view this site in English

Commissies

Labyrint heeft 12 commissies die hier te vinden zijn. Elke commissie regelt een of verschillende activiteiten of heeft een controlerende of adviserende functie. Bij de activiteiten kan gedacht worden aan studiegerelateerde, culturele, sociale of sportieve activiteiten. De jaarplanning voor de activiteiten zijn op de website onder het kopje acitviteiten in de kalender te vinden. 

Studievereniging Labyrint kent in collegejaar 16-17 de volgende commissies:

Allejaarswintersportcommissie (AJWcie)

De AJWcie organiseert gewoonlijk in februari een Allejaarsweekend naar een (buitenlandse) stad zoals Gent of Lille. Het weekend gaat om gezelligheid en daardoor is er veel vrijheid in de keuze voor activiteiten. Bijbehorend organiseert deze commissie een themabekendmaking en een reünie. Daarnaast organiseert deze commissie dit jaar ook een sociale activiteit. Dit jaar organiseert de AJWcie in het kader van het lustrumjaar een wintersportreis in januari, een spetterend weekend in de Franse Alpen!

Almanakcommissie (Almanakcie)

Elk jaar brengt Labyrint de Almanak uit. Dit is een jaarboek waarin bijvoorbeeld stukjes over alle commissies staan. Een echte aanrader voor creatieve geesten die affiniteit hebben met design programma’s! Bijbehorend organiseert deze commissie een themabekendmaking en een uitreiking.

Alumnicommissie (Alumnicie)

Alumni zijn leden van Labyrint die klaar zijn met studeren en toch nog graag verbonden willen zijn met de vereniging. Speciaal voor deze groep organiseert de Alumnicie vier activiteiten, namelijk: een symposium, lezing, workshop en bedrijvendiner. Daarnaast is deze commissie verantwoordelijk voor de alumninieuwsbrief.

Bezoekcommissie (Becie)

De Becie organiseert een vierdaagse reis naar een buitenlandse bestemming, zoals Praag of Glasgow. Voor deze reis organiseer je een bezoek aan de universiteit en zorg je voor andere studiegerelateerde en sociale activiteiten. Bijbehorend organiseert deze commissie een themabekendmaking en een reünie. Daarnaast zal deze commissie een kroeglezing organiseren. Vind je het leuk om een reis te plannen? Dan is deze commissie iets voor jou!

deSofacommissie (deSofa)

deSofa maakt het verenigingsblad van Labyrint: deSofa. Als commissielid ben je verantwoordelijk voor het schrijven van de artikelen, de opmaak van het blad en de verzending naar de leden. Kan je goed overweg met Photoshop en Indesign, is lay-out je ding en/of schrijf je pakkende teksten? Kom dan bij deSofa en zorg voor vier prachtige oplagen van ons verenigingsblad.

Feestcommissie (Fecie)

De Fecie organiseert vijf grote feesten die voor iedere student toegankelijk zijn. Het vierde of vijfde feest mag een poolparty zijn. Bij het organiseren van de feesten moet je denken aan promotie maken en het bedenken van een thema.

International Committee (IC)

Deze commissie is voor voor internationale leden van Labyrint bedoeld, maar ook Nederlandse studenten zijn welkom! Wel is het zo dat internationale leden voorrang krijgen tijdens de plaatsing. De IC zal een lezing, een culturele activiteit, een sportdag en een kroegentocht organiseren. De voertaal in deze commissie is Engels.

Introductiecommissie (Introcie)

De Introcie organiseert twee activiteiten: de ouderdag en het Eerstejaarsweekend. Het Eerstejaarsweekend in september is bedoeld om de eerstejaars kennis te laten maken met elkaar en natuurlijk met Labyrint. Bijbehorend organiseert deze commissie een themabekendmaking en een reünie. Op de ouderdag hebben alle ouders de gelegenheid om de universiteit te zien en werkgroepen en colleges te volgen. Deze commissie zal voor een deel in de zomervakantie aan het werk zijn.  

Lustrumcommissie (Lucie)

De lustrumcommissie zal dit jaar de invulling van de lustrumweek en de dies verzorgen. Onder andere een lustrumgala en een grote spreker staan op het programma. In deze commissie draag je de verantwoordelijkheid voor een drukke week waarbij planning en professionaliteit hoog in het vaandel staan.

Psycholoog- en Toekomstperspectief-congrescommissie (PTPcie)

De PTPcie organiseert een congres. Hierbij richt de focus zich vooral op het werkveld van de psycholoog. Zo komen er verschillende post-masteropleidingen aan bod, bijvoorbeeld de GZ-opleiding. Als commissielid leg je contact met sprekers en regel je de lunch en borrel. Verder organiseert deze commissie een workshop.

Lustrumreiscommssie (Lustrumreiscie)

Deze commissie organiseert een reis van één week. De studiereis vindt eind april plaats en bevat zowel sociale, culturele als studiegerelateerde activiteiten. Zaken die komen kijken bij het organiseren van de studiereis zijn: contact leggen en afspraken maken met de universiteit daar, studiegerelateerde activiteiten uitzoeken en aanschrijven, vervoer binnen de stad regelen en sociale/culturele uitstapjes plannen. Bijbehorend organiseert deze commissie een themabekendmaking en een reünie.

Studieverdiepings- en Loopbaancommissie (Stulocie)

De Stulocie organiseert een studiegerelateerde workshop en excursie. Daarnaast zal er een congres met een zelf te bepalen thema worden georganiseerd. Bij een congres hoort ook altijd een uitgebreide lunch en een borrel, zodat er ruimte is voor gezelligheid en discussies. Als commissielid organiseer je dit allemaal en kies je de locatie. 

Sponsoren

Drank.nl
Joor it!

Realisatie: verenigingenweb