view this site in English

Kalender

 • Allejaarswintersport

  Op 26 januari 2017 is Labyrint op zijn eerste wintersportreis gegaan. Na een lange doch comfortabele busreis is iedereen veilig aangekomen in het idyllische Valfréjus. Met niet minder dan 40 man is in drie dagen de verse sneeuw op de bergen getemd en hebben leden van alle jaarlagen binnen Labyrint met elkaar kennis kunnen maken. Naast al het skiën werd een heuse Tour de Chambre georganiseerd waarin een mysterieuze moord opgelost moest worden door middel van interactieve en hersenkrakende spelletjes. Labyrint kijkt hiermee terug op een geweldig mooie en unieke reis die hopelijk in de toekomst weer zal plaatsvinden.

 • Informatieavond cursus Positieve Psychologie

  Dit jaar zal weer de cursus Positieve Psychologie worden gegeven bij Labyrint. Positieve psychologie is een vrij nieuwe stroming binnen de psychologie, in 1998 opgericht door o.a. Martin Seligman (toenmalig voorzitter APA). Positief psychologen houden zich bezig met het vinden en doen groeien van talent, goede eigenschappen en sterke kanten. Ook proberen ze om het gewone leven meer zinvol te maken. Dit is bedoeld als een aanvulling op de “klassieke” psychologie die zich vaak bezighoudt met het behandelen van psychische stoornissen, het oplossen van communicatieproblemen, het behandelen van leerproblemen, etc.

 • Hokactiviteit

 • Dies Natalis Universiteit Leiden

 • Labyrintfeest

  Of je nu écht of mentaal klaar bent met je tentamens, de Fecie snapt jullie behoefte aan een lekker feestje.

  Daarom is het 8 februari alweer zo ver: de derde editie van een spetterend Labyrintfeest! Waan je in de magische wereld van vliegende tapijten, glazen muiltjes, pratende sneeuwpoppen en broek-loze eenden in het thema ‘Dirty Disney’! Altijd al net iets te lekker gegaan op de six-pack van Aladdin of het strakke figuur van Elsa? Dit is dé kans om in de huid van de sexy Disneyprins of -prinses te kruipen die natuurlijk altijd al in je zat!

  Wederom zal de Hifi deze keer volledig ge-Disney’d worden om alle Dirty Disneyers kwijt te kunnen. Vergeet dus binnenkort niet om een kaartje in het hok (SA55) of online te kopen. Tot snel!

 • Ouderdag

  Lijkt het jou leuk om je ouders te laten zien hoe jouw studie is? Op zaterdag 11 februari organiseert Labyrint de ouderdag!

  - 11 februari 2017
  - 09:45 – 14:45
  - Faculteit der Sociale Wetenschappen
  - 6 euro per deelnemer
  - Lunch inbegrepen

  Om 09:45 verwelkomen we jullie graag met een kopje koffie of een bakje thee. Hierna volgt een college, een rondleiding, de commissiemarkt, een lekkere lunch en een korte werkgroep IBV en SPSS.

  Na afloop is er gelegenheid om na te borrelen. Hiermee zouden we je ouders graag een kijkje geven in het leven van een psychologiestudent.

  Op dit moment zijn de kaarten voor de ouderdag uitverkocht. Als u op de reservelijst geplaatst wil worden kunt u een mail sturen naar voorzitter@labyrintleiden.nl

 • Almanak Polefitness Workshop

  Kaartverkoop is voorbij!

 • Bestuursinformatieavond

  De tijd gaat snel en dat betekent ook dat Labyrint alweer op zoek is naar enthousiaste, toegewijde en gepassioneerde bestuurders voor het aankomende bestuur: Bestuur 71 wel te verstaan. Een bestuursjaar bij Labyrint is ontzettend leerzaam, uitdagend, inspirerend en vooral ontzettend leuk.  Ben jij misschien van plan om komend jaar (of misschien het jaar erop) Labyrint te versterken met jouw talenten? Heb jij altijd al eens willen weten hoe het is om een bestuursjaar te doen of ben je gewoon benieuwd naar wat het bestuur eigenlijk de hele dag doet? Kom dan naar de bestuursinformatieavond op 20 februari om 19:00 op de FSW in lokaal 1A09. 

 • Lustrumthema Bekendmaking

  Het zal waarschijnlijk niemand ontgaan zijn dat Labyrint dit jaar haar lustrum viert, maar waar blijft die lustrumweek?! Het is bijna zover! Ben jij ook zo ontzettend benieuwd naar het lustrumthema en alle geweldige lustrumactiviteiten?

  Kom dan woensdag 22 februari om 21:00 naar de lustrumbekendmakingsborrel, waar de hele lustrumweek, inclusief internationale lustrumspreker, bekend wordt gemaakt! Er is voor de eerste 30 mensen een gratis drankje.

  Tot dan!

 • Alumnisymposium

  Altijd al geïnteresseerd geweest in ‘Verlies van contact met de realiteit?’ Grijp dan donderdag 23 februari je kans om daar van alles over te weten te komen! Op deze avond organiseert de Alumnicommissie een symposium met dit thema. De avond wordt afgetrapt met een openingslezing van Jan Dirk Blom over de ontwikkeling van psychoses, daarna kunt u twee maal kiezen uit twee lezingen:

  ronde 1: Ervaringsdeskundige bijzondere zintuigelijke ervaringen (zoals het horen van stemmen) OF Ervaringsdeskundige Obsessieve Compulsieve Stoornis
  ronde 2: Ervaringsdeskundige kraambedpsychose OF lezing over psychedelica in de GGZ

  In de aankomende weken worden de sprekers via de facebookpagina aan u voorgesteld!

  U kunt bij het kopen van uw kaartje uw voorkeur doorgeven, hier geldt: wie het eerst komt wie het eerst maalt.

  Het symposium vindt plaats op Faculteit der Sociale Wetenschappen van Universiteit Leiden. Zowel leden als niet-leden zijn welkom! Inloop is vanaf 18:30 en kaartjes kosten €5,- voor leden en €7,50 voor niet leden, kaartjes kunnen gekocht worden in het hok van Studievereniging Labyrint of via de website.

 • Informatieavond Bezoek + lezing

  Binnenkort vertrekken wij op bezoek naar Kopenhagen! Voor alle deelnemers hoort daar een verplichte informatie-avond bij, maar wat weten jullie eigenlijk al van de Deense taal en cultuur? Tijdens deze informatie-avond wordt er door de bezoekcommissie daarom een lezing georganiseerd om jullie hier vanalles over bij te brengen!

  Ga je niet mee op reis, maar ben je wel geïnteresseerd in de Deense cultuur? Kom ook naar onze lezing! Kosten hiervoor zijn €2,- Voor deelnemers aan de reis is deze lezing uiteraard gratis!

  De lezing begint om 19:00 en zal één uur duren, de perfecte kans om kort kennis te maken met dit Scandinavische land!
 • A.V. Financieel eindverslag Bestuur 69

  Op dinsdag 28 februari vindt er een Algemene Vergadering plaats. Deze zal beginnen om 18:30 uur in 1A09 op de FSW. 

 • ' The (un)happy Human' Congres

  Locatie: het Poortgebouw, Rijnsburgerweg 10 te Leiden

 • Hokactiviteit

  Van 13:00 tot 16:00 uur kunnen jullie in het hok langskomen voor een zoete hokactiveit! Kom gezellig langs om je eigen suikerspin te maken!

 • Bezoekreis

  Donderdag 9 maart tot en met 13 maart zal de Bezoekreis naar Kopenhagen plaatsvinden. Tijdens deze reis zullen wij de universiteiten van Kopenhagen en Roskilde bezoeken maar ook deelnemen aan enkele niet-studiegerelateerde activiteiten. De inschrijvingen zijn helaas al gesloten.

 • Deadline sollicitatiebrief (motivatie + cv) Labyrintbestuur

  Heb jij altijd al een bestuursjaar willen doen? Wij zijn op zoek naar enthousiaste sollicitanten voor Bestuur 71!  Geïnteresseerd? Stuur dan je motivatie + cv voor 12 maart 23:59 naar bestuur@labyrintleiden.nl of kom deze inleveren bij ons in het hok (SA55).

 • Brewery tour & Beer tasting

  Guess who's back?! 
  This March, Labyrint's International Committee have gone out of their way to offer you a once in a lifetime event!
  You're invited to join us at the Pronck brewery. You'll get a tour of the brewery, during which you'll be able to learn about the history of the brewery, the processes of making craftbeer and information about beer in general. And of course, the tour will end with an opportunity to taste their beers!

 • EJW: Bekendmakingsborrel

  Bonjour, nǐ hǎo, hello,

 • AJW: Reünie

  Op 22 maart zal de Allejaarswintersportcommissie een reünie organiseren in de vorm van een kroegentocht. We beginnen om 21:00 uur in Studio de Veste en zullen daarna nog een tweetal kroegen bezoeken. Drie gratis drankjes zijn inbegrepen voor iedereen die mee is geweest op wintersport. Natuurlijk ben je ook welkom als je niet mee bent geweest op wintersport, dan zijn je kosten wel voor eigen rekening. 

 • Alumni Masterclass: tekentherapie

  Op 23 maart organiseert de Alumnicommissie weer het volgende evenement! De Masterclass ‘Tekentherapie bij kinderen’ zal worden gegeven door Theresa Foks-Appelman. Kinderen over de hele wereld spelen en tekenen in grote lijnen op dezelfde manier. Er zijn overeenkomsten met het evolutionaire bewustwordingsproces van onze voorouders en de psychische ontwikkeling van het kind.

  In deze masterclass zal vooral aandacht geschonken worden aan de betekenis van mens-, huis- en boomtekeningen. Tevens zal als speciaal onderwerp het voorkomen van agressie en monsters in tekeningen behandeld worden. Het is mogelijk om zelf ook ervaring op te doen in het analyseren van opvallendheden in tekeningen die iets kunnen zeggen over de maker van de tekening.

  De masterclass zal plaatsvinden in zaal 1A01 op de Faculteit der Sociale Wetenschappen.

  Ben je enthousiast geworden? Koop dan je kaartje in het hok (sA55) of via onze website!

 • Aftertentamenborrel

  Hopelijk hebben jullie de tentamens die al geweest zijn goed gemaakt en verloopt het studeren voor de volgende voorspoedig! 10 April zal er van 16.00 tot 18.00 uur in de common room op de tweede verdieping de Labyrint aftertentamenborrel plaatsvinden! Met Pasen al weer in het vooruitzicht zal het thema Easter Egg Special zijn! Onder het genot van een drankje, zullen er een aantal raadsels te op te lossen zijn, waarmee er een prijs gewonnen kan worden.

 • A.V. Halfjaarlijks Verslag

 • Lasertag

  IT'S LASER TAG TIME!
  Block 3 is over, block 4 is only starting, and it's definitely time to take a unique break! Bring your friends and join us in a super cool Laser tag tournament!
  You'll be grouped in teams of 5 or 6 and will get to fight your way to the finale. The winning team will even get a prize (TBA)!!
  We got you a sweet sweet deal (close to a 70% discount on the regular price!), and you will get to play for 20 to 30 minutes - obviously you'll get to play more if you make it to the finale so push your team to it's maximum!

 • Lustrumweek

  Lustrumprogramma

 • Dies Natalis Labyrint

 • Labyrint Gala

 • Excursie Dolhuys

  Ben je benieuwd naar hoe krankzinnigen leefden in de 16e eeuw? Heb je interesse in psychiatrie door de eeuwen heen?  Ben je zelf wel normaal? Raak verwikkeld in de wonderen van de psyche van de mens en beleef de dunne lijn tussen normaal en gek bij het Dolhuys!
  Op 2 mei organiseert de Stulocie een excursie naar het Dolhuys. Het Dolhuys is het museum van de geest, gelegen in Haarlem. Wat ooit begon als leprozerie, is in de 16e eeuw verbouwd tot een dolhuis, een plek om krankzinnigen te huisvesten. Het is nu een museum die deze rijke geschiedenis weergeeft en zijn bezoekers wilt laten ervaren en nadenken over de wereld van de psychiatrie. Wij zullen de bovenkamer van de menselijke geest betreden in het Dolhuys en zien jullie graag daar!

 • FSW feest

   Op woensdag 3 mei is het tijd voor een heel bijzonder feestje. De vier studieverenigingen van de Faculteit Sociale Wetenschappen zullen de handen ineen slaan en samen een gezellig feestje bouwen. We zouden graag koningsdag met z’n allen willen vieren, koop daarom snel je kaartje voor FSWillie’s Birthday Bash: Party like Royals in de Hifi! Kaartjes zijn te koop in ons hok voor €3 of gewoon online. De deuren zijn geopend van 23:00 tot 01:00 uur.

  KAARTVERKOOP GESLOTEN

 • Lustrumreis informatieavond

 • Bezoek: Reünie

 • PTP Congres

 • Actieve Leden Etentje & Laby Only Feest

 • Lustrumreis

 • A.V. k.b.-instemming

 • Bedrijvendiner

  Zoek jij nog een stageplek of wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn na een bepaalde master? Op 1 juni 2017 organiseert de Alumnicommissie van Labyrint wederom het bedrijvendiner! Tijdens deze avond zal je dineren samen met recruiters van 5 bekende bedrijven. Tijdens elke gang leer je een nieuw bedrijf kennen! En heb je een klik met een bedrijf, dan kun je tijdens de borrel nog even met de recruiters napraten. De volgende bedrijven zullen aanwezig zijn:

  ING - bank
  KLM - luchtvaartmaatschappij
  Michael Page - werving en selectie professionals bureau
  ST & T - neuromarketingbureau
  Tabula Rasa - gedrag en communicatie consultancy bureau

  Dus wil je meer weten over de ruime mogelijkheden die je hebt na het volgen van een opleiding Psychologie? Wil je misschien zelfs een stageplaats bemachtigen? Kom dan naar het Bedrijvendiner op 1 juni 2017! Opgeven kan via alumni@labyrintleiden.nl tot maandag 15 mei. Licht in dit mailtje even kort toe waarom je graag wilt deelnemen en welke master je doet of geïnteresseerd in bent. De kosten voor dit diner bedragen €15,- en het is verplicht om lid van Labyrint te zijn.

  Deze activiteit telt mee voor POCP!

 • Oud-besturenborrel

 • Aftertentamenborrel

 • Casusdag Elevate Consulting Group

  Zit jij in de eindfase van je studie en heb jij interesse in het vakgebied van de arbeids- en organisatiepsychologie en in assessments in het bijzonder? Dan is deze casusdag iets voor jou!

  Op 23 juni zullen we een bezoekje brengen aan Elevate Consulting Group. Je krijgt hier de kans om een kijkje in de keuken te nemen van het bedrijf en een workshop assessments te volgen.
  Om half 2 verzamelen we op Leiden Centraal om gezamenlijk naar het kantoor van Elevate af te reizen. 

  Lijkt dit je wat? Stuur dan vóór 5 juni een mailtje naar info@elevate-consulting.com. Geef hierin aan waarom jij geselecteerd zou moeten worden voor deelname, en beschrijf daarbij drie talenten en ontwikkelpunten.
  De casusdag is gratis toegankelijk voor de geselecteerde personen. 
  Let op! Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

 • A.V.

 • A.V. Eindverslag Bestuur 70

 • Wissel A.V.

 • Wisselfeest Bestuur 71

  Dames en heren, 

  De jacht is geopend op Bestuur 71, vanaf 7 september dartelt dit nieuwe wild in de spelonken van de FSW. De opening van de jacht zal feestelijk worden ingeluid op de avond van 7 september in COC de Kroon. 

  Zullen deze bestuursleden in de lente de groene blaadjes kunnen plukken, of halen ze de winter niet (ook wel bekend als het CoBo seizoen). 

  Alle Labyrintleden zijn van harte uitgenodigd om het aangeschoten wild een onvergetelijk feest in te jagen.

  Let the games begin!

  Deuren gaan open om 23:00 uur en sluiten om 01:00 uur. Toegang is gratis voor Labyrintleden.

 • A.V. Beleidspresentatie Bestuur 71

 • Eerstejaarsweekend

  Beste medestudenten,

 • Commissie-informatiemarkt

  Wil jij je graag komend jaar inzetten voor de vereniging om een commissie te doen maar twijfel je nog over welke commissie? Geen probleem! Op de commissie informatiemarkt geven labyrintleden jou alle informatie over de verschillende commissies die Labyrint heeft zodat jij weet waar je interesses liggen. Na afloop van de commissiemarkt zal de inschrijving sluiten.

 • Pubcrawl IC

  Begin het studiejaar goed met drankjes in de leukste barren van Leiden! Geef je op voor de kroegentocht op 26 september en beleef een gezellige avond door nieuwe kroegen te (her)ontdekken met gezellige mensen. Deze activiteit is een goede kans voor nieuwe (inter)nationale studenten om vrienden te maken en te relaxen na de eerste weken studeren. For slechts vier euro krijg je drie dankjes naar keuze en krijg je het beste te zien van Leiden! Koop je kaartjes snel, ze zijn beperkt beschikbaar (vol=vol)
   

 • Commissiewissel

 • Labyrintfeest

  Zoetekauwen opgelet! Jullie dachten toch niet dat de Fecie ’16-’17 jullie zomaar zou verlaten zonder één laatst, spetterend feest te geven? Op 28 september zullen de deuren van Quintus zich dan ook openen met het thema ‘Sugar Rush: Find Your Candy Crush’, zodat jullie je kunnen storten op al het lekkers dat daar te vinden is… Het is nu echt drop of der onder! Ga je shinen in Werther’s Original-Goud of liever dansen als een stuk zoethout? Loopt het water je al een beetje in de mond? Hou die suikerbuik nog even in bedwang en zet jezelf op aanwezig! 

 • Lustrumreis: Reünie

 • Constitutieborrel

 • A.V. Financieel eindverslag Bestuur 70

 • EJW: Reünie

 • Almanakuitreiking

 • Aftertentamenborrel

 • AJW + Almanakbekendmaking

 • Labyrintfeest: Back to School

  Hebben jullie soms ook heimwee naar de goede, oude tijd op school? De tijd waarin je samen met jouw squad de wandelgangen onveilig maakte? Dan is dit dé kans om je weer even te wanen in het vroegere schoolleven! Op 22 november organiseert studievereniging Labyrint namelijk een te gek themafeest: Back to school, what’s your squad?! 
  Hangt de kledingkast van jouw geek-squad vol met bretels en kaki broeken? Hebben jij en je vriendinnen net iets tè onthullende cheerleaderpakjes? Of neigt jouw squad toch meer naar de panterprintjes en Gucci heuptasjes van de Sjonnie en Anita’s? 
  Kortom: laat het zien en kom samen met jouw squad op 22 november naar de NEXT in Leiden, want jij wil toch ook dit ‘next’-level feestje meemaken?! 

 • Alumnilezing

  Zie jij kleuren voor je wanneer je aan verschillende dagen van de week denkt? Proef jij een bepaalde smaak in je mond wanneer je een woord hoort? Denk je aan een kleur als er een bepaald liedje langskomt op de radio? Wanneer je op een van deze vragen ‘ja’ hebt geantwoord, ben jij misschien een van de 2-4% van de populatie die een vorm van synesthesie hebben.

  Op 23 november zal de Alumnicommissie de eerste activiteit van het jaar organiseren. Dit zal een interessante lezing zijn over synesthesie en deze zal plaatsvinden in lokaal 1A21 op de Faculteit der Sociale Wetenschappen te Leiden. Synesthesie is het fenomeen dat de ene zintuigelijke waarneming een andere zintuigelijke ervaring oproept, zoals het zien van letters in een bepaalde kleur, zelfs als deze zwart-wit getoond worden. De lezing zal worden gegeven door dr. Tessa van Leeuwen, neurobiologe, ervaringsdeskundige en onderzoeker naar synesthesie uit Nijmegen. Zij onderzoekt op dit moment synesthesie in combinatie met autisme. Zij zal nog veel meer kunnen vertellen over dit onderwerp.

  De inloop van de lezing is om 19:00 uur en de lezing zal starten om 19:30 uur. De lezing zal tot ongeveer 21:00 uur duren. Hierna bent u welkom voor de aansluitende borrel in de Common Room op de tweede verdieping.

  Prijs: €2,50 voor leden en €4,50 voor niet leden. Je kunt je kaartjes online kopen of je kunt pinnen in het Labyrinthok (SA55).

  Klik hier om online een kaartje te kopen.

 • SOA Eerstejaarsactiviteit

  Glow up your day! Kom genieten van glowgolf met mede-eerstejaars. De sociale-activiteitencommissie organiseert een eerstejaarsactiviteit waarbij je, onder een potje glowgolf, andere eerstejaars psychologiestudenten kan leren kennen. Op dinsdag 28 november om 18:15 bij de BubbelJungle kan je een fantastische glow-up krijgen! Houd voor meer informatie over de kaartverkoop de Facebookpagina van Labyrint in de gaten. Wees wel op tijd, want vol = vol!

 • StuLo Workshop

  Wist je dat meer dan één op de drie studenten een verhoogde kans op een burn-out heeft? Voel jij je soms ook opgebrand, emotioneel uitgeput of wordt de druk te hoog? Wil je weten hoe je beter om leert gaan met stress? In deze workshop zal Lenneke van Hastenberg uitgeleggen hoe mensen met (beginnende) stressklachten en/of een burn-out effectief hulp kunnen krijgen volgens de PRI-methode.

 • Student-docent activiteit

  Vrijdagmiddagborrel voor studenten en docenten! Tijdens deze borrel zal een pubquiz worden georganiseerd.

 • Hokactiviteit: Sinterklaas

 • Bezoek bekendmaking + Kroeglezing

  Net als voorgaande jaren zal Labyrint door middel van de bezoekreis een universiteit in een Europees land bezoeken. Dit zal plaatsvinden van 7 tot 11 maart 2018. Tijdens dit lange weekend zullen psychologie, buitenlandse cultuur, en natuurlijk plezier centraal staan. De bestemming is uiteraard nog een groot geheim, maar op 6 december zullen we dit onder het genot van een drankje bekendmaken. Jullie zijn vanaf 21.00 welkom bij café de Keyzer. Ben jij geïnteresseerd in een studiegerelateerde reis naar een stad hier ver vandaan? Zorg dan dat je hierbij bent, de eerste 30 aanwezigen krijgen een gratis drankje!

 • Actieve ledendag

 • Studiereisbekendmaking

 • IC Lezing

  Ben je er klaar voor om je kennis te vergroten? De International Committee van Labyrint presenteert zijn eerste activiteit van dit jaar! Kom en meld je aan voor onze lezing over psychopathie! Als kers op de taart, zal er een borrel zijn met hapjes en drankjes na de lezing. Het is allemaal inbegrepen bij je kaartje!
  Tijd lezing: 18:30-21:00 (de borrel vindt plaats na de lezing)
  Locatie: 1A27 (Faculty of Social and Behavioural Sciences, FSW)
  Toegangsprijs Labyrintleden: €2,50
  Niet-leden: €4,50

 • Kerstdiner

  Voor als je samen met vrienden en vriendinnen binnen Labyrint het kerstgevoel wil delen of als je gewoon zin hebt in even lekker uit eten gaan, dan is het kerstdiner van Labyrint iets voor jou! Met maaltijden waar je zo’n heerlijk warm gevoel van binnen krijgt en waar het water je van in de mond stroomt. We zitten op een toplocatie waar je een overheerlijk driegangen diner nuttigt met uitzicht over heel Leiden. Klinkt dit als iets wat jij graag zou willen? Kom dan voor maar 15,50 euro met ons mee en geniet van dat warme kerstgevoel.

 • PTP Workshop

  On December 19th the PFP committee has planned a workshop about The art of communication by Scott Blick. Scott is not only a dancer, actor and choreographer but also an expert in the field of verbal and non-verbal communication, expression- and presentation skills. He likes a more practical approach which is why since 2002 Scott has been giving workshops for students as well as for people in business life. Besides this, Scott teaches a course at Leiden University where he helps students with their expression skills, which helps them with their thesis defense.

  Develop your career oriented skills that will help you to get to your goals! The workshop will take place at 19:00 in room 1A37 at the Faculty of Social Sciences for both Dutch and international students. Tickets cost 3,50 for members and 5,50 for non-members. The workshop is already full so the ticketsale is closed!

 • Labyrintfeest

  Lieve sneeuwvlokjes!

  De dagen worden kouder, korter en donkerder. De kerstbomen staan te wachten op de warme huiskamers om een plekje te vinden en de versgebakken kerstkransjes van oma laten niet lang meer op zich wachten... Kortom, it's almost X-MAS TIME!! Natuurlijk kan Labyrint deze maand niet voorbij laten gaan zonder dat te vieren! Op 20 december verwachten wij JOU in de NEXT voor ons ijskoude Labyrintfeest! Wie ga jij versieren? Dit feest heeft zeker ook weer een dresscode, dus laat je beste dansjes zien, verkleed als sneeuwvlok, kerstboom, elfje, engeltje, sneeuwpop, rendier of zelfs poolvosje?!

  Zet jezelf en je vrienden snel op aanwezig, want kerst vier je samen, toch?

 • Sine Regno

  Tijdens Sine Regno zal het bestuur een week op bestuursvakantie zijn. Tijdens deze week zal het vereniginshok een week bemand worden door Bestuur 70. De openingstijden van het hok zullen tijdelijk aangepast zijn naar maaandag t/m vrijdag van 12:00-16:00. 

 • Informatieavond cursus GZ-psycholoog in de praktijk

 • Aftertentamenborrel

  De aftertentamenborrel zal worden gehouden om het einde van de tentamenweek te vieren. De invulling van deze borrel zal later bekend worden gemaakt!

 • Ouderdag

  Vragen jouw ouders of andere familieleden zich wel eens af wat jij nou eigenlijk doet op de universiteit? En wil jij hen graag laten zien wat je doet op de faculteit? Dat kan! Zaterdag 10 februari organiseert Labyrint weer de jaarlijkse Ouderdag.

 • AJW-informatieavond

  Deze informatieavond is voor alle deelnemers die meegaan op Allejaarsweekend naar Brugge. Op deze avond zal alle informatie over de reis worden gegeven en zal de groep kennis maken met elkaar.

 • Hokactiviteit: Valentijn

 • Allejaarsweekend

  Het Allejaarsweekend gaat dit jaar naar Brugge. Het is een drie-daagse reis en draait om gezelligheid en binding tussen de leden van alle jaren. 

 • Bestuursinformatieavond

  Bij de bestuursinformatieavond leer je hoe het is om een bestuursjaar te doen, wat elke functie inhoudt en vertelt het huidige bestuur hoe hun ervaringen zijn en wat je kan verwachten van een bestuursjaar. 

 • Poolparty

  De Labyrint poolparty is weer terug! Na een aantal jaar zonder zo' n spetterend feest is dit je kans om in het zwembad een feestje te vieren, uiteraard onder het genot van een lekker drankje! 

 • Alumniworkshop

  De alumniworkshop is een workshop die voor zowel studenten als alumni interessant is. Deze
  workshop is gericht op het verbreden van de kennis en vaardigheden op het gebied van een
  psychologisch onderwerp. Uiteraard is iedereen welkom deze workshop te volgen.

 • Bezoek informatieavond

 • StuLo Congres

  De Studieverdiepings- en Loopbaancommissie organiseert een congres met allerlei verschillende sprekers uit het werkveld. Het thema van het congres is "From womb to tomb: a journey through life". Het congres zal opgedeeld zijn in 3 rondes, met daartussen een uitgebreide lunch en een borrel achteraf. De precieze invulling van het congres zal later bekend worden gemaakt. 

 • Bezoekreis

 • IC Culturele activiteit

 • Labyrintfeest

 • EJW Bekendmaking

 • FSW-feest

 • Bedrijvendiner

 • Casusdag

  Labyrint organiseert een excursie naar een bedrijf of instantie, zodat studenten een inkijkje kunnen krijgen in het toekomstige werkveld. Op deze dag kunnen studenten een casus oplossen waar ze later eventueel mee te maken kunnen krijgen. Waar de excursie naartoe gaat zal later bekend worden gemaakt!

 • AJW reünie

  Op deze reünie zijn alle deelnemers van het Allejaarsweekend welkom om weer samen te komen en terug te blikken op het AJW naar Brugge. Uiteraard zijn ook leden die niet meewaren op het AJW welkom voor een hapje of een drankje!

 • Aftertentamenborrel

 • A.V. Halfjaarlijks verslag

 • AJW Sociale Activiteit

  De Allejaarsweekendcommissie zal een sociale activiteit organiseren. De invulling van deze activiteit zal later bekend worden gemaakt!

 • IC Sportdag

 • Diesactiviteit

 • Labyrint is jarig! + Hokactiviteit

 • Gala

 • Bekendmaking Kandidaatsbestuur

 • StuLo Excursie

  De Studieverdiepings- en Loopbaancommissie organiseert een excursie naar een bedrijf of instantie, zodat studenten een inkijkje kunnen krijgen in het toekomstige werkveld. Waar de excursie naartoe gaat zal later bekend worden gemaakt!

 • Labyrintfeest

 • Studiereis Informatieavond

 • Bezoek Reünie

 • Studiereis

 • Actieve ledenetentje + Laby Only Feest

 • PTP-congres

  De Psycholoog- en Toekomstperspectief congrescommissie organiseert een groot psychologiecongres. Tijdens dit congres zullen 26 sprekers van verschillende specialisaties vertellen over hun eigen ervaringen in het werkveld. Het congres wordt georganiseerd voor psychologie studenten zodat zij zich kunnen oriënteren op hun master en loopbaan na de studie. Hierbij zal ook een lunch en een borrel aanwezig zijn. De precieze invulling van het congres zal later bekend worden gemaakt!

 • A.V. Kandidaatsbestuur instemming

 • Alumnisymposium

  Dit symposium heeft een thema waar verschillende sprekers over gaan vertellen. Op deze manier
  wordt het thema van meerdere kanten belicht. Na een eerste openingslezing, zullen er twee rondes
  volgen waarin er gekozen kan worden uit twee verschillende lezingen.

 • Casusdag

  Labyrint organiseert een excursie naar een bedrijf of instantie, zodat studenten een inkijkje kunnen krijgen in het toekomstige werkveld. Op deze dag kunnen studenten een casus oplossen waar ze later eventueel mee te maken kunnen krijgen. Waar de excursie naartoe gaat zal later bekend worden gemaakt!

 • Oudbesturenborrel

 • Aftertentamenborrel

 • Opening Academisch jaar

 • A.V. Eindverslag Bestuur 71

 • Wissel A.V. + Wisselfeest

 • EJW Begeleidersavond

 • A.V. Beleidspresentatie 72

 • Almanakuitreiking

 • Eerstejaarsweekend

 • Studiereis Reünie

 • IC Pubcrawl

 • Commissiewissel + Labyrintfeest

 • A.V. Financieel Eindverslag 71

 • EJW Reünie

Sponsoren

Joor-it
Inzowijs

Realisatie: verenigingenweb