U bent hier:

Vertrouwenscontactpersoon

Hoihoi!

Ik ben Anouk, 23 jaar en al lange tijd met veel plezier actief bij Labyrint. Ik heb tijdens mijn bachelor veel commissies gedaan bij Labyrint en in 2020-2021 ook een bestuursjaar. Na mijn bestuursjaar ben ik mijn master gestart en heb ik plaatsgenomen in de Kascommissie en de Adviesraad. Door mijn ervaring bij Labyrint weet ik hoe de vereniging in elkaar zit, maar probeer ik ook altijd kritisch te kijken naar wat er nog beter kan. Binnen de Adviesraad vervul ik ook de rol van vertrouwenspersoon voor het bestuur. In deze gesprekken kan het bestuur hun ei kwijt en begeleiden we ze waar nodig.

Daarnaast zal ik dit jaar ook de functie vertrouwenscontactpersoon op me nemen voor de gehele vereniging. Ik vind het erg belangrijk dat Labyrint een fijne en veilige plek is voor iedereen. Mocht het een keer gebeuren dat iemand je grens overgaat, er een vervelende situatie plaatsvindt, of je even behoefte hebt aan een luisterend oor, dan kun je altijd bij een van de vertrouwenspersonen terecht. Als je behoefte hebt aan een gesprek, voel je vrij om een mailtje te sturen naar vcp1.labyrintleiden@gmail.com en dan help ik je graag verder.

Hey allemaal!

Ik ben Nico, 27 jaar oud en momenteel bezig met mijn tweede studiejaar. Ik ben deel van de maatschappelijke commissie in en ik ga de functie van vertrouwenscontactpersoon op me nemen voor onze vereniging. Als vertrouwenscontactpersoon wil ik een luisterend oor bieden, samen met jou naar oplossingen zoeken en er voor jou zijn als je nergens anders terecht kunt. Op deze manier kunnen we bijdragen aan een veilige en gezonde omgeving binnen onze mooie vereniging.

Door mijn werk als studentcoach op een andere school heb ik ervaring opgedaan in het bijstaan van persoonlijke en studieproblemen en het opbouwen van een vertrouwensband. In mijn vrijwilligerswerk bij Humanitas heb ik veel te maken met gezinsproblematiek en relationele problemen. Daarnaast ben ik ruim een jaar actief geweest in de Bachelor Opleidingscommissie, wat mij heeft geholpen om de structuur van de universiteit beter te begrijpen en om te weten wat er mogelijk is.

Ik vind het fijn om er voor iemand te zijn, te luisteren en samen te kijken naar de volgende stap. Als je niet weet hoe je iets moet aanpakken of als je iets wilt bespreken waar je nergens anders terecht kunt, kun je mij bereiken via mijn e-mailadres vcp2.labyrintleiden@gmail.com

Sponsoren