view this site in English

Carrière

Welkom op de carrièrepagina van Labyrint. Op deze pagina kun je informatie vinden over activiteiten en organisaties die kunnen bijdragen aan jouw carrière. Tegenwoordig is het belangrijk om meer dan alleen je studie op je CV te hebben staan. Je moet je als student al profileren. Hier vind je vele verschillende opties. Indien je hierover vragen of opmerkingen hebt, kun je altijd mailen naar onze Commissaris Carrière.

Behalve de actuele advertenties op deze website, staan er ook vacatures voor masterstudenten op de website van de Universiteit. Deze website wordt voortdurend up-to-date gehouden!
Kijk voor handige psychologie gerelateerde vacatures ook eens op https://www.vacatures.nl/psycholoog/!

Heb je vragen over arbeidsmarktperpectief, je CV, solliciteren of jezelf presenteren?  Neem dan een kijkje op de site van de Career Service. Zij bieden handige workshops aan en hebben een spreekuur waar jij met je vragen terecht kunt.

Het is leerzaam en een goede voorbereiding voor later om naar lezingen en workshops te gaan tijdens je studietijd. Denk bijvoorbeeld aan de congressen en lezingen van labyrint, van het SPS-NIP en andere instanties. De GGZ en Rivierduinen organiseren ook vaak leuke avonden over zeer uiteenlopende onderwerpen. Kijk hier voor de agenda van Rivierduinen en de GGZ. Ook KNAW organiseert interessante evenementen, hou hiervoor hun agenda in de gaten.

Handige pagina's om in de gaten te kunnen houden:

Realisatie: verenigingenweb