U bent hier:

Alumnuslidmaatschap

Wat zijn Alumni?

Alumni zijn alle oud-studenten Psychologie die hebben aangegeven verbonden te willen blijven aan Studievereniging Labyrint.

U komt in aanmerking voor een alumnuslidmaatschap als u oud-student Psychologie bent.
Na de schriftelijke opzegging van het gewone lidmaatschap, ontvangen leden een bevestiging van hun opzegging en een uitnodiging om alumnuslid te worden.

Bent u al uitgeschreven en zou u toch graag alumnus worden van Labyrint? Stuur dan een e-mail naar secretaris@labyrintleiden.nl, dan ontvangt u alsnog een uitnodiging en het inschrijfformulier.

Alumni hebben de mogelijkheid deel te nemen aan alle activiteiten van Labyrint. Denk hierbij aan de verschillende congressen, excursies en lezingen die gedurende het jaar georganiseerd worden. Alumni hebben daarnaast ook recht op het ontvangen van het verenigingsblad deSofa en de jaarlijkse almanak.

Labyrint organiseert voor haar alumnileden een aantal speciale activiteiten, zoals alumnilezingen, borrels en workshops. Deze activiteiten geven u de mogelijkheid oude bekenden opnieuw te ontmoeten en kunnen u ook in contact brengen met (master)studenten.

Kosten?

Een alumnuslidmaatschap kost u slechts €10,00 per jaar, een bedrag dat nauwelijks opweegt tegen de voordelen dat een lidmaatschap u biedt!
Voor vragen of informatie over het alumnuslidmaatschap kunt u een mail sturen naar secretaris@labyrintleiden.nl of (telefonisch) contact opnemen met 071-5273618.

Om alumnuslid te worden van Labyrint kunt u het inschrijfformulier invullen en opsturen naar Labyrint (Wassenaarseweg 52, kamer SA55, 2333 AK in Leiden) of kunt u het online inschrijfformulier invullen.

Sponsoren