view this site in English

Kalender

 • AJW Bekendmakingsborrel

 • Inschrijving Allejaarswintersport

 • Aftertentamenborrel

  Er is geen betere manier om je tentamens af te sluiten dan het drinken van een borrel. Aangezien de Amerikaanse verkiezingen bijna plaatsvinden zal de aftertentamenborrel ook geheel in het teken staan van deze spannende gebeurtenis. Kom lekker langs en uit je frustraties of genoegen op de tentamens en de kandidaten voor de presidentsverkiezingen!

 • AV: Financieel Eindverslag 69

 • Labyrintfeest

  Blok 16 november de hele avond vrij in je agenda en zet er met grote, gekleurde en dikgedrukte letters ‘LABYRINTFEEST’ op, want het is weer zover! Het eerste feest onder de gloednieuwe Fecie belooft magisch legendarisch te worden met het thema ‘Padje af op de Wegisweg’. Kom gekleed in je beste Perkamentus-outfit, zet die bliksemschicht op je Harry Potter-voorhoofd of voor de kleineren onder ons: Dobby is natuurlijk een aanrader! Wij hopen jullie allemaal te zien op 16 november in The Four Reasons. Be there or be square!

  Het feest is 18+. Neem je ID en collegekaart mee!
  De deuren zijn open van 23.00 tot 01.00 uur. 
  €2,50 voor leden, €4,50 voor niet-leden. Dit is exclusief €0,50 transactiekosten.

  De kaartverkoop online is voorbij, aan de deur zullen nog kaarten verkocht worden.

 • Actieve Ledendag

  Om de actieve leden te bedanken voor hun inzet en toewijding aan Labyrint willen we jullie graag uitnodigen voor de actieve ledendag! We gaan glow in the dark midgetgolfen! Na het midgetgolfen zal er een borrel zijn, waarbij jullie twee gratis drankjes en een bittergarnituur krijgen. 

 • Pubquiz

  Weet jij altijd alles beter? Is jouw kennis van de wereld al zo groot dat je eigenlijk al een bachelor op zak zou moeten hebben? Kom dan naar de eerstejaars PubQuiz om samen met andere leden je kennis uit te testen en misschien win jij met je groepje een fantastische prijs! Ben je geen eerstejaars? Niet getreurd, ook jij bent van harte welkom om deze gezellige avond bij te wonen en mee te doen met de PubQuiz!

 • Beerpong Toernooi

  Als voorproefje op de legendarische wintersportreis (https://www.facebook.com/events/1817379228537147/) organiseert de Allejaarswintersportcommissie op 23 november een Gross Unvergesslich Labyrint Bierpong Turnier! Geef je op via bestuur@labyrintleiden.nl en speel in duo's. Als je geen Kamerad kunt vinden, kun je je ook alleen opgeven. Dan zoeken wij een lekkere Duitser voor je. Deelname kost €4 per persoon (graag vooraf betalen in het Labyrinthok (SA55)). Verkoop start op 17 november. Hiervoor speel je minimaal drie wedstrijden in een poulesysteem. Ben je uitgeschakeld of heb je even niets te doen, is er ook een oefentafel. Ook zijn er hapjes en is er een fantastische prijs voor het winnende duo. Je haalt je geld er dus zeker uit!

  Om alvast in de wintersportsferen te komen zullen we jullie verblijden met de lekkerste après-skihitjes en komt de commissie in gepaste themakleding, wij nodigen jullie uit om datzelfde te doen! 

  Het toernooi start om 20.00 en zal tot ongeveer 22.00 duren.

 • Alumnilezing

  24 november om 19:00 verzorgt de Alumnicommissie een lezing over radicalisering gegeven door Wim Meeus en Annebregt Dijkman.
  De online kaart verkoop is gesloten, in het hok zijn nog wel kaarten beschikbaar.

 • Cleveringa Oratie

 • Workshop leugendetectie

  Hoe kom je er achter of iemand liegt? Is het te zien aan de lichaamstaal, taalgebruik of juist het gedrag? Op tv en internet is het moeilijk de echte kennis en de mythes hierover van elkaar te onderscheiden​​. Maar wat weet de wetenschap hierover, en hoe kan je dit in de praktijk gebruiken? 

 • Hokactiviteit: Sinterklaas

 • Bezoek & Almanak Bekendmakingsborrel

  Van 9 tot 13 maart 2017 gaat Labyrint weer gezellig op bezoek bij een universiteit ergens in Europa! De bestemming is nu nog groot geheim, net als het thema van de Almanak 2016-2017. Beide zullen bekend worden gemaakt op woensdag 7 december onder het genot van een drankje.

  Vanaf 21.00 uur ben je welkom in de Eeuwige Student. Borrel gezellig mee en wees als eerste op de hoogte van alle ins-en-outs over de bezoekreis en het thema van het boek dat jouw jaar bij Labyrint samenvat op de meest creatieve manier.
  Wil je voor jou commissie de leukste opdracht om uit te werken voor in de almanak? Zorg ervoor dat er dan tenminste één commissie lid aanwezig is op de borrel!
  De eerste 30 aanwezigen verwelkomen wij met een gratis drankje, dus kom op tijd!
   

 • Motivatie en drijfveren training

  Op donderdag 8 december organiseert de PTP commissie de ‘Motivatie en Drijfveren’ training. De workshop wordt gegeven door de organisatie Jobbootcamp. De training richt zich op werkplezier maar ook op werkeffectiviteit.

 • International Lecture: Game of Thrones

  A lecture is coming... Labyrint's International Committee is bringing a lecture most appealing to students of social sciences. This lecture will be fully in English and it will be given by special guest lecturers who will intrigue you. Lecturer Rosanne Anholt will be discussing recent topics of psychological interest such as feminism, women's rights and public health. Co-Lecturer Gijsbert van Iterson Scholten will talk about power, leadership and violence all from a psychological and IR-oriented perspective. Both lectures will spice things up drawing examples from the world of Game of Thrones. Join us.

  The lecture starts at 18:00 and takes place in room SA49 at the Faculty of Social and Behavioural Sciences of Leiden University.
  Buy your ticket!

 • Lustrumstudiereis Bekendmaking

 • Labyrint Kerstdiner

  De meest gezellige tijd van het jaar! Wij nodigen je van harte uit voor het jaarlijkse Labyrint Kerstdiner. Het diner zal plaatsvinden bij de Holle Bolle Gijs (Korte Mare 34) en zal om 19:00 aanvangen. 

 • Allejaarswintersport Informatieavond

 • Labyrintfeest

  Baby, it’s cold outside… Maar woensdag 21 december om 23:00 uur is het tijd om alles te laten jingelen! Trek nog een keer je mooiste en meest foute kerstoutfit aan voordat je jasje dasje bij je ouders aan tafel schuift en dans tot in de late uurtjes. Het belooft een schitterend feest te worden! We’re making a list, we’re checking it twice. We’re gonna find out who’s naughty or nice…

  Het feest is 18+. Neem je ID en collegekaart mee!
  De deuren zijn open van 23.00 tot 01.00 uur. 
  €2,50 voor leden, €4,50 voor niet-leden.
  Een kaartje kan je ook via de website gekocht worden. Hierbij wordt €0,50 transactiekosten in rekening gebracht.

 • Sine Regno

 • Aftertentamenborrel

  Lieve leden, heel veel succes met de tentamens! Op vrijdag 20 januari is er weer een aftertentamenborrel, om het einde van de tentamens de vieren, maar ook om gezellig met z'n allen te borrelen nu we weer terug zijn van Sine Regno. Vandaar het toepasselijke thema, zodat we jullie mee terug kunnen nemen naar onze prachtige week in Rome :).

 • Allejaarswintersport

  Op 26 januari 2017 is Labyrint op zijn eerste wintersportreis gegaan. Na een lange doch comfortabele busreis is iedereen veilig aangekomen in het idyllische Valfréjus. Met niet minder dan 40 man is in drie dagen de verse sneeuw op de bergen getemd en hebben leden van alle jaarlagen binnen Labyrint met elkaar kennis kunnen maken. Naast al het skiën werd een heuse Tour de Chambre georganiseerd waarin een mysterieuze moord opgelost moest worden door middel van interactieve en hersenkrakende spelletjes. Labyrint kijkt hiermee terug op een geweldig mooie en unieke reis die hopelijk in de toekomst weer zal plaatsvinden.

 • Informatieavond cursus Positieve Psychologie

  Dit jaar zal weer de cursus Positieve Psychologie worden gegeven bij Labyrint. Positieve psychologie is een vrij nieuwe stroming binnen de psychologie, in 1998 opgericht door o.a. Martin Seligman (toenmalig voorzitter APA). Positief psychologen houden zich bezig met het vinden en doen groeien van talent, goede eigenschappen en sterke kanten. Ook proberen ze om het gewone leven meer zinvol te maken. Dit is bedoeld als een aanvulling op de “klassieke” psychologie die zich vaak bezighoudt met het behandelen van psychische stoornissen, het oplossen van communicatieproblemen, het behandelen van leerproblemen, etc.

 • Hokactiviteit

 • Dies Natalis Universiteit Leiden

 • Labyrintfeest

  Of je nu écht of mentaal klaar bent met je tentamens, de Fecie snapt jullie behoefte aan een lekker feestje.

  Daarom is het 8 februari alweer zo ver: de derde editie van een spetterend Labyrintfeest! Waan je in de magische wereld van vliegende tapijten, glazen muiltjes, pratende sneeuwpoppen en broek-loze eenden in het thema ‘Dirty Disney’! Altijd al net iets te lekker gegaan op de six-pack van Aladdin of het strakke figuur van Elsa? Dit is dé kans om in de huid van de sexy Disneyprins of -prinses te kruipen die natuurlijk altijd al in je zat!

  Wederom zal de Hifi deze keer volledig ge-Disney’d worden om alle Dirty Disneyers kwijt te kunnen. Vergeet dus binnenkort niet om een kaartje in het hok (SA55) of online te kopen. Tot snel!

 • Ouderdag

  Lijkt het jou leuk om je ouders te laten zien hoe jouw studie is? Op zaterdag 11 februari organiseert Labyrint de ouderdag!

  - 11 februari 2017
  - 09:45 – 14:45
  - Faculteit der Sociale Wetenschappen
  - 6 euro per deelnemer
  - Lunch inbegrepen

  Om 09:45 verwelkomen we jullie graag met een kopje koffie of een bakje thee. Hierna volgt een college, een rondleiding, de commissiemarkt, een lekkere lunch en een korte werkgroep IBV en SPSS.

  Na afloop is er gelegenheid om na te borrelen. Hiermee zouden we je ouders graag een kijkje geven in het leven van een psychologiestudent.

  Op dit moment zijn de kaarten voor de ouderdag uitverkocht. Als u op de reservelijst geplaatst wil worden kunt u een mail sturen naar voorzitter@labyrintleiden.nl

 • Almanak Polefitness Workshop

  Kaartverkoop is voorbij!

 • Bestuursinformatieavond

  De tijd gaat snel en dat betekent ook dat Labyrint alweer op zoek is naar enthousiaste, toegewijde en gepassioneerde bestuurders voor het aankomende bestuur: Bestuur 71 wel te verstaan. Een bestuursjaar bij Labyrint is ontzettend leerzaam, uitdagend, inspirerend en vooral ontzettend leuk.  Ben jij misschien van plan om komend jaar (of misschien het jaar erop) Labyrint te versterken met jouw talenten? Heb jij altijd al eens willen weten hoe het is om een bestuursjaar te doen of ben je gewoon benieuwd naar wat het bestuur eigenlijk de hele dag doet? Kom dan naar de bestuursinformatieavond op 20 februari om 19:00 op de FSW in lokaal 1A09. 

 • Lustrumthema Bekendmaking

  Het zal waarschijnlijk niemand ontgaan zijn dat Labyrint dit jaar haar lustrum viert, maar waar blijft die lustrumweek?! Het is bijna zover! Ben jij ook zo ontzettend benieuwd naar het lustrumthema en alle geweldige lustrumactiviteiten?

  Kom dan woensdag 22 februari om 21:00 naar de lustrumbekendmakingsborrel, waar de hele lustrumweek, inclusief internationale lustrumspreker, bekend wordt gemaakt! Er is voor de eerste 30 mensen een gratis drankje.

  Tot dan!

 • Alumnisymposium

  Altijd al geïnteresseerd geweest in ‘Verlies van contact met de realiteit?’ Grijp dan donderdag 23 februari je kans om daar van alles over te weten te komen! Op deze avond organiseert de Alumnicommissie een symposium met dit thema. De avond wordt afgetrapt met een openingslezing van Jan Dirk Blom over de ontwikkeling van psychoses, daarna kunt u twee maal kiezen uit twee lezingen:

  ronde 1: Ervaringsdeskundige bijzondere zintuigelijke ervaringen (zoals het horen van stemmen) OF Ervaringsdeskundige Obsessieve Compulsieve Stoornis
  ronde 2: Ervaringsdeskundige kraambedpsychose OF lezing over psychedelica in de GGZ

  In de aankomende weken worden de sprekers via de facebookpagina aan u voorgesteld!

  U kunt bij het kopen van uw kaartje uw voorkeur doorgeven, hier geldt: wie het eerst komt wie het eerst maalt.

  Het symposium vindt plaats op Faculteit der Sociale Wetenschappen van Universiteit Leiden. Zowel leden als niet-leden zijn welkom! Inloop is vanaf 18:30 en kaartjes kosten €5,- voor leden en €7,50 voor niet leden, kaartjes kunnen gekocht worden in het hok van Studievereniging Labyrint of via de website.

 • Informatieavond Bezoek + lezing

  Binnenkort vertrekken wij op bezoek naar Kopenhagen! Voor alle deelnemers hoort daar een verplichte informatie-avond bij, maar wat weten jullie eigenlijk al van de Deense taal en cultuur? Tijdens deze informatie-avond wordt er door de bezoekcommissie daarom een lezing georganiseerd om jullie hier vanalles over bij te brengen!

  Ga je niet mee op reis, maar ben je wel geïnteresseerd in de Deense cultuur? Kom ook naar onze lezing! Kosten hiervoor zijn €2,- Voor deelnemers aan de reis is deze lezing uiteraard gratis!

  De lezing begint om 19:00 en zal één uur duren, de perfecte kans om kort kennis te maken met dit Scandinavische land!
 • A.V. Financieel eindverslag Bestuur 69

  Op dinsdag 28 februari vindt er een Algemene Vergadering plaats. Deze zal beginnen om 18:30 uur in 1A09 op de FSW. 

 • ' The (un)happy Human' Congres

  Locatie: het Poortgebouw, Rijnsburgerweg 10 te Leiden

 • Hokactiviteit

  Van 13:00 tot 16:00 uur kunnen jullie in het hok langskomen voor een zoete hokactiveit! Kom gezellig langs om je eigen suikerspin te maken!

 • Bezoekreis

  Donderdag 9 maart tot en met 13 maart zal de Bezoekreis naar Kopenhagen plaatsvinden. Tijdens deze reis zullen wij de universiteiten van Kopenhagen en Roskilde bezoeken maar ook deelnemen aan enkele niet-studiegerelateerde activiteiten. De inschrijvingen zijn helaas al gesloten.

 • Deadline sollicitatiebrief (motivatie + cv) Labyrintbestuur

  Heb jij altijd al een bestuursjaar willen doen? Wij zijn op zoek naar enthousiaste sollicitanten voor Bestuur 71!  Geïnteresseerd? Stuur dan je motivatie + cv voor 12 maart 23:59 naar bestuur@labyrintleiden.nl of kom deze inleveren bij ons in het hok (SA55).

 • Brewery tour & Beer tasting

  Guess who's back?! 
  This March, Labyrint's International Committee have gone out of their way to offer you a once in a lifetime event!
  You're invited to join us at the Pronck brewery. You'll get a tour of the brewery, during which you'll be able to learn about the history of the brewery, the processes of making craftbeer and information about beer in general. And of course, the tour will end with an opportunity to taste their beers!

 • EJW: Bekendmakingsborrel

  Bonjour, nǐ hǎo, hello,

 • AJW: Reünie

  Op 22 maart zal de Allejaarswintersportcommissie een reünie organiseren in de vorm van een kroegentocht. We beginnen om 21:00 uur in Studio de Veste en zullen daarna nog een tweetal kroegen bezoeken. Drie gratis drankjes zijn inbegrepen voor iedereen die mee is geweest op wintersport. Natuurlijk ben je ook welkom als je niet mee bent geweest op wintersport, dan zijn je kosten wel voor eigen rekening. 

 • Alumni Masterclass: tekentherapie

  Op 23 maart organiseert de Alumnicommissie weer het volgende evenement! De Masterclass ‘Tekentherapie bij kinderen’ zal worden gegeven door Theresa Foks-Appelman. Kinderen over de hele wereld spelen en tekenen in grote lijnen op dezelfde manier. Er zijn overeenkomsten met het evolutionaire bewustwordingsproces van onze voorouders en de psychische ontwikkeling van het kind.

  In deze masterclass zal vooral aandacht geschonken worden aan de betekenis van mens-, huis- en boomtekeningen. Tevens zal als speciaal onderwerp het voorkomen van agressie en monsters in tekeningen behandeld worden. Het is mogelijk om zelf ook ervaring op te doen in het analyseren van opvallendheden in tekeningen die iets kunnen zeggen over de maker van de tekening.

  De masterclass zal plaatsvinden in zaal 1A01 op de Faculteit der Sociale Wetenschappen.

  Ben je enthousiast geworden? Koop dan je kaartje in het hok (sA55) of via onze website!

 • Aftertentamenborrel

  Hopelijk hebben jullie de tentamens die al geweest zijn goed gemaakt en verloopt het studeren voor de volgende voorspoedig! 10 April zal er van 16.00 tot 18.00 uur in de common room op de tweede verdieping de Labyrint aftertentamenborrel plaatsvinden! Met Pasen al weer in het vooruitzicht zal het thema Easter Egg Special zijn! Onder het genot van een drankje, zullen er een aantal raadsels te op te lossen zijn, waarmee er een prijs gewonnen kan worden.

 • A.V. Halfjaarlijks Verslag

 • Lasertag

  IT'S LASER TAG TIME!
  Block 3 is over, block 4 is only starting, and it's definitely time to take a unique break! Bring your friends and join us in a super cool Laser tag tournament!
  You'll be grouped in teams of 5 or 6 and will get to fight your way to the finale. The winning team will even get a prize (TBA)!!
  We got you a sweet sweet deal (close to a 70% discount on the regular price!), and you will get to play for 20 to 30 minutes - obviously you'll get to play more if you make it to the finale so push your team to it's maximum!

 • Lustrumweek

  Lustrumprogramma

 • Dies Natalis Labyrint

 • Labyrint Gala

 • Excursie Dolhuys

  Ben je benieuwd naar hoe krankzinnigen leefden in de 16e eeuw? Heb je interesse in psychiatrie door de eeuwen heen?  Ben je zelf wel normaal? Raak verwikkeld in de wonderen van de psyche van de mens en beleef de dunne lijn tussen normaal en gek bij het Dolhuys!
  Op 2 mei organiseert de Stulocie een excursie naar het Dolhuys. Het Dolhuys is het museum van de geest, gelegen in Haarlem. Wat ooit begon als leprozerie, is in de 16e eeuw verbouwd tot een dolhuis, een plek om krankzinnigen te huisvesten. Het is nu een museum die deze rijke geschiedenis weergeeft en zijn bezoekers wilt laten ervaren en nadenken over de wereld van de psychiatrie. Wij zullen de bovenkamer van de menselijke geest betreden in het Dolhuys en zien jullie graag daar!

 • FSW feest

   Op woensdag 3 mei is het tijd voor een heel bijzonder feestje. De vier studieverenigingen van de Faculteit Sociale Wetenschappen zullen de handen ineen slaan en samen een gezellig feestje bouwen. We zouden graag koningsdag met z’n allen willen vieren, koop daarom snel je kaartje voor FSWillie’s Birthday Bash: Party like Royals in de Hifi! Kaartjes zijn te koop in ons hok voor €3 of gewoon online. De deuren zijn geopend van 23:00 tot 01:00 uur.

  KAARTVERKOOP GESLOTEN

 • Lustrumreis informatieavond

 • Bezoek: Reünie

 • PTP Congres

 • Actieve Leden Etentje & Laby Only Feest

 • Lustrumreis

 • A.V. k.b.-instemming

 • Bedrijvendiner

  Zoek jij nog een stageplek of wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn na een bepaalde master? Op 1 juni 2017 organiseert de Alumnicommissie van Labyrint wederom het bedrijvendiner! Tijdens deze avond zal je dineren samen met recruiters van 5 bekende bedrijven. Tijdens elke gang leer je een nieuw bedrijf kennen! En heb je een klik met een bedrijf, dan kun je tijdens de borrel nog even met de recruiters napraten. De volgende bedrijven zullen aanwezig zijn:

  ING - bank
  KLM - luchtvaartmaatschappij
  Michael Page - werving en selectie professionals bureau
  ST & T - neuromarketingbureau
  Tabula Rasa - gedrag en communicatie consultancy bureau

  Dus wil je meer weten over de ruime mogelijkheden die je hebt na het volgen van een opleiding Psychologie? Wil je misschien zelfs een stageplaats bemachtigen? Kom dan naar het Bedrijvendiner op 1 juni 2017! Opgeven kan via alumni@labyrintleiden.nl tot maandag 15 mei. Licht in dit mailtje even kort toe waarom je graag wilt deelnemen en welke master je doet of geïnteresseerd in bent. De kosten voor dit diner bedragen €15,- en het is verplicht om lid van Labyrint te zijn.

  Deze activiteit telt mee voor POCP!

 • Oud-besturenborrel

 • Aftertentamenborrel

 • Casusdag Elevate Consulting Group

  Zit jij in de eindfase van je studie en heb jij interesse in het vakgebied van de arbeids- en organisatiepsychologie en in assessments in het bijzonder? Dan is deze casusdag iets voor jou!

  Op 23 juni zullen we een bezoekje brengen aan Elevate Consulting Group. Je krijgt hier de kans om een kijkje in de keuken te nemen van het bedrijf en een workshop assessments te volgen.
  Om half 2 verzamelen we op Leiden Centraal om gezamenlijk naar het kantoor van Elevate af te reizen. 

  Lijkt dit je wat? Stuur dan vóór 5 juni een mailtje naar info@elevate-consulting.com. Geef hierin aan waarom jij geselecteerd zou moeten worden voor deelname, en beschrijf daarbij drie talenten en ontwikkelpunten.
  De casusdag is gratis toegankelijk voor de geselecteerde personen. 
  Let op! Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

 • A.V.

 • A.V. Eindverslag Bestuur 70

 • Wissel A.V.

 • Wisselfeest Bestuur 71

  Dames en heren, 

  De jacht is geopend op Bestuur 71, vanaf 7 september dartelt dit nieuwe wild in de spelonken van de FSW. De opening van de jacht zal feestelijk worden ingeluid op de avond van 7 september in COC de Kroon. 

  Zullen deze bestuursleden in de lente de groene blaadjes kunnen plukken, of halen ze de winter niet (ook wel bekend als het CoBo seizoen). 

  Alle Labyrintleden zijn van harte uitgenodigd om het aangeschoten wild een onvergetelijk feest in te jagen.

  Let the games begin!

  Deuren gaan open om 23:00 uur en sluiten om 01:00 uur. Toegang is gratis voor Labyrintleden.

 • A.V. Beleidspresentatie Bestuur 71

 • Eerstejaarsweekend

  Beste medestudenten,

 • Commissie-informatiemarkt

  Wil jij je graag komend jaar inzetten voor de vereniging om een commissie te doen maar twijfel je nog over welke commissie? Geen probleem! Op de commissie informatiemarkt geven labyrintleden jou alle informatie over de verschillende commissies die Labyrint heeft zodat jij weet waar je interesses liggen. Na afloop van de commissiemarkt zal de inschrijving sluiten.

 • Pubcrawl IC

  Begin het studiejaar goed met drankjes in de leukste barren van Leiden! Geef je op voor de kroegentocht op 26 september en beleef een gezellige avond door nieuwe kroegen te (her)ontdekken met gezellige mensen. Deze activiteit is een goede kans voor nieuwe (inter)nationale studenten om vrienden te maken en te relaxen na de eerste weken studeren. For slechts vier euro krijg je drie dankjes naar keuze en krijg je het beste te zien van Leiden! Koop je kaartjes snel, ze zijn beperkt beschikbaar (vol=vol)
   

 • Commissiewissel

 • Labyrintfeest

  Zoetekauwen opgelet! Jullie dachten toch niet dat de Fecie ’16-’17 jullie zomaar zou verlaten zonder één laatst, spetterend feest te geven? Op 28 september zullen de deuren van Quintus zich dan ook openen met het thema ‘Sugar Rush: Find Your Candy Crush’, zodat jullie je kunnen storten op al het lekkers dat daar te vinden is… Het is nu echt drop of der onder! Ga je shinen in Werther’s Original-Goud of liever dansen als een stuk zoethout? Loopt het water je al een beetje in de mond? Hou die suikerbuik nog even in bedwang en zet jezelf op aanwezig! 

 • Lustrumreis: Reünie

 • Constitutieborrel

 • A.V. Financieel eindverslag Bestuur 70

 • EJW: Reünie

 • Almanakuitreiking

 • Aftertentamenborrel

 • AJW + Almanakbekendmaking

 • Actieve ledendag

 • Labyrintfeest

 • Alumnilezing

  De alumnilezing is een lezing die vaak door maar vooral ook voor alumni wordt georganiseerd. De lezing geeft een idee over wat er na de studie psychologie mogelijk is. Uiteraard is iedereen welkom om deze lezing bij te wonen. This lecture is often given by alumni, but it is especially organized for alumni. The lecture gives you an
  idea about the possibilities after graduating. Everyone is welcome to attend to this lecture.

 • SOA Eerstejaarsactiviteit

 • StuLo Workshop

 • Student-docent activiteit

 • Hokactiviteit: Sinterklaas

 • Bezoek bekendmaking + Kroeglezing

 • Studiereisbekendmaking

 • IC Lezing

 • Kerstdiner

 • PTP Workshop

 • Labyrintfeest

 • Sine Regno

 • Aftertentamenborrel

 • Labyrintfeest

 • Ouderdag

 • AJW-informatieavond

 • Hokactiviteit: Valentijn

 • AJW

 • Bestuursinformatieavond

 • Poolparty

 • Alumniworkshop

  De alumniworkshop is een workshop die voor zowel studenten als alumni interessant is. Deze
  workshop is gericht op het verbreden van de kennis en vaardigheden op het gebied van een
  psychologisch onderwerp. Uiteraard is iedereen welkom deze workshop te volgen.

 • Bezoek informatieavond

 • StuLo Congres

 • Bezoekreis

 • IC Culturele activiteit

 • EJW Bekendmaking

 • FSW-feest

 • Bedrijvendiner

 • Casusdag

 • AJW reünie

 • Aftertentamenborrel

 • A.V. Halfjaarlijks verslag

 • AJW Sociale Activiteit

 • IC Sportdag

 • Diesactiviteit

 • Labyrint is jarig! + Hokactiviteit

 • Gala

 • Bekendmaking Kandidaatsbestuur

 • StuLo Excursie

 • Labyrintfeest

 • Studiereis Informatieavond

 • Bezoek Reünie

 • Studiereis

 • Actieve ledenetentje + Laby Only Feest

 • PTP-congres

 • A.V. Kandidaatsbestuur instemming

 • Alumnisymposium

  Dit symposium heeft een thema waar verschillende sprekers over gaan vertellen. Op deze manier
  wordt het thema van meerdere kanten belicht. Na een eerste openingslezing, zullen er twee rondes
  volgen waarin er gekozen kan worden uit twee verschillende lezingen.

 • Casusdag

 • Oudbesturenborrel

 • Aftertentamenborrel

 • Opening Academisch jaar

 • A.V. Eindverslag Bestuur 71

 • Wissel A.V. + Wisselfeest

 • EJW Begeleidersavond

 • A.V. Beleidspresentatie 72

 • Almanakuitreiking

 • Eerstejaarsweekend

 • Studiereis Reünie

 • IC Pubcrawl

 • Commissiewissel + Labyrintfeest

 • A.V. Financieel Eindverslag 71

 • EJW Reünie

Realisatie: verenigingenweb