view this site in English

Nieuws

 • Waarschijnlijk kennen jullie de advertenties wel: "wij zoeken gezonde vrijwilligers voor geneesmiddelenonderzoek, proefpersoon.nl". Het bedrijf achter deze advertenties is het Centre for Human Drug Research uit Leiden. Het CHDR sloot de afgelopen 3 maanden ook haar deuren maar zat zeker niet stil. Lees hier over de plannen die in hoog tempo werden gemaakt om snel uit de Corona-crisis te komen en bovendien hoe Nederland een volgende Pandemie nog slimmer kan aanpakken.

  Lees meer
 • Wat zijn jouw tips om thuis te studeren? Wat voor structuur heb jij  om productief te blijven? Wij hebben een blog aangemaakt voor alle studieverenigingen van de Faculteit Sociale Wetenschappen (FSW) waar studenten en professoren hun tips kunnen geven. Wil jij ook mee doen? Stuur dan jouw tekst naar fsw.blogged.up@gmail.com. Het mag 150-200 woorden zijn en als je wil zouden we het leuk vinden als je ook een foto mee stuurt! Heb je vragen, stuur dan een mailtje naar bestuur@labyrintleiden.nl!

  Lees meer
 • Tot onze grote spijt delen wij mee dat het PTP Congres afgelast wordt. Naar aanleiding van de richtlijnen van het RIVM mogen er geen evenementen meer georganiseerd worden voor meer dan 100 participanten. Het geld voor alle tickets zal teruggeboekt worden. Houd er rekening mee dat dit even kan duren, omdat we eerst de financiële gevolgen in kaart moeten brengen.

  Lees meer
 • We hebben belangrijke informatie over de lezing over PTSD in Auschwitz Survivors die morgen, dinsdag 10 maart, zou plaatsvinden. Als voorzorgsmaatregel voor COVID-19 heeft onze gastspreker die met ouderen werkt de opdracht om thuis te blijven. Ondertussen zijn we op zoek naar een andere datum om de lezing te verplaasten. Onze excuses voor het ongemak en we verzekeren u dat u binnenkort meer informatie ontvangt over de lezing. Als je een tickets hebt gekocht blijft deze geldig voor de lezing op de nieuwe datum. Als je de nieuwe datum echter niet meer kunt, zal Labyrint je ticket terug overmaken. Als je verder nog vragen hebt kun je een mail sturen naar intern@labyrintleiden.nl

  Lees meer
 • Onlangs hebben we e-mails gezien die beweren te zijn verzonden vanaf een van de @labyrintleiden.nl-domeinaccounts. In deze e-mails wordt u gevraagd te antwoorden met bankrekeninggegevens voor een overboeking. We weten niet zeker of een van onze leden deze e-mails heeft ontvangen. Als dit het geval is, controleer dan zorgvuldig het e-mailadres dat is gebruikt. Meestal moet u met deze phishing-e-mails naar een raar e-mailadres antwoorden met gekke letter- en cijfercombinaties.

  Lees meer
 • Een bestuursjaar: je hebt er misschien van gehoord. De laatste tijd zijn wij al druk op zoek naar kandidaten voor het nieuwe Labyrint bestuur, Bestuur 74. Misschien ben je geïnteresseerd om dit zelf op te pakken, maar weet je niet wat nou precies de voordelen zijn? Laten we je 5 redenen geven waarom je een voor een bestuursjaar zou moeten solliciteren (er zijn er nog veel meer, maar laten we het nu even bij 5 houden)! Zie onze Facebookpagina voor de link. 

  Lees meer
 • Veel studenten gaan tijdens de studie op kamers. Sommigen omdat de reistijd vanuit het ouderlijk front niet te overzien is en anderen omdat ze maximaal willen genieten van de studententijd. Er zijn veel redenen om uit huis te gaan, maar wat de reden ook is, iedereen die op kamers gaat moet een aantal dingen regelen voordat ze gaan op kamers gaan. Omdat het soms wat veel kan zijn hebben we de belangrijkste dingen samengevat in deze blog.

  Lees meer
 • Wegens de tentamens zijn de volgende openingstijden van toepassing in week 4 en 5:  Maandag: 13:00 - 15:00  Dinsdag: 11:00 - 15:00 Woensdag: 11:00 - 15:00  Donderdag: 11:00 - 15:00  Vrijdag: 11:00 - 13:00  Succes met de tentamens! 

  Lees meer
 • Per 15 januari 2020 is het inlogsysteem van Labyrint actief. Vanaf dan zijn er verschillende dingen op de website alleen nog maar zichtbaar wanneer leden zijn ingelogd. Alle leden hebben een mail met meer informatie en inloggegevens hierover ontvangen. Mochten er dingen onduidelijk zijn, neem dan een kijkje op de veelgestelde vragen pagina.

  Lees meer
 • Ons leven speelt zich steeds meer af in de digitale wereld. Het zoeken naar een baan gebeurt dan ook voornamelijk online. Daarom vat ik in deze blog samen hoe je het internet kan inzetten om jouw droombaan te veroveren.

  Lees meer

Sponsoren

Sponsoren Labyrint
Sponsoren Labyrint
Sponsoren Labyrint

Realisatie: verenigingenweb