view this site in English

Commissies

Labyrint heeft 12 commissies die op deze pagina te vinden zijn. Elke commissie organiseert verschillende activiteiten of heeft een controlerende of adviserende functie. Bij de activiteiten kan gedacht worden aan studiegerelateerde, culturele, sociale of sportieve activiteiten. De jaarplanning voor de activiteiten zijn op de website onder het kopje acitviteiten in de kalender te vinden. 

Studievereniging Labyrint kent in collegejaar 2017-2018 de volgende commissies:

Allejaarsweekendcommissie (AJWcie)

De AJWcie organiseert elk jaar in februari een Allejaarsweekend naar een buitenlandse stad, zoals Gent of Lille. Het weekend draait om gezelligheid en binding tussen de leden van alle jaren. Daardoor is er veel vrijheid in de keuze voor activiteiten. Bijbehorend het Allejaarsweekend organiseert de AJWcie een themabekendmakingborrel en een reünie.  

Almanakcommissie (Almanakcie)

Elk jaar brengt Labyrint de Almanak uit. Dit is een jaarboek waarin bijvoorbeeld stukjes over alle commissies staan. Een echte aanrader voor creatieve geesten die affiniteit hebben met design programma’s! Bijbehorend organiseert deze commissie een themabekendmaking en een uitreiking.

Alumnicommissie (Alumnicie)

Alumni zijn leden van Labyrint die klaar zijn met studeren en toch nog graag verbonden willen zijn met de vereniging. Speciaal voor deze groep organiseert de Alumnicie vier activiteiten, namelijk een lezing, een workshop, een bedrijvendiner en een symposium. Uiteraard zijn studenten ook welkom bij deze activiteiten. De activiteiten geven studenten een beeld van de vele mogelijkheden na de studie psychologie. Daarnaast schrijft deze commissie ook vier keer per jaar een nieuwsbrief speciaal voor de alumni van Labyrint, zodat zij op de hoogte blijven van relevante activiteiten en ontwikkelingen binnen de vereniging.

Bezoekcommissie (Becie)

De Becie organiseert een vierdaagse reis naar een buitenlandse bestemming, zoals Praag of Glasgow. Voor deze reis organiseer je een bezoek aan de universiteit en zorg je voor andere studiegerelateerde en sociale activiteiten. Bijbehorend organiseert deze commissie een themabekendmaking en een reünie. Daarnaast zal deze commissie een kroeglezing organiseren. 

deSofacommissie (deSofa)

deSofacie maakt het verenigingsblad van Labyrint: deSofa. De commissie is verantwoordelijk voor het schrijven van de artikelen, de opmaak van het blad en de verzending naar de leden. Vier keer per jaar ligt een editie van deSofa op de deurmat van elk Labyrintlid.

Feestcommissie (Fecie)

De Fecie organiseert vijf grote themafeesten die voor iedere student toegankelijk zijn. De Fecie verzorgt onder andere de locatie, bedenkt het thema, versiert de danszaal en promoot het feest bij zoveel mogelijk studenten.

International Committee (IC)

Deze commissie is voornamelijk internationale leden van Labyrint bedoeld, maar ook Nederlandse studenten zijn natuurlijk ook welkom! Wel is het zo dat internationale leden voorrang krijgen tijdens de plaatsing. De IC zal een lezing, een culturele activiteit, een sportdag en een kroegentocht organiseren. De voertaal in deze commissie is Engels.

Introductiecommissie (Introcie)

De Introcie organiseert twee activiteiten: de ouderdag en het Eerstejaarsweekend. Het Eerstejaarsweekend in september is bedoeld om de eerstejaars kennis te laten maken met elkaar en natuurlijk met Labyrint. Bijbehorend organiseert deze commissie een themabekendmaking en een reünie. Op de ouderdag hebben alle ouders de gelegenheid om de universiteit te zien en werkgroepen en colleges te volgen. Deze commissie zal voor een deel in de zomervakantie aan het werk zijn.  

Psycholoog- en Toekomstperspectief-congrescommissie (PTPcie)

De PTP commissie organiseert een groot psychologiecongres. Tijdens dit congres zullen 26 sprekers van verschillende specialisaties vertellen over hun eigen ervaringen in het werkveld. Het congres wordt georganiseerd voor psychologie studenten zodat zij zich kunnen oriënteren op hun master en loopbaan na de studie. Hierbij zal ook een lunch en een borrel aanwezig zijn. Naast het PTP-congres organiseert deze commissie nog een workshop.

Sociale-activiteitencommissie (SoAcie)

De SoAcie organiseert dit jaar vier verschillende activiteiten: een eerstejaarsactiviteit, een poolparty, een diesactiviteit en een gala. Deze commissie is vooral gericht op de eerstejaars en om hen meer te betrekken bij de vereniging. Daarnaast is er dit jaar weer een poolparty, waar de spetters weer vanaf zullen vliegen! Ook zal bij het gala de netste kant van de vereniging getoond worden en iedereen is welkom. 

Studiereiscommssie (Studiereiscie)

Deze commissie organiseert een reis van één week. De studiereis vindt in mei plaats en bevat zowel sociale, culturele als studiegerelateerde activiteiten. Zaken die komen kijken bij het organiseren van de studiereis zijn: contact leggen en afspraken maken met de universiteit daar, studiegerelateerde activiteiten uitzoeken en aanschrijven, vervoer binnen de stad regelen en sociale/culturele uitstapjes plannen. Bijbehorend organiseert deze commissie een themabekendmaking en een reünie.

Studieverdiepings- en Loopbaancommissie (Stulocie)

Deze commissie organiseert door het jaar heen allerlei studiegerelateerde activiteiten. De Stulocie zal allereerst een studiegerelateerde workshop en een excursie verzorgen. Daarnaast zal er een congres worden georganiseerd met een bepaald thema. Bij een congres hoort ook altijd een uitgebreide lunch en een borrel, zodat er ruimte is voor gezelligheid en discussies. 

Sponsoren

Joor-it
Inzowijs
Eazie

Realisatie: verenigingenweb