view this site in English

Kalender

 • Opening Academisch jaar

 • A.V. Eindverslag Bestuur 71

 • Commissie-informatie-uurtje

 • Wissel A.V. + Wisselfeest

  Zoals elk jaar begint, eindigt ook elk jaar voor een bestuur. Op deze A.V. wisselen Bestuur 71 met Bestuur 72 en dragen het stokje officieel over. Deze feestelijke gebeurtenis kan uiteraard niet plaatsvinden zonder een feest om de harten te luchten! Het feest vindt plaats in COC de Kroon en begint om 23:00, wees erbij en geniet met volle teugen! 

 • EJW Begeleidersavond

 • A.V. Beleidspresentatie 72

 • Almanakuitreiking

 • Eerstejaarsweekend

  Inschrijven voor het eerstejaarsweekend doe je zo! 

 • Commissiemarkt

 • Studiereis Reünie

 • IC Pubcrawl

  Hallo iedereen!

 • Commissiewissel + Labyrintfeest

  Genoten van de vakantie? Lekker op jullie dooie akkertje gezeten? Niet lang meer! Het studiejaar gaat bijna weer beginnen en dat betekent: tijd voor een feestje!

 • Hokwarming

 • Constitutieborrel

 • Long Study Trip Announcement

 • EJW Reünie

  Halverwege september heeft het jaarlijkse Eerstejaarsweekend in Ellertshaar, Drenthe plaatsgevonden. Na een fantastisch weekend vol activiteiten, bonding-momenten en feest is het nu tijd voor de reünie! Ook als je niet bent meegeweest op Eerstejaarsweekend ben je van harte welkom om te komen borrelen, dus kom vooral langs!

 • A.V. Financieel Eindverslag 71

 • Aftertentamenborrel

  Het is weer zover.... de eerste tentamenperiode gaat bijna van start. Is de UB alweer je tweede thuis geworden? Of ben je nog motivatie aan het zoeken voor het maken van een goed studieplan? 
  Terwijl jij nog even aan het strugglen bent geven wij je iets om naar uit te kijken. Labyrint organiseert de eerste aftertentamenborrel van het jaar: Old Dutschhhh with a modern touch! 
  Kom vanaf 17:00 langs in 5A23 om Oud-Hollandsche spelletjes met ons te spelen! Van spijkerpoepen tot koekhappen, alles wat jij vroeger deed als kind! Ook zijn er gratis hapjes en drankjes, wat dat heb je dubbel en dwars verdiend!

  Succes met de tentamens en we zien je op 9 november!!!!

 • Labyrintfeest

  Slaat de tentamenstress al toe? Breng jij je dagen al door in de UB? ….Gelukkig is het na de tentamens tijd voor een goed feestje! Na een grandioos eerste Labyrintfeest in september is het tijd voor nog een feestje!
  Wat is het altijd heerlijk om in je comfortabele kleding te studeren….. maar heb jij ooit al ervaren hoe het is om volledig uit je dak te gaan in je pyjama?? Nu is je kans! Haal je meest pluizige pyjama, slaapmaskertjes en knuffels maar tevoorschijn, want op 14 november kun je in je pyjama komen dansen in de Hifi! Het feest is van 23:00 tot 4:00 waarna je meteen in je pyjama je bed in kan rollen. De deuren sluiten om 01:00 uur. 
  Sleep je vrienden uit bed en zet jullie op aanwezig! Kom zingen met de DJ’s en dansen in je PJ’s! 

  EARLY BIRD TICKETS:
  members: €3,- 
  non-members: €5,- 

  AT THE DOOR:
  members: €4,-
  non-members: €6,-

  P.S.: Vergeet niet je ID-kaart (18+) en collegekaart!

 • AJW Bekendmaking en Almanak Bekendmaking

  Labyrint will go to a foreign city with the All Year’s Weekend from the 22th till the 24th of February 2019! The weekend will be about socializing and bonding with members of all ages. During this drink, the location of this weekend will be revealed! In addition, the theme of the Yearbook 2018-2019 will be revealed as well! The yearbook will contain a lot of funny stories about committees and Labyrint activities. Come join us on Thursday the 22th of November from 21:00 to celebrate the All year’s weekend and the Yearbook! The first 30 attendees will get a free drink, so make sure you're there on time!

 • PTP Workshop

  Have you always been curious what hypnosis is and how it works? What if we were to tell you that there is such a thing as “Self Hypnosis”? If you want to know more, come to the workshop self-hypnosis given by the talented, respected lifecoach and keynote speaker Milan Somers. 

 • Eerstejaarsactiviteit

  Deze november presenteert de Sociale-activiteitencommissie: Pubquiz Extravaganza! Bereid je voor op het extreme, want het is zo veel meer dan "gewoon een pubquiz". Daag jezelf en je vrienden uit en doe mee met deze spectaculaire avond vol met leuke spellen, quizzen, bier en win speciale prijzen!

 • Hokactiviteit: Sinterklaas

  "Hoor wie klopt daar kinderen..." Woensdag 5 december zal onze lieve Goedheiligman van 12:00 tot 14:00 het hok (SA55) aantikken met zijn staf. Alle zoete Labyrint leden zijn uitgenodigd om deze ouwe man een vrolijke middag te bezorgen en zijn snacks uit Spanje te nuttigen. Om de LabySint financieel uit te buiten, mag elk Labyrint lid vanaf woensdag 28 november ook zijn/haar schoentje komen knutselen in het hok. Wie weet ligt er dan op 5 december wel wat lekkers op jullie te wachten...

 • Bezoek Bekendmaking + Kroeglezing

 • Actieve-Ledendag

  Dear Active Members,

 • Studiereis Bekendmaking

 • IOC Lezing

  Hypersexuality, also known as sex addiction…, it can progress with time. It might start with harmless activities like masturbating too much or watching excessive porn but can lead to something dangerous. Get to  understand the wide societal implications of sex addiction and the psychological, social and societal misinterpretations there are in western society about this phenomenon.

 • Student-Docent Activiteit

  Dit evenement is afgelast.

 • Kerstdiner

  Dit jaar presenteert SoAcie... een Golden Winter Christmas Dinner! Heb jij zin in een overheerlijk driegangen shared-dining in een gezellige, sfeervolle ruimte? Heb jij zin om gezellig met je Labyrint vrienden een feestelijke kerstavond te beleven? Twijfel niet en schrijf je in! Let wel op: de deadline voor de inschrijving is zondag 16 december om 23:59:59.

 • Sine Regno

  Tijdens Sine Regno zal het bestuur niet aanwezig zijn en zal het besturen van Labyrint worden overgenomen door bestuur 71. Het hok zal dan geopend zijn van 11:00-15:00 uur. Vanaf 14 januari zal het bestuur weer bereikbaar zijn, voor vragen kunt u mailen naar bestuur@labyrintleiden.nl

 • Aftertentamenborrel

  Heb je weer behoefte aan een sociale omgeving om met je vrienden een drankje te doen na de tentamens, in plaats van samen te strijden in de UB? Na de tentamens zorgt Labyrint dat jij weer volledig tot rust kunt komen met een hapje en een drankje! De Aftertentamenborrel zal plaatsvinden van 16:30-18:00 en is gratis!!

 • StuCacie Lezing Fascisme

  Mussolini en Hitler: dit zijn meestal de eerste namen die in je opkomen bij het horen van het woord ‘fascisme’. Maar wat betekent dit nou eigenlijk precies? En hoe komt het dat deze personen zoveel aanhangers hadden? Daniël Knegt, docent van de afdeling geschiedenis op de Universiteit van Amsterdam zal ons in zijn lezing wat meer uitleggen over de geschiedenis van fascisme en zijn kijk op deze stroming verder toelichten.

  Locatie: FSW, 1A37
  Datum en tijd: Dinsdag 5 februari, 19:30 - 21:00
  Prijs leden: €3
  Prijs niet-leden: €5

 • Alumnisymposium

  Hoe ziet de toekomst voor psychologen eruit? Wordt ons werk later overgenomen door robots? Zal therapie voortaan gegeven worden door chatbots? De arbeidsmarkt is constant aan het veranderen door allerlei (technologische) ontwikkelingen. De wereld wordt sneller en digitaler. Welke gevolgen heeft dit voor de huidige en de toekomstige arbeidsmarkt? En hoe kun je hier als individu goed op inspelen?

 • Ouderdag

  Lijkt het jou leuk om je ouders, verzorgers, broertjes, zusjes, opa’s of oma’s te laten zien hoe jouw studieleven eruit ziet? Dan is dit je kans! Op zaterdag 9 februari organiseert de Introductiecommissie van Labyrint de jaarlijkse Ouderdag met als thema ‘Big fish, little pond.’ Wij verwelkomen jullie op deze dag graag met een kopje koffie of thee. Hierna volgt een inleidend college door niemand minder dan Jop Groeneweg, een rondleiding door de FSW, de commissiemarkt, een lekkere lunch en twee korte werkgroepen van Interpersoonlijke Beroepsvaardigheden (IBV) en SPSS. Na afloop is er gelegenheid om na te borrelen. Op deze Ouderdag zouden wij jouw ouders en andere familieleden graag een kijkje willen geven in het leven van een psychologiestudent. Snappen jouw ouders niet altijd waar je het over hebt, of wat je nou precies doet als je gaat “studeren”? Aarzel dan niet en schrijf jullie in via deze link. Inschrijven kan tot 20 januari. De kosten bedragen €10,00 per deelnemer.

 • Bestuursinformatieavond

  Halverwege het studiejaar is Bestuur 72 alweer actief op zoek naar Bestuur 73. Om inzicht te geven in alles wat je kan verwachten van een bestuursjaar bij Labyrint, organiseert het Bestuur een speciale informatieavond om je van alle antwoorden te voorzien. Weet jij al dat je wil solliciteren of ben jij geïnteresseerd en op zoek naar meer informatie? Kom naar de bestuursinformatieavond, waar ook oud-bestuursleden van Labyrint tijdens een afsluitende informele borrel al hun ervaringen met jou zullen delen! 

 • VerO Feest

  Op 13 februari bundelen de vier gangverenigingen van de Faculteit Sociale Wetenschappen hun verenigingskrachten voor een fantastisch, onvergetelijk FSW-feest! Dit feest zal het thema "FSW: Freek's Safari Wednesday" dragen, om de dieren-liefhebbende Freek Vonk in jullie eindelijk eens een podium te geven. De NEXT zal haar deuren vanaf 23:00 tot 1:00 openen om jullie tot 4:00 een junglefeest te geven die eindelijk eens samen met andere verenigingen gevierd kan worden! 

 • AJW Informatieavond

  Tijdens de informatieavond krijgen de deelnemers van het Allejaarsweekend naar Leuven meer informatie over de reis, waaronder het programma van de reis en andere praktische informatie. Tijd en locatie van deze avond zullen later bekend worden gemaakt. 

 • AJW

  Van 22 tot en met 24 februari gaat Labyrint weer als vanouds op Allejaarsweekend! Dit jaar zal Labyrint de prachtige stad Leuven in België gaan verkennen! Het weekend draait om gezelligheid en binding tussen de leden van alle jaren. Het weekend is helaas al vol. Mocht je nog een plekje op de reservelijst willen bemachtigen, stuur dan een mailtje naar bestuur@labyrintleiden.nl en vermeld hierbij je naam, je studentnummer en je geboortedatum. Gedurende het weekend zal onder andere een bierbrouwerij worden bezocht, een kroegentocht worden georganiseerd en verscheidene andere activiteiten, waaronder een Crazy 88!

   

 • Haka Dans Workshop

  Ooit gehoord van de Maori cultuur en hun beroemde Haka krijgersdans? Dit is jouw kans om hun culturele erfgoed van dichtbij te beschouwen! Deze bijzondere ervaring zal namelijk gegeven worden door het Waka project van roeivereniging Njord uit Leiden. Het Waka project begon in 2010 om de bijzondere Maori cultuur met andere landen te kunnen delen en bezoekt jaarlijks de Maori om contact te behouden.

 • Bezoek Informatieavond

  Deze informatieavond is verplicht voor alle deelnemers aan de bezoekreis. Deze avond begint om 19:00 en zal plaatsvinden op het FSW. Tijdens deze avond maken de deelnemers kennis met elkaar, stelt de commissie zich voor aan de deelnemers en wordt het programma gepresenteerd. Daarnaast worden de laatste tips & tricks voor een geslaagde Labyrintreis gedeelt met de deelnemers, zodat iedereen zich optimaal kan voorbereiden op de reis! 

 • Labyrint Party: Horse in the hall, it's Carnaval!

  Heb je altijd al een piloot, hippie, boef, piraat of astronaut willen zijn? Dan is dit je kans! We zijn alweer op de helft van het jaar en daarom is het tijd om weer helemaal los te gaan op een nieuw Labyrint feestje: ‘Horse in the hall, it’s carnaval’! Zing jij als geen ander mee met nummers als ‘Er staat een paard in de gang..’ of ‘Snollebolleke’? Zorg dan dat je dit carnavalsfeest niet mist, want samen met de DJ’s van Sowieso blazen we het dak van de HIFI op 6 maart er helemaal af. Om 23:00 gaan de deuren open en om 04:00 horen we het laatste carnavalsnummer. Zorg dat je voor 01:00 in je mooiste outfit binnen bent want dan gaan de deuren dicht. Tot dan!

 • Bekendmaking EJW

  Donderdag 7 maart wordt het thema van het eerstejaarsweekend bekend gemaakt! De bekendmaking zal plaatsvinden aan de hand van een pubquiz. Dus mocht je bij het EJW mentor willen worden, heb je zin in een pubquiz, zin in een borrel of ben je gewoon benieuwd naar het thema van het EJW? Kom dan vooral 7 maart naar café Rembrandt om 21:00 om hierbij te zijn! Wees er snel bij, de eerste 30 personen krijgen een gratis drankje. Toegang is gratis. 

 • InFaFe

  Op 12 maart is het weer tijd voor het feest van het jaar! De krachten zijn gebundeld en dit wordt het feest waar de oude Hawaiianen nog jaren over praten. Tijd om je kokosnoten uit de kast te halen en al je vrienden op te trommelen voor ultieme escalatie. Met Team SWS gaat het feest in de Nobel los! Kaarten kunnen uitsluitend met cash in het hok worden gekocht. 18+

 • Bezoek

  De bezoekreis van Labyrint is doorgaans een van de hoogtepunten van het jaar. Labyrint bezoekt met 50 leden (inclusief commissie en bestuur) zo'n vier dagen een buitelandse stad en universiteit. Hierin worden zowel sutdie gerelateerde als sociaal gerichte activiteiten georganiseerd. Naast het bezoek van de lokale universiteit worden er ook activiteiten als een pubcrawl of/en een diner georganiseerd. Deze reis is de ideale mix tussen studie en ontspanning. De prijs voor deelnemers is 120 euro, met daarin inbegrepen het vervoer, de accommodatie, een keer diner en een aantal activiteiten. 

 • AJW Reünie + Jam Sessie

  Na een sfeervol weekendje Leuven is het tijd om elkaar weer te ontmoeten op de reünie op 13 maart vanaf 21:00! Kom samen met je studievrienden herinneringen ophalen en foto's terugkijken van dit onvergetelijke weekend! De reünie zal gevolgd worden door een Jamsessie. Meer informatie over deze Jamsessie kan je hieronder vinden. De entree is deze avond gratis voor Labyrintleden. 

 • Bedrijvendiner

  Jaarlijks organiseert Labyrint een bedrijvendiner, waarbij studenten de kans krijgen rond de tafel te zitten met verschillende bedrijven uit de sectoren Sociale- en Organisatiepsychologie en Economische- en Consumentenpsychologie. Hierbij kan je aan deze bedrijven al de vragen stellen die je hebt over hun werkzaamheden en jezelf bij hen op de kaart zetten. Dit jaar zullen de volgende bedrijven aanwezig zijn: ING, Badenoch & Clark/Fairlane, Boer & Croon, Skyscrapers en Amrop. Ben jij dus benieuwd naar de mogelijkheden die deze bedrijven bieden, terwijl je geniet van een vijfgangendiner in een gezellig restaurant? Bemachtig dan snel een plaatsje aan tafel!

 • Aftertentamenborrel

  Na de derde tentamenperiode is het opnieuw tijd om eens even flink stoom af te blazen. Geniet van gratis drankjes en hapjes van 16:30-18:30 met een reis terug in de tijd! We gaan weer even terug naar de goede oude tijd met Britney Spears, Justin Timberlake en Ch!pz, onder het genot van enkele onmisbare throwback spellen! We hopen jullie allemaal te zijn op 12 april in lokaal 1A01. Succes met de aankomende tentamens!

 • Labyrint Sport Toernooi

  IOC Laby Sport Toernooi

 • Poolparty + InFaCareer

  Guten tag!
  De winter zit er op en de lente is in aankomst. Zo is ook iedereen weer terug van de skivakantie en kan het blokken
  voor de tentamens van start gaan. Kon je in de Alpen geen genoeg krijgen van de schnapps en gezelligheid na een dag hard skiën? Dat komt goed uit, want wij doen dit graag nog een keer met jullie over! Dit keer niet stampend op de bar met je skischoenen, maar in je zwembroek of bikini in zwembad Poelmeer in Oegstgeest! Labyrint en ISN organiseren samen een Poolparty: APRÈS-WATERSKI!!
  Dus pak nog een keer je ski outfit uit de kast, want op 18 april gaan we om 22:00 van start. Wees er snel bij, want de deuren zullen al om 22:30, waarna het feest om 1:00 eindigt! Houd er rekening mee dat je outfit nat kan worden ;)

  Tickets zijn zowel online te koop, als in de office van ISN en het Labyrinthok. Zorg dat je je kaartje haalt bij je eigen vereniging! De early bird tickets gaan hard, dus zorg dat je er snel bij bent!

 • A.V. Halfjaarlijks Verslag

  Een Algemene Vergadering is een vergadering waarbij je je stem kan laten gelden en waarbij er vergaderd wordt over verschillende zaken over de verenging. Deze A.V. zal in het teken staan van de presentatie van het halfjaarlijks verslag van Bestuur 72. Daarnaast zal er gratis taart zijn.

 • Verjaardag Labyrint + Hokactiviteit + InFaCo

  Hiep Hiep Hoera!! Labyrint viert haar 72e verjaardag!! Van 12:00-14:00 ben jij samen met je medestudenten welkom in het hok (SA55) om kennis te maken met verschillende, internationale verjaardagstradities! Wij zorgen voor traditionele hapjes en drankjes van over de hele wereld. Natuurlijk zal er volgens de Nederlandse traditie ook getrakteerd worden, dus zorg dat je erbij bent!

 • Diesactiviteit: Wie is de Mol?

  Wie kent het niet: kijkcijfer-hit ‘Wie is de Mol?’ weet al 19 jaar de televisiekijker op het puntje van zijn stoel te laten zitten. Heb je zelf altijd al eens mee willen doen in dit spel van bedrog, leugens en strijd? Dan is dit je kans! De Sociale Activiteitencommissie organiseert wegens de verjaardag van Labyrint ‘Wie is de Mol?’ voor haar leden, waarin er uiteraard wat te winnen valt. Word jij de Mol en moet je jouw team onopvallend dwarsbomen, of word je een fanatieke kandidaat en zet je alles op alles voor de winst? 

 • Studiereis Informatieavond

 • Bezoek Reünie

  Deze borrel staat in het teken van de bezoekreis naar Luxemburg. Op 1 mei zijn zowel deelnemers van deze reis als gewone Labyrintleden welkom in Café Rembrandt. Hier kan iedereen de aftermovie aanschouwen, met elkaar terugblikken op de reis en kunnen de deelnemers van de reis een groepsfoto in ontvangst nemen. De borrel begint om 20:00, en de eerste 30 aanwezigen zullen hun eerste drankje van labyrint krijgen. Tot daar!

 • Bekendmaking Kandidaatsbestuur 73

  Deze avond zal het Kandidaats Bestuur bekend worden gemaakt. Onder andere via Facebook zal bekend worden gemaakt wie het K.B. 73 is.

 • Netwerkevenement

  Ben jij op zoek naar die ene leuke baan? Wil je jouw professionele netwerk uitbreiden? Of passende oplossingen bedenken voor de uitdagingen waar organisaties vandaag de dag mee te maken hebben?
  Op vrijdag 3 mei organiseert de Alumnicommissie het netwerkevenement: ‘Can I get a connection?’ Een variatie op het grote succes van het bedrijvendiner én in samenwerking met grote bedrijven als Yacht, UniPartners, Idean, Sthree en Behaviour Change Group. 
  Het netwerkevenement begint om 16:00. We starten met een aantal casussen, waarbij bedrijven een discussievraag aanleveren. Vervolgens zullen deelnemers in groepen over deze vragen discussiëren, waarna de casussen worden nabesproken. Na de casussen is er een carrièremarkt, in combinatie met een netwerkborrel, waarbij verschillende bedrijven zich zullen presenteren en er de mogelijkheid is om in gesprek te gaan. 
  Het evenement zal tot ongeveer 19:00 duren.

 • Excursie Snijzaal LUMC

  Labyrint gaat maandag 6 mei, van 10.30 tot 11.30, op excursie naar de anatomische snijzaal van het LUMC! Altijd als eens willen weten hoe het eraan toe gaat in een snijzaal? En de hersenen met eigen ogen te willen aanschouwen? Dan is dit dé mogelijkheid! In een uur tijd zal er aan de hand van verschillende hersenpreparaten een overzicht worden gegeven van alle structuren in en om dit indrukwekkende orgaan. Je kan je vanaf maandag 15 April 13.30 uur aanmelden voor dit evenement. Dit evenement is alleen voor Labyrint leden. Wegens verhoogde kosten vanuit het LUMC zullen de kosten voor de excursie zeven euro bedragen in plaats van zes euro. 

 • Studiereis

  Wenen, de stad van schnitzels, klassieke muziek, schnaps en niemand minder dan Sigmund Freud! Labyrint zal deze geweldige stad van 9 tot en met 15 mei 2019 verkennen en jij kan hier bij zijn!
  We zullen vele leuke dingen ondernemen, waaronder een bezoek aan de Universiteit Wenen en Sigmund Freud Universiteit, een pub crawl, een bezoek aan het Alt Wiener Schnapsmuseum en nog veel meer! We zullen zelfs de stad verlaten voor een dagtrip naar een ander land. Welk land? Dat blijft nog even een verassing!

 • Casusdag

  Ben je altijd al benieuwd geweest naar hoe een politiebureau er van binnen uitziet? En vraag je je af waar de politie in het dagelijks leven veel mee te maken heeft? Dan is de casusdag zeker wat voor jou! Op vrijdag 17 mei organiseert de Studie- en carrièrecommissie samen met de politie een casusdag. Tijdens deze dag zullen er verschillende praatjes gegeven worden, krijg je een rondleiding op het bureau en zal je een realistische casus op moeten lossen. Voor de winnaars is er uiteraard een leuke prijs.

  De casusdag zal om 9.00u starten en rond 17.00u afgelopen zijn. De lunch wordt door ons verzorgd!

  Al met al zal het een leuke en leerzame dag worden. De inschrijvingen openen maandag 29 april. Labyrintleden betalen €4,50 en voor niet-leden is het €6,50.

 • Actieve-Ledenetentje + Laby-only Feest

  Beste feestgangers,

  De Poolparty lijkt nog geen week geleden, maar de Feestcommissie heeft alweer een nieuw feest voor jullie in petto. We reizen terug in de tijd en over de grote plas naar de jaren 70 van California. Toen leer hip was en haar vol zat met vet of permanentjes, je in je auto in de bioscoop stond en roken nog gezond was. Om je gevoelens te uiten begin je spontaan met zingen en kent iedereen om je heen dezelfde pasjes, je jas gooi je in de hoek en danst en zingt er op los. Ja ik heb het natuurlijk over grease.
  Met dat als thema in gedachte geeft Labyrint het Laby-only feest: 'LABY LIGHTNING!'
  Van dit feest wordt helaas geen film gemaakt,maar je kunt wel een leuke polaroid foto schieten! Dus steek die kam maar in je zak en trek de kast van je ouders open want over minder dan een maand gaan we van start!!
  Je kunt 22 mei na het actieve leden etentje van Labyrint gelijk door naar COC de Kroon en dan gaan wij daar om 22:00 van start met het eerste nummertje.

  TOEGANG = GRATIS
  ALLEEN VOOR LABYRINTLEDEN

  Zet jezelf op aanwezig en tot de 22e!!

 • PTP-congres

  Beste Psychologen in spé,

 • A.V. Kandidaatsbestuur 73 Instemming

  Een Algemene Vergadering is een vergadering waarbij je je stem kan laten gelden en waarbij er vergaderd wordt over verschillende zaken over de verenging. Deze A.V. zal in het teken staan van de presentatie van het Kandidaats bestuur 73, er zal deze avonden worden gestemd of deze mensen het f.t. bestuur 73 zullen gaan vormen. Daarnaast zal er gratis taart zijn.

 • AJW Sociale Activiteit

  Lieve Labyrinters,
  Op 29 mei organiseert de Allejaarsweekendcommissie een fantastische sociale activiteit voor jullie! Deze activiteit zal bestaan uit een boottocht over de Leidse grachten! Op de boot kunnen jullie genieten van een muziekje en een spelletje. Hierbij zullen jullie twee drankjes ontvangen van Labyrint. Het is ook mogelijk om zelf drankjes mee te nemen! Wij zullen om 19:45 verzamelen bij 'De Leidse Rederij'. Wees op tijd! Anders vertrekt de boot zonder jou!

 • Gala

  Tijd om je mooiste galajurk van zolder te halen, het stof van je nette schoenen te blazen en je strikje weer tevoorschijn te toveren. Op donderdag 6 juni is het zo ver: het gezelligste feestje van Leiden, Labyrint’s Gala 2019! Om 22:00 verwelkomen we je graag in Brasserie Park en dansen we tot de voetjes zeer doen, de vloer versleten is en de biervaten leeg (of tot we eruit worden gezet, wat om 3:00 uur zal zijn). Voor €20,50 (€25,50 voor niet-leden) krijg je de avond van je leven, incl. onbeperkt drank (bier/fris/wijn). Let op: de kaartverkoop voor niet-leden is geopend vanaf 16 mei. Scoor nu snel je kaartje, scoor je outfit, regel die date en – niet te vergeten met het thema ‘Masquerade Ball’-… vergeet je mooiste masker niet! 

 • Oud-besturenborrel

  De Oud-besturenborrel is een borrel met oud-bestuursleden, het huidige bestuur en het f.t.bestuur. Genodigden zullen een uitnodiging per mail ontvangen. Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen via secretaris@labyrintleiden.nl

 • Aftertentamenborrel + Almanak Uitreiking

  Het jaar is voorbijgevlogen en op een paar tentamens na is het collegejaar alweer bijna afgelopen. Om te vieren dat de vakantie gaat beginnen en de tentamens voorbij zijn, zorgen wij weer voor heerlijke drankjes en hapjes tijdens de laatste aftertentamenborrel!
  Tijdens deze borrel zal de Almanakcommissie de Almanak uitreiken, waar zij het hele jaar hard aan hebben gewerkt! Met het thema 'Ultimate Destinations' brengen wij jou alvast in de vakantiestemming!

 • Bullenborrel

  Op zaterdag 31 augustus zal er een Bullenborrel plaatsvinden voor Anne Denissen. Tijdens deze borrel zal zij een traditionele bul ontvangen omdat zij Lid van Verdienste is geworden bij Labyrint! Kom dit feestelijke moment meevieren in de bovenzaal van de Hut van Ome Henne om 20:00!

 • Opening Academisch Jaar

 • A.V. Eindverslag 72

  Een Algemene Vergadering is een vergadering waarbij je je stem kan laten gelden en waarbij er vergaderd wordt over verschillende zaken over de verenging. Deze A.V. zal in het teken staan van de presentatie van het eindverslag van Bestuur 72. Daarnaast zal er gratis taart zijn.

 • Wissel A.V. + Wisselfeest

 • EJW Mentorenavond

  Deze avond zullen de mentoren van het EJW meer informatie ontvangen over het EJW en hun groepje. Deze avond is alleen voor de mentoren van het EJW en zal gratis zijn. Verder informatie volgt.

 • A.V. Beleidspresentatie 73

  Een Algemene Vergadering is een vergadering waarbij je je stem kan laten gelden en waarbij er vergaderd wordt over verschillende zaken over de verenging. Deze A.V. zal in het teken staan van de presentatie van het beleid van Bestuur 73. Daarnaast zal er gratis taart zijn.

 • EJW

  Eerste jaars opgelet!
  Op 13,14 en 15 september vindt het Eerstejaarsweekend van Labyrint weer plaats. Dit jaar met het thema “When I grow up!”.  Samen met allemaal eerste jaars psychologie studenten gaan we naar het zuiden van het land om er een fantastisch weekend van te maken. Het weekend zal ik het teken staan van je studiegenoten leren kennen en vrienden voor het leven maken. Maar ook gaan we je kennis laten maken met de studievereniging. Al met al het wordt een super leuk weekend om nooit te vergeten. De kosten voor het weekend zullen 35 euro bedragen, dit is inclusief de busreis, twee overnachtingen, twee keer ontbijt, één keer diner en heel veel verschillende leuke activiteiten.

 • Studiereis Reünie + Labyrintfeest

  De Studiereiscie organiseert een reünie van de reis waarin er teruggeblik wordt op deze fantastische week. Iedereen is welkom!

 • Pub Crawl

  De IOC organiseert een kroegentocht door Leiden om het begin van het nieuwe collegejaar te vieren. Momenteel is de commissie nog druk bezig met de voorbereidingen. 

 • Commissiewissel

  Traditiegetrouw zal 26 september de commissiewissel plaatsvinden, waarbij de nieuwe commissieleden voor het studiejaar van 2019-2020 elkaar zullen ontmoeten, aan de hand van een borrel. 

 • EJW Reünie

  De EJW reunie is een mooie gelegenheid om nog een keer met je EJWgroepje een gezellig avond te hebben en herinneringen van het EJW op te halen. Deze borrel is gratis en ook open voor mensen die niet mee waren op het EJW. Verdere informatie volgt.

 • A.V. Financieel Eindverslag 72

  Een Algemene Vergadering is een vergadering waarbij je je stem kan laten gelden en waarbij er vergaderd wordt over verschillende zaken over de verenging. Deze A.V. zal in het teken staan van de presentatie van het financieel eindverslag van Bestuur 72. Daarnaast zal er gratis taart zijn.

Sponsoren

acquisitiepartners
Acquisitiepartners
acquisitiepartners

Realisatie: verenigingenweb