view this site in English

Nieuws

 • Het hok is weer geopend! De openingstijden van het verenigingshok zijn als volgt:  Maandag: 13:00 - 16:00 uur  Dinsdag: 10:00 - 16:00 uur  Woensdag 10:00 - 16:00 uur  Donderdag 10:00 - 16:00 uur  Vrijdag 10:00 - 13:00 uur Kom vooral langs voor koffie, thee of een stuk fruit! 

  Lees meer
 • Hoe herken je nou eigenlijk of je nog gelukkig bent op je werk? Of spookt de vraag door je hoofd of je nog op de juiste plek zit? Dan is het handig om voor jezelf terug te gaan naar de basis. Bedenk voor jezelf wat jij zoekt en verwacht van een baan. Belangrijker nog, voldoet je huidige baan hieraan?

  Lees meer
 • Tijdens de zomervakantie is het hok gesloten. Het hok zal weer geopend zijn vanaf 2 september. Voor vragen is het bestuur te bereiken op bestuur@labyrintleiden.nl.

  Lees meer
 • In verband met de tentamens zijn de openingstijden van het hok gewijzigd in week 25 en 26. Dit zijn de aangepaste openingstijden waarop het bestuur aanwezig zal zijn: Maandag: 13:00-15:00 uur Dinsdag: 11:00- 15:00 uur Woensdag: 11:00-15:00 uur Donderdag: 11:00-15:00 uur Vrijdag: 11:00-15:00 uur Succes met de tentamens!

  Lees meer
 • Deze week zal het hok op aangepaste tijden geopend zijn. Je kan ons van de week op de volgende tijden in SA55 vinden:

  Lees meer
 • Veel jongeren en studenten moeten nog ontdekken wie zij echt zijn of wat zij willen worden. Het is meer dan normaal dat je dit niet direct weet. De een weet dit al heel snel en bij de ander komt er gaandeweg achter. Er is geen enkele reden tot stress, want er zijn meerdere hulpmiddelen om jezelf echt te leren kennen!

  Lees meer
 • Bij ons Psycholoog & Toekomstperspectief Congres 2019, 24 Mei, zuller er veel inspirerende sprekers vanuit de verschillende vakgebieden binnen de psychologie zijn. Waaronder Dick Swaab! Zij zullen hun werk verder uitleggen en persoonlijke ervaringen binnen hun carrière loopbaan vertellen. Een goede kans om al je carrière kansen te ondekken en om te netwerken. Bij deze een korte introductie over Dick Swaab en zijn indrukwekkende prestaties gedurende zijn carriere. Tickets om de Heer Swaab en anderen te zien spreken kunnen worden gekocht op onze website. 

  Lees meer
 • Vanwege onze studiereis zal het hok gesloten zijn van donderdag 9 mei tot en met woensdag 15 mei. Vanaf donderdag 16 mei 10:00 uur zal het bestuur weer aanwezig zijn.

  Lees meer
 • Klaar voor een sportieve uitdaging? Wil jij Labyrint naar de zege helpen in een competitief toernooi? Geef jezelf en je vrienden dan NU op voor het voetbaltoernooi van het StOP (Studievereniging Overleg Platform)! Het StOP-voetbaltoernooi wordt gehouden op de velden van het USC en zal plaatsvinden op 28 mei 2019 van 13:00 tot 18:00. Het toernooi is toegankelijk voor alle leden van alle lidverenigingen van het StOP! De kosten per team bedragen €5,- en kunnen voldaan worden via NL23 INGB 0006 6569 10 onder vermelding van Voetbaltoernooi - 'naam vereniging'. Via onderstaande link kun je je aanmelden met een team. Je kunt je aanmelden tot uiterlijk woensdag 8 mei. De wedstrijden worden gespeeld op een half veld met teams van zeven tegen zeven. Je kunt maximaal zes wisselspelers meenemen. Heb je te veel of juist te weinig mensen om een team te vormen? Geen zorgen! Iedere vereniging mag meerdere teams inschrijven of als combinatieteam met een andere vereniging meedoen. Verder vragen we van elk team om één scheidsrechter te leveren die wedstrijden kan fluiten op het moment dat het team zelf niet speelt. Als aan het eind van het toernooi de winnaar bekendgemaakt is, zal er een traditionele derde helft plaatsvinden aan de bar van het USC. Aanmeldingslink: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc-jsHFK9DyYNvYtztrPNOU83Qe61DHc-6BYNFURz-AnYwuiw/viewform

  Lees meer
 • De beste keuzes voor na je studie! Je zit in het laatste jaar van je studie en de totale focus ligt op je scriptie. Meer dan logisch ook, want dit is ongeveer het lastigste en het meest tijdrovende wat je in je hele school/studieperiode gedaan hebt. Toch is het heel bruikbaar om te kijken wat je na je studie gaat doen. Er zijn vaak twee soorten personen te onderscheiden in dit proces. De een wilt graag doorsturen omdat hij of zij nog niet toe is aan een fulltime baan of wilt graag meer kennis vergaren. De ander is super blij dat al die jaren studeren erop zitten en eindelijk aan de slag kan gaan met werken. Wat mogelijke opties na jouw studie zijn, vind je in dit artikel.

  Lees meer

Sponsoren

Acquisitiepartners
acquisitiepartners
acquisitiepartners

Realisatie: verenigingenweb