U bent hier:

Mediators

Als je een geschil hebt met een commissie- of bestuurslid en er samen even niet uitkomt, kun je contact opnemen met onze mediators. De mediators zullen met beide partijen het gesprek aangaan en zo proberen het geschil op te lossen. Natuurlijk blijven zij te allen tijde onpartijdig en zullen zij je informatie vertrouwelijk behandelen. De mediators zijn bereikbaar via mediator@labyrintleiden.nl.

Dit jaar zijn Fleur van der Goes en Kirsten Buitelaar de mediators.

Fleur van der Goes

Fleur is momenteel bezig met haar master in Child and Adolescent Psychology. Vorig studiejaar heeft ze haar bachelor Psychologie afgerond.  Ze werkt bij Inzowijs, in het verleden als ambulant begeleider en momenteel op een school voor speciaal onderwijs in de buurt van FSW op de naschoolse opvang. Dit is een baan die ze erg leuk vindt en die haar inspireerde om aan haar huidige master te beginnen. Binnen Labyrint was ze twee jaar geleden een schrijver voor de deSofa-commissie en vorig jaar was ze voorzitter van de Netwerkcommissie. Dit jaar maakt ze deel uit van de Adviesraad.

Kirsten Buitelaar

Kirsten heeft een achtergrond als verpleegkundige, waarvoor ze in 2019 haar bachelor behaalde aan de Hogeschool Leiden. In 2021 besloot ze een bachelor Psychologie te volgen, die ze onlangs heeft afgerond. Momenteel werkt ze nog als leidinggevende in een kinderdagverblijf en is ze begonnen aan haar master Health & Medical Psychology. Binnen Labyrint maakte ze vorig jaar deel uit van de Studiereis commissie en nu is ze lid van de Adviesraad. Daarnaast is ze ook lid van de Sociale Activiteiten Commissie (SoAcie) en schrijft ze voor deSofa.

Sponsoren