje.

  Lees meer
 • Wil jij jezelf ontwikkelen, een unieke ervaring opdoen en werken voor de Universiteit Leiden? Misschien is de functie van Assessor dan wel iets voor jou! Klik hier voor meer informatie over de sollicitatieprocedure.

  Lees meer
 • Due to our Short Study Trip the common room is closed until monday 13:00 o'clock!

  Lees meer
 • Hoe combineer je werken met je studie? Het studentenleven is enorm druk en soms chaotisch. De lesuren, huiswerk, sporten en leuke dingen inplannen met je vrienden en familie. Je agenda zit compleet volgepland, op welke manier gaan al deze leuke afspraken betaald worden? Er moet toch tijd vrijgemaakt worden voor een bijbaan. Maar hoe combineer je het werken met je studie? Hierover lees je in dit artikel.

  Lees meer
 • De Belangrijkste Solliciatietips! Solliciteren op een baan is voor velen een aangrijpend en vaak stressvol proces. Hoe bereid je het beste voor en wat zet je allemaal in de sollicitatiebrief? Je wilt logischerwijs een goede indruk achterlaten, want je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. In deze blog lees je de belangrijkste sollicitatietips om jouw sollicitatieproces gemakkelijk te laten verlopen.

  Lees meer
 • Waarom is een stageperiode zo belangrijk? Bijna elke student doorgaat een stageperiode tijdens zijn of haar opleiding. Een stage lopen van vijf maanden bij een bedrijf. Van elke week halve dagen op school, naar vijf dagen fulltime werken op het kantoor. Hoe is dit vol te houden? Dat was mijn eerste gedachte, maar een stageperiode valt heel erg mee. Sterker nog, het is ontzettend leerzaam! In dit artikel vertel ik de stappen die uw kind doorloopt in het sollicitatieproces en onderbouw waarom deze stageperiode zo belangrijk is.

  Lees meer
 • Wij willen jullie allemaal een vrolijk kerstfeest en gelukkig nieuwjaar wensen! We hopen dat het nieuwe jaar gevuld zal zijn met plezier, geluk en veel Labyrint activiteiten. Het Bestuur zal tot en met 12 januari op Sine Regno zijn. De week van 7 januari zal Bestuur 71 het overnemen. Ze staan dagelijk voor jullie klaar van 11:00-15:00 uur. Vanaf 14 januari zal Bestuur 72 weer voor jullie klaar staan. Kerstknuffels en kusjes van Bestuur 72!

  Lees meer

Sponsoren

Gemiva SVG Groep
Joor-it
Inzowijs

Realisatie: verenigingenweb