U bent hier:

Boeken en meer

Boeken

Voor je studie Psychologie heb je natuurlijk boeken nodig. Wat doet Labyrint daarvoor?

Labyrint heeft een boekenwebshop, waar je kunt vinden welke boeken je nodig hebt voor welk vak. Dit geldt voor zowel de bachelor als de master, we bieden alles aan. Daarnaast krijg je als Labyrintlid tot wel 15% korting op je boeken! Omdat het Labyrint lidmaatschap niet duur is (maar €17,50 per jaar), heb je je lidmaatschap er nadat je je boeken voor het eerste blok hebt besteld alweer uit in ledenkorting. Daarna heb je dus “gratis korting”!

Hoe krijg ik de boekenkorting?

Wanneer je je aanmeldt voor Labyrint via dit formulier, ontvang je zo snel mogelijk een mail van ons met je inloggegevens om in te kunnen loggen op de website. Zodra je in kunt loggen, kun je via deze link naar de webshop. Hier kies je het collegejaar 2020-2021, het eerste semester en vervolgens je studiefase. Op de volgende pagina is de boekenkorting automatisch verrekend!

Heb je meer vragen over boeken? Kijk dan op de veelgestelde vragen pagina en/of mail onderwijs@labyrintleiden.nl

Samenvattingen - JoHo

Is het bij de studie Psychologie handig om zelf samen te vatten of samenvattingen te kopen? Heeft Labyrint ook samenvattingen?

Veel psychologiestudenten vinden de opgegeven stof teveel om allemaal zelf samen te vatten of willen naast hun zelfgemaakte samenvattingen een controle. Dit kan erg veel kostbare studeertijd schelen! Om studenten hierbij te helpen, is Labyrint een samenwerking aangegaan met JoHo: een stichting die onder andere goede samenvattingen, oefententamenvragen en checklisten voor al je bachelor (en ook steeds meer master) vakken geprint en online aanbiedt. En dat voor de hele lage prijs van €20 per jaar, waarvoor je als Labyrintlid 15 gratis geprinte samenvattingen per jaar krijgt!

Wat is het voordeel om dit in combinatie met je Labyrintlidmaatschap te doen?

Voor €20 per kalenderjaar wordt je JoHo donateur. Normaal gesproken krijg je als JoHo donateur 10 gratis geprinte samenvattingen per jaar, maar als Labyrintlid krijg je 5 extra gratis samenvattingen! Ook kun je als Labyrintlid exclusieve samenvattingen krijgen, die speciaal gemaakt zijn op basis van de stof die jij moet leren. Wanneer de stof die je moet leren voor een vak bestaat uit verschillende hoofdstukken uit verschillende boeken maakt JoHo speciaal voor Labyrintleden een exclusieve editie.

Hoe kom ik aan de samenvattingen van JoHo?

Allereerst wordt je voor slechts €17,50 Labyrintlid via dit formulier. Om vervolgens JoHo lid te worden vul je dit formulier in. Let op: het is belangrijk dat je bij JoHo donateurschap ‘ voor €5,- per jaar’ aanvinkt en vervolgens in het balkje wat tevoorschijn komt ‘Abonnement I = €10’ kiest. Je hebt dan recht op de samenvattingen.

Zodra je dit gedaan hebt ontvang je een mail met inloggegevens, waarmee je via de JoHo website samenvattingen online kunt zien (kijk voor de snelle links naar de samenvattingen op onze Labyrint samenvattingspagina). Ook is het normaal gesproken mogelijk om je Engelse samenvattingen op te halen in het Labyrinthok op de faculteit en je Engelse en Nederlandse samenvattingen op te halen bij het JoHo Support Center Leiden. Vanwege de coronacrisis is dit nu anders, waarover de meest recente informatie hier te lezen is.

Heb je meer vragen over samenvattingen? Kijk dan op onze samenvattingspagina en/of mail onderwijs@labyrintleiden.nl

Sponsoren