U bent hier:

Samenwerkingen

Labyrint heeft jaarlijks samenwerkingen met +30 diverse organisaties. Deze partnerships helpen ons de kwaliteit van onze activiteiten te waarborgen. Tegelijkertijd helpt Labyrint met het vullen van vacatures, verkoop en naamsbekendheid. Een win-win dus! Partner worden? Klik hier.

 

Index Books

INDEX Books biedt een groeiende nationale en internationale klantenkring alle denkbare hulp bij de selectie en aanschaf van vakliteratuur uit alle windstreken.

Onze klanten zijn o.a. multinationals en vooraanstaande onderzoeksinstituten, centrale en lagere overheden, universiteitsbibliotheken en publiekrechtelijke organisaties, musea, ziekenhuizen en kloosterbibliotheken.

Wij bieden complete one-stop shopping. Onze missie is daarin uit te blinken door strikt te zijn in de kwaliteitsbewaking rond elke stap in het bestelproces, snel in de reactie op elke vraag, en flexibel als het gaat om bijzondere wensen van klanten.

Magnet.me

Magnet.me is een online netwerk voor studenten, starters en werkgevers dat het makkelijker maakt om een baan te vinden die echt bij je past of het talent dat je nodig hebt.

Werkzoekenden ontdekken relevante vacatures op basis van hun profiel en likes van vacatures, en een beetje hulp van ons algoritme. En ze bouwen een netwerk op door te connecten met bedrijven die in hen geïnteresseerd zijn.

Werkgevers sturen hun likes en connecties berichten, in plaats van spammerige, koude reach outs te doen en ontvangen sollicitaties die passen bij hun cultuur doordat ze uitgebreide bedrijfspagina’s hebben.

Het eindresultaat is een gemakkelijk proces waarmee de juiste mensen in de juiste baan belanden.

LTP Business Psychologen

Het oudste psychologisch adviesbureau van Nederland, maar zo voelen wij ons niet! Al 95 jaar leggen wij de nadruk op innovatie en kwaliteit in onze assessments en adviezen. Met onze (online) assessments, data-analyses en de inzet van ervaren business psychologen adviseren wij organisaties bij uiteenlopende vraagstukken.

Centre For Human Drug Research (CHDR)

Medicijnen houden ons op de been als dat nodig is en zijn soms zelfs van levensbelang. Het CHDR is een stichting die onafhankelijk onderzoek doet naar geneesmiddelen. Meld je aan als proefpersoon om nieuwe medicijnen te testen. Ben jij benieuwd naar medisch onderzoek én wil je er ook nog iets leuks mee verdienen? Kijk dan snel op proefpersoon.nl

Thuiszorg INIS

Thuiszorg INIS wil haar cliënten kwaliteit bieden. Door onze kleinschaligheid zijn al onze medewerkers sterk betrokken bij de persoonlijke en professionele zorg. Onze missie is zorg leveren van goed niveau, effectief, efficiënt en afgestemd op de reële behoeften van de cliënt. U krijgt bij Thuiszorg INIS een vaste medewerker die deel uitmaakt van een vast team. Met uw vragen kunt u terecht bij uw vaste contactpersoon. Thuiszorg INIS vindt persoonlijk contact heel belangrijk. Daarnaast houden we rekening met uw persoonlijke wensen en verlangens en zijn we ingespeeld op de verschillende culturele achtergronden.

Gemiva

Gemiva biedt zorg en ondersteuning aan mensen die dat op verschillende manieren nodig hebben. Ze hebben daarbij ruimte voor nieuwe collega's, aan en met wie ze hun mooie vak in de gehandicaptenzorg kunnen leren, kunnen delen. Wel of geen ervaring, op zoek naar een vaste baan, flexibele baan, vrijwilligerswerk of een stage-of leerplek? Er zijn binnen Gemiva tal van mogelijkheden.

Inzowijs

Inzowijs is altijd op zoek naar enthousiaste jonge zorgprofessionals (studerend of afgestudeerd) die graag begeleiding willen geven aan kinderen, jongeren en jong volwassenen. Ze bieden veel werkkansen binnen het vakgebied van psychologie en als student kun je er veel ontwikkelen, daarnaast verdien je er ook nog eens goed mee. 

Stichting MIND

MIND wil de psychische gezondheid verbeteren en iedereen die te maken heeft met psychische klachten ondersteunen. Wij strijden voor een samenleving die investeert in mentale gezondheid en er alles aan doet om onnodig psychisch leed te voorkomen. MIND geeft een stem aan alle mensen met (beginnende) psychische klachten en hun naasten en biedt informatie, advies en ondersteuning.

Schoolblocks

Bij Schoolblocks heeft iedereen passie voor onderwijs. We noemen onszelf gekscherend ook wel ‘n beetje vakidioten met een gezamenlijke missie: Het klaslokaal verbinden aan de maatschappij. 

Daarom werken we elke dag hard aan leeroplossingen voor leerlingen en docenten die aansluiten op de belevingswereld en die eigenaarschap geeft aan zowel de leerling als de docent. We hebben niet de illusie dat we de perfecte leeroplossing voor die ene leerling of die ene docent bij jou op school kunnen ontwikkelen. We kunnen er wel voor zorgen dat we een docent een stukje eigenaarschap geven, zodat die docent de perfecte leeroplossing voor die ene leerling kan bieden. We zien onszelf daarom niet als een klassieke uitgever, maar als een partner van scholen.

Joor it

Wil jij kleding laten bedrukken? Labyrint heeft een samenwerking met Joor it. Alle Labyrintleden kunnen hier met korting kleding laten bedrukken! Perfect voor bijvoorbeeld commissiekleding. 

Da Vinci Trading

At Da Vinci, we solve market inefficiencies. We identify opportunities based on short to medium-term strategies and we provide liquidity to the markets.

Our headquarters are located in Amsterdam, home to the first-ever stock market and one of the biggest financial hubs in the world. We always keep our work smart and innovative and are building a team of trading enthusiasts.

Hartekamp Groep

Dat is waar wij het allemaal voor doen. Voor jou en de mensen om je heen. Heb je een verstandelijke beperking en/of een intensieve zorgvraag? Bij ons kun je wonen, werken, leren en ontspannen. Met ondersteuning die uitgaat van wat wél kan. Zo helpen we jou het leven te leiden dat je zelf voor ogen hebt. Elke dag zo goed mogelijk.

BeActive

De weekend- en vakantieopvang van BeActive draagt bij aan het verbeteren van de sociale vaardigheden en zelfredzaamheid, vergroten van het zelfvertrouwen en ontlasten/ lucht geven aan het veelal overbelaste thuisfront. Want opvoeden is soms best ingewikkeld en dat geldt voor deze kinderen soms nog wat sterker. Ouders/ verzorgers kunnen even een weekend of week voor zichzelf nemen terwijl hun kind de tijd van zijn of haar leven heeft! Een win-win situatie dus!

I&O Research

De overheid en andere publieke organisaties willen Nederland beter, mooier, gezonder, welvarender en duurzamer maken. Dat willen wij ook. We kennen de uitdagingen waar de overheid en publieke organisaties voor staan. Met onze betrouwbare en onafhankelijke onderzoeken en aanvullend advies helpen we onze opdrachtgevers beter onderbouwde beslissingen te nemen. Daarbij staan proactiviteit, informatieveiligheid en transparantie altijd voorop.

Bewegin: Werk in de Nieuwe Wereld

Ontwikkelen is een superkracht! Onze visie: leg de link met talent, dat waar de wereld van overstroomt – het zit in ieder van ons en in elke organisatie. Dan kunnen individu en organisatie elkaar versterken. En dan ga je vooruit. Met deze visie zijn we in 2017 gestart. Sindsdien zetten we ons eigen talent op steeds meer manieren in om het talent van organisaties en professionals te bevrijden. En we zijn nog lang niet klaar.

Stichting Vitalis

Vitalis is een professionele non-profit organisatie en heeft als doelstelling het begeleiden van kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 18 jaar, die zich als gevolg van een tekort aan aandacht in een kwetsbare positie bevinden en het risico lopen in de problemen te raken. Dit ter voorkoming van intensieve professionele jeugdhulpverlening.

YMCA: Y Camps

Y Camps wil dat ieder kind op vakantie kan. We bieden een plek aan kinderen en jongeren waar zij zich thuis voelen en zich kunnen ontwikkelen. Door de gedreven inzet van medewerkers en vrijwilligers bezorgen wij elke doelgroep een leuke tijd. Samen lachen, talenten ontdekken en leren samenwerken is de kerngedachte van onze organisatie. Op deze manier wil Y Camps een bijdrage leveren aan een samenleving waarin ruimte en aandacht is voor iedereen. Iedereen is gelijk en heeft recht op veiligheid, waardering, acceptatie, ontwikkeling en kent zijn verantwoordelijkheid. Heb positieve aandacht voor zingeving, creativiteit en sta open voor feedback van elkaar.

Stichting de Ster

De Ster is dé expert als je op zoek bent naar een steuntje in de rug bij zelfvertrouwen en weerbaarheid. Op basis van onze wetenschappelijk bewezen methode die echt impact maakt, maar ook echt leuk is, ontwikkelen wij interventies, tools en initiatieven waarin positiviteit en plezier centraal staan. Onze middelen zijn een actuele aanvulling op onderwijs en maatschappij en dragen bij aan een wereld waarin jezelf zijn en continue werken aan je mentale gezondheid de norm is.

Stichting Studiebegeleiding Leiden

Welkom bij Stichting Studiebegeleiding Leiden (SSL). Ontstaan uit een jarenlang samenwerkingsverband met de Universiteit Leiden, organiseren we al meer dan vijfentwintig jaar diverse trainingen voor eindexamenleerlingen havo en vwo. Met onze stappenplannen, de persoonlijke begeleiding en gestructureerde uitleg bereiden we je optimaal voor op het eindexamen. 

Trubendorffer

Bij Trubendorffer ben je in vertrouwde handen. Wij zijn een geregistreerd verslavingszorgproduct van GGZ Crisiscare, een officiële GGZ-instelling voor gespecialiseerde GGZ, zoals dat in vaktaal heet. Bij ons krijg je een behandeling waarbij je thuis blijft wonen, je hoeft dus niet naar een kliniek ver weg. Deze nieuwe ambulante behandeling is intensiever en bijna altijd effectiever dan de ‘klassieke’ klinische methode. Reden is vooral dat je na de behandeling in een beschermde omgeving niet zomaar wordt teruggestuurd naar het dagelijks leven. Bij Trubendorffer is dat veel meer met elkaar verweven.

Tamarinde

De Tamarinde brengt sinds 2018 zorgstudenten aan bijbanen in de zorg. Dat doen we non-profit. Onze drijfveer? We willen de zorg gewoon een beetje beter maken. We doen dat door gemotiveerde zorgstudenten een kans te bieden om hun kennis al vroeg in de praktijk te brengen. Daarmee dragen we een steentje bij aan een oplossing voor personeelskrapte én leiden we de professional van morgen op. Een win-win dus!

Haagse Hogeschool: Studentassistenten onderzoek

We leiden onze studenten op tot De Haagse professionals. Tot wereldburgers die ondernemend en creatief zijn, die zowel specialisten als generalisten zijn. Mensen die zich gemakkelijk bewegen tussen culturen. Die gewend zijn om te werken met verschillende disciplines en die creatief inspelen op veranderingen. Al tijdens hun studie dragen zij bij aan het betekenisvoller maken van het onderwijs en onderzoek aan De Haagse Hogeschool.  

LUMC Vitality & Aging 

De internationale Master Vitality and Ageing is een eenjarig fulltime of tweejarig parttime Engelstalig masterprogramma. Een jonge, frisse master vol toekomst, cocreatie en gezondheidsmanagement. We werken met een kleine groep studenten intensief samen aan innovatieve zorg mét en voor ouderen. Uniek, toekomstgericht en interdisciplinair. Je leert bij ons met en van elkaar. Ons programma combineert verschillende perspectieven op gezond ouder worden, volksgezondheid en gezondheidsmanagement. Onze studenten zijn divers in achtergrond en gezamenlijk behandel je de uitdagingen van de toekomst en ervaar je de waarde van deze collectieve benadering.

Centrum voor Onderwijs en Zorg

Jouw welzijn, ontwikkeling en functioneren op school staan niet los van elkaar. Ze hangen samen en beïnvloeden elkaar. Daarom maken wij één integraal plan om te zorgen dat jij op alle vlakken weer het beste uit jezelf kunt halen. Daarbij betrekken we natuurlijk niet alleen jou en jouw ouders, maar ook jouw school. Zo slaan we de brug tussen zorg en onderwijs.

Merel Foundation

De Merel Foundation biedt met De Kleine Wereld en Het Buitenhuis behandeling aan kinderen met ASS (Autisme Spectrum Stoornis) en een ontwikkelingsachterstand. Wij werken intensief samen met de omgeving waarin het kind opgroeit. Systematisch en in kleine stapjes werken we aan de ontwikkeling van onze kinderen. Dit doen we zowel een-op-een, een-op-twee als in groepsverband. Binnen de Merel Foundation volgen wij de kinderen zoveel mogelijk in hun motivatie en voorkeuren, zodat de behandeling hierop kan aansluiten. Plezier in leren staat voorop.

Defensity College

Zit jij met je hoofd in de boeken én sta je met beide benen op de grond? Ook tijdens je studie kun je al echt iets betekenen voor de maatschappij. Met een bijbaan van één à twee dagen in de week ontdek je hoe het is om te werken voor een organisatie die van aanpakken weet, terwijl je jouw eigen studiekennis toepast. Kijk niet alleen toe, maar kom in actie: word militair werkstudent bij Defensie!

Bursar Society

Alles begint bij goed onderwijs. Het is het fundament van onze toekomst. Hier maken de mensen die zich met trots onderwijzer noemen het verschil, in interactie met de nieuwe generaties. Daarom zijn het deze mensen voor wie wij alles in werking zetten zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn: lesgeven. En zo maken wij, vanuit een gedeelde passie, de sector elke dag een stukje mooier.

Leeuwendaal

Onze opdrachtgevers hebben veelal een maatschappelijke opgave. We werken met en voor vrijwel alle ministeries en uitvoeringsorganisaties, provincies, gemeenten, ziekenhuizen en zorginstellingen, universiteiten, hogescholen, roc’s, funderend onderwijs, onderzoeksinstituten, agentschappen, zelfstandig bestuursorganen, financiële instellingen en tal van bedrijven die opereren in complexe markten waar mensen het verschil maken.

Opdrachtgevers waarderen onze inzet jaarlijks met een hoge notering in de MT1000, het overzicht van de beste zakelijke dienstverleners van Nederland. In 2021 werden we wederom uitgeroepen tot beste dienstverlener in de categorie HR-advies.

Mind to Move

Mind to Move is een door het ministerie van VWS erkende GGZ instelling en beschikt over een door de overheid goedgekeurd GZZ kwaliteitsstatuut Mind to Move en professioneel statuut. Mind to Move is gespecialiseerd in het kortdurend en effectief behandelen van de posttraumatische-stressstoornis (PTSS). Wij maken uitsluitend gebruik van wetenschappelijk bewezen behandelmethoden. Onze aanpak is op maat, gericht op tastbare resultaten en het vergroten van zelfredzaamheid. Mind to Move beschikt over het KiBG kwaliteitskeurmerk en het HKZ kwaliteitskeurmerk voor kleine organisaties.

Leiden University Fund (LUF)

Het Leids Universiteits Fonds is hét fonds van de Universiteit Leiden. Dankzij steun van alumni en andere schenkers werken wetenschappers aan baanbrekend onderzoek op het gebied van gezondheid, veiligheid, duurzaamheid en andere maatschappelijke thema’s, en krijgen talentvolle studenten en jonge onderzoekers de kans hun ambities waar te maken.

JoHo

JoHo is een ontwikkelingsorganisatie met wereldwijd winkels en websites, waar mensen en organisaties worden gestimuleerd en geholpen bij talentontwikkeling en internationale samenwerking. Als Labyrint lid krijg je voordelen wat betreft de samenvattingsservice van JoHo, waarover hier meer te lezen is.

Sponsoren