U bent hier:

SPS NIP Stedelijk Bestuur

SPS NIP Stedelijk Bestuur Leiden: Een stap vooruit!
 
Het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen), de beroepsvereniging van en voor psychologen, is een landelijke vereniging die de belangen van alle Nederlandse psychologen behartigd. De Sectie Psychologie Studenten is de studentensectie hiervan; SPS-NIP is de brug van de psychologiestudent naar het beroepsveld en voorziet het NIP van informatie om hen zo een blik te geven in de problemen die je als psychologiestudent kunt tegenkomen. SPS kent 11 verschillende Stedelijke Besturen, 6 landelijke commissies, één internationale commissie, 4 sectoren en SPS is lid van een Europese vereniging. Voor elke stad waar psychologie gestudeerd kan worden is er een Stedelijk Bestuur. Zo kent ook Leiden haar eigen Stedelijk Bestuur.

SPS-NIP Stedelijk Bestuur Leiden heeft als doelstelling zoveel mogelijk activiteiten van verschillende studierichtingen te organiseren, zodat studenten een beter beeld hebben van wat er allemaal mogelijk is na de studie en zo bewuster tijdens de studie hun keuzes kunnen maken.

Contact
Facebook: www.facebook.com/SPSNIPStedelijkBestuurLeiden

We zijn te bereiken via: Stedelijkbestuurleiden@spsnip.nl

Carrière start 2020

Ben jij je al aan het oriënteren op de verschillende richtingen binnen de psychologie? Wil je meer weten over de mogelijkheden en baanperspectieven die er zijn voor na de studie? Of misschien zou je graag over je gekozen richting tips en informatie willen krijgen van al werkende psychologen? Als dit het geval is, dan is Carrière Start wat voor jou!

Dit online evenement zal beginnen met een discussiepanel waarbij er over uitdagende stellingen gediscussieerd zal worden door sprekers van verschillende richtingen. Zo kom je meer te weten over de verschillende inzichten binnen de psychologie over sensationele onderwerpen. Hierna zal er een kleine pauze plaatsvinden waarna de workshops en interactieve lezingen zullen beginnen. Vervolgens zal er nog een interessante lezing gegeven worden door het NIP over benodigde registraties binnen de psychologie. Tot slot zal het evenement eindigen met een borrel waarbij genoeg ruimte is om vragen te stellen en nieuwe contacten op te doen!

De hieronder kort beschreven sprekers zullen aanwezig zijn. Check voor meer informatie over de sprekers onze Facebookpagina https://www.facebook.com/events/1026680487839886/ !

Interesse?

Haal nu je kaartje via deze link: https://eventix.shop/bkcewmaq. Voor SPS-NIP leden is het evenement GRATIS! Voor niet-leden zal een kaartje €6 bedragen. Kijk voor meer informatie over Carrière Start op https://www.psynip.nl/.../agenda/sps-nip-carriere-start-3/. En meld je aan voor het evenement op Facebook om op de hoogte te blijven https://www.facebook.com/events/1026680487839886/

Sponsoren