view this site in English

Lidmaatschap beëindigen

Let op! Je lidmaatschap wordt niet automatisch beëindigd bij het afronden of voortijdig stopzetten van je studie.

Hoe zeg je het lidmaatschap bij Labyrint op?

  • Vul het papieren uitschrijvingsformulier in of vul het online uitschrijvingsformulier in.
  • Zet daarop je handtekening.
  • Verstuur het formulier naar Labyrint (Wassenaarseweg 52 kamer SA55, 2333 AK in Leiden).
  • Je ontvangt een bevestiging van je uitschrijving zodra we je brief hebben ontvangen. Zonder deze bevestiging ben je niet uitgeschreven. 

Let op: Leden die zich later dan 1 augustus uitschrijven, zijn nog een collegejaar contributie verschuldigd. 

Wanneer je je pasje hebt ingeleverd, betekent dat dat je niet meer voor de Labyrintprijs aan onze activiteiten kan deelnemen en ook geen boeken meer bij ons kunt kopen. Mocht je dus nog tot het einde van het jaar gebruik willen maken van je lidmaatschap (je betaalt immers voor een collegejaar) dan kun je je beter op het eind van het jaar (dan wel voor 1 augustus) uitschrijven.

Per 2009-2010 is het ook mogelijk voor gaststudenten (dit zijn minorstudenten of HBO-studenten die keuzevakken psychologie aan de universiteit volgen) om voor slechts 1 semester lid te worden. Wanneer je van dit lidmaatschap gebruik maakt en na het eerste semester je lidmaatschap op wenst te zeggen, dien je dit uiterlijk 1 februari* door te geven.

Voorwaarden lidmaatschap Labyrint

Bij het invullen van deze gegevens verleent deze persoon hierbij tot wederopzegging, machtiging aan Studievereniging Labyrint, om van deze genoemde rekening jaarlijks contributie van €17,50 af te schrijven. Je lidmaatschap kan je zelf beëindigen door middel van bovenstaande procedure.

* deze mogelijkheid geldt alleen voor mensen die in aanmerking komen voor het gaststudentlidmaatschap!

Sponsoren

Inzowijs
Eazie
Joor-it

Realisatie: verenigingenweb