U bent hier:

Samenwerkingen

Labyrint heeft jaarlijks samenwerkingen met diverse organisaties. Deze partnerships helpen ons de kwaliteit van onze activiteiten te waarborgen. Tegelijkertijd helpt Labyrint met het vullen van vacatures, verkoop en naamsbekendheid. Een win-win dus! Partner worden? Klik hier.

 

Index Books

INDEX Books biedt een groeiende nationale en internationale klantenkring alle denkbare hulp bij de selectie en aanschaf van vakliteratuur uit alle windstreken.

Onze klanten zijn o.a. multinationals en vooraanstaande onderzoeksinstituten, centrale en lagere overheden, universiteitsbibliotheken en publiekrechtelijke organisaties, musea, ziekenhuizen en kloosterbibliotheken.

Wij bieden complete one-stop shopping. Onze missie is daarin uit te blinken door strikt te zijn in de kwaliteitsbewaking rond elke stap in het bestelproces, snel in de reactie op elke vraag, en flexibel als het gaat om bijzondere wensen van klanten.

Magnet.me

Magnet.me is een online netwerk voor studenten, starters en werkgevers dat het makkelijker maakt om een baan te vinden die echt bij je past of het talent dat je nodig hebt.

Werkzoekenden ontdekken relevante vacatures op basis van hun profiel en likes van vacatures, en een beetje hulp van ons algoritme. En ze bouwen een netwerk op door te connecten met bedrijven die in hen geïnteresseerd zijn.

Werkgevers sturen hun likes en connecties berichten, in plaats van spammerige, koude reach outs te doen en ontvangen sollicitaties die passen bij hun cultuur doordat ze uitgebreide bedrijfspagina’s hebben.

Het eindresultaat is een gemakkelijk proces waarmee de juiste mensen in de juiste baan belanden.

Centre For Human Drug Research (CHDR)

Medicijnen houden ons op de been als dat nodig is en zijn soms zelfs van levensbelang. Het CHDR is een stichting die onafhankelijk onderzoek doet naar geneesmiddelen. Meld je aan als proefpersoon om nieuwe medicijnen te testen. Ben jij benieuwd naar medisch onderzoek én wil je er ook nog iets leuks mee verdienen? Kijk dan snel op proefpersoon.nl

Gemiva

Gemiva biedt zorg en ondersteuning aan mensen die dat op verschillende manieren nodig hebben. Ze hebben daarbij ruimte voor nieuwe collega's, aan en met wie ze hun mooie vak in de gehandicaptenzorg kunnen leren, kunnen delen. Wel of geen ervaring, op zoek naar een vaste baan, flexibele baan, vrijwilligerswerk of een stage-of leerplek? Er zijn binnen Gemiva tal van mogelijkheden.

Inzowijs

Inzowijs is altijd op zoek naar enthousiaste jonge zorgprofessionals (studerend of afgestudeerd) die graag begeleiding willen geven aan kinderen, jongeren en jong volwassenen. Ze bieden veel werkkansen binnen het vakgebied van psychologie en als student kun je er veel ontwikkelen, daarnaast verdien je er ook nog eens goed mee. 

Stichting MIND

MIND wil de psychische gezondheid verbeteren en iedereen die te maken heeft met psychische klachten ondersteunen. Wij strijden voor een samenleving die investeert in mentale gezondheid en er alles aan doet om onnodig psychisch leed te voorkomen. MIND geeft een stem aan alle mensen met (beginnende) psychische klachten en hun naasten en biedt informatie, advies en ondersteuning.

Joor it

Wil jij kleding laten bedrukken? Labyrint heeft een samenwerking met Joor it. Alle Labyrintleden kunnen hier met korting kleding laten bedrukken! Perfect voor bijvoorbeeld commissiekleding. 

Bewegin: Werk in de Nieuwe Wereld

Ontwikkelen is een superkracht! Onze visie: leg de link met talent, dat waar de wereld van overstroomt – het zit in ieder van ons en in elke organisatie. Dan kunnen individu en organisatie elkaar versterken. En dan ga je vooruit. Met deze visie zijn we in 2017 gestart. Sindsdien zetten we ons eigen talent op steeds meer manieren in om het talent van organisaties en professionals te bevrijden. En we zijn nog lang niet klaar.

Leiden University Fund (LUF)

Het Leids Universiteits Fonds is hét fonds van de Universiteit Leiden. Dankzij steun van alumni en andere schenkers werken wetenschappers aan baanbrekend onderzoek op het gebied van gezondheid, veiligheid, duurzaamheid en andere maatschappelijke thema’s, en krijgen talentvolle studenten en jonge onderzoekers de kans hun ambities waar te maken.

JoHo

JoHo is een ontwikkelingsorganisatie met wereldwijd winkels en websites, waar mensen en organisaties worden gestimuleerd en geholpen bij talentontwikkeling en internationale samenwerking. Als Labyrint lid krijg je voordelen wat betreft de samenvattingsservice van JoHo, waarover hier meer te lezen is.

Sponsoren