U bent hier:

Kascommissie

De kascommissie zoekt nieuwe leden!

Wil jij volgend collegejaar (2021-2022) onderdeel zijn van een commissie die anders is dan de andere? Ben je betrokken, enthousiast en wil je meedenken over het financieel beleid, en leren hoe een vereniging als Labyrint haar geldzaken regelt? Wil jij je vaardigheden ontwikkelen en leren hoe je boekhouding controleert of feedback kan geven over een financieel verslag? Solliciteer dan voor een plekje in de Kascommissie 2021-2022!
Als lid van de Kascommissie (Kascie) doe je financiële kennis op die normaal gesproken geen deel uitmaakt van je studie psychologie. Een mooie toevoeging dus! Daarnaast ben je een belangrijk onderdeel van de vereniging, je geeft namelijk advies aan het bestuur en controleert de boekhouding. Dit houdt in dat je één keer per maand met het bestuur vergadert, en je één keer per kwartaal over de financiële administratie van Labyrint buigt. Natuurlijk heeft de Kascie, net als elke andere commissie, genoeg ruimte voor gezelligheid! Zo worden er regelmatig sociale dates georganiseerd (met en zonder het bestuur).

Geïnteresseerd in de Kascie? Mail uiterlijk 13 juni een korte motivatie naar kascie@labyrintleiden.nl, gebaseerd op de motivatie brieven zullen er korte gesprekjes plaatsvinden in de week van 14 juni. Vervolgens bepalen wij wie we gaan voordragen aan de Algemene Vergadering (A.V.). De A.V. bepaalt uiteindelijk wie er plaats zullen nemen in de Kascommissie. Dit zal pas in september zijn, maar als je wordt gekozen, ben je wel uitgenodigd om in de zomerperiode mee te denken over het beleid en de begroting van aankomend jaar.
Wil je meer informatie over de Kascie of heb je nog andere vragen, mail ons dan gerust!

Lieve leden,  
Elk jaar komen de mensen van het bestuur met leuke, enthousiaste ideeën. Sommige daarvan zijn misschien niet mogelijk vanuit een geld geörienteerd oogpunt. De Kascommissie houdt een oogje op alle uitgaven en grijpt in, mocht dat nodig zijn. Een one-way ticket naar de Bahama's van het bestuur gaat niet aan ons voorbij! 

Om ervoor te zorgen dat alle activiteiten gaan zoals gepland moeten de financiën regelmatig gecheckt worden. De Kascommissie doet regelmatige inspecties en, in momenten van twijfel, is er niet vies van om de mond te openen. De Kascommissie is er natuurlijk ook voor financieel advies, wanneer het bestuur daar om vraagt.

Wil je meer weten over de Kascie of heb je een vraag aan de leden van de Kascie? Dan kan je altijd een mailtje sturen naar kascie@labyrintleiden.nl! 

De Kascommissie ziet er als volgt uit:

Björn Muijtstege Voorzitter
Fréderique Verbeek Vicevoorzitter
Aletta Kol Secretaris
Chantal Arnaud de Calavaon Secretaris
Justin Valkenburg Sociaal lid
Lianne Belt Sociaal lid
Roald Uppelschoten Sociaal lid
Romano Smulders Algemeen lid
Janne van der Ploeg Algemeen lid
Femke Hordijk Algemeen lid

Sponsoren