U bent hier:

Commissies

 
De commissie inschrijvingen zijn geopend tot 26 september 23:59. Schrijf je hier in!
 
Labyrint heeft 11 commissies die op deze pagina te vinden zijn. Elke commissie organiseert verschillende activiteiten of ontwerpt het jaarboek of de magazines. Bij de activiteiten kan gedacht worden aan studiegerelateerde, culturele, sociale of sportieve activiteiten. De jaarplanning voor de activiteiten zijn op de website onder het kopje activiteiten in de kalender te vinden.

Daarnaast kent Labyrint een adviesorgaan: de Adviesraad, deze staat het bestuur bij en werkt aan de continuïteit van de vereniging. Ook heeft Labyrint een controleorgaan: de Kascommissie, deze controleert de boekhouding en staat de Penningmeester van het bestuur bij als zij vragen heeft over financiële zaken.

 

Studievereniging Labyrint kent in collegejaar 2023-2024 de volgende commissies:

Allejaarsweekendcommissie (AJWcie)

De AJWcie organiseert een weekend weg naar een buitenlandse stad, zoals Gent of Lille. Het weekend draait om gezelligheid en binding tussen de leden van alle jaren. Daardoor is er veel vrijheid in de keuze voor activiteiten. Ook zal de AJWcie een cantus organiseren tijdens de diesweek. Deze commissie is alleen open voor Nederlandssprekende studenten.

Almanakcommissie (Almanakcie)

De Almanakcie brengt aan het begin van het nieuwe academische jaar een almanak uit. Dit is een jaarboek waarin bijvoorbeeld stukjes over alle commissies staan. Een echte aanrader voor creatieve geesten die affiniteit hebben met design!

Bezoekreiscommissie (Bezoekcie)

De Bezoekcie zal een meerdaagse reis organiseren voor vijftig leden. Tijdens deze reis zal er onder andere een bezoek plaatsvinden aan een universiteit. Naast het organiseren van de reis zal de commissie ook een sociale activiteit organiseren.

Congrescommissie (Congrescie)

De Congrescie organiseert een groot psychologiecongres. Tijdens dit congres zullen een groot aantal sprekers van verschillende specialisaties vertellen over hun eigen ervaringen in het werkveld. Het congres wordt georganiseerd voor psychologiestudenten zodat zij zich kunnen oriënteren op het werkveld. Naast deze activiteit zal de Congrescie twee lezingen organiseren. 

deSofacommissie (deSofa)

De deSofacie is verantwoordelijk voor het maken van het verenigingsblad van Labyrint. Leden van de commissie houden zich bezig met het schrijven van de artikelen en de opmaak van het blad. Drie keer per jaar wordt er een editie van het blad uitgebracht en deze kan zowel fysiek als digitaal gelezen worden.

Feestcommissie (Fecie)

De Fecie zal dit jaar drie themafeesten, een Laby Only Party en een poolparty organiseren. De commissie zal het thema, de locatie en de invulling van de feesten bepalen. Deze commissie is zeer geschikt voor eerstejaars leden. Deze commissie is alleen open voor Nederlandssprekende studenten.

Introductiecommissie (Introcie)

De Introcie organiseert twee activiteiten: de family & friends day en het eerstejaarsweekend. De commissie organiseert een family & friends day waarbij alle familie en vrienden de gelegenheid krijgen om de universiteit te zien en werkgroepen en colleges te volgen. Daarnaast organiseert de commissie het eerstejaarsweekend in september bedoeld om de eerstejaars leden kennis te laten maken met elkaar en natuurlijk met Labyrint. Deze commissie zal voor een deel dus in de zomervakantie aan het werk zijn. Deze commissie is alleen open voor Nederlandssprekende studenten.

Maatschappelijke Commissie (Communittee)

De Maatschapcie organiseert activiteiten om de maatschappelijke betrokkenheid van de studievereniging en studenten te vergroten. De commissie zal een Laby Run, een duurzaamheidsactiviteit en een mentale gezondheidsactiviteit organiseren. Deze commissie is alleen open voor Nederlandssprekende studenten.

Netwerkcommissie (Netwerkcie)

De Netwerkcie organiseert activiteiten die interessant zijn voor zowel studenten die meer bij het werkveld betrokken willen zijn als alumni leden. De Netwerkcie organiseert een symposium, een netwerkreceptie en een inhousedag. Deze activiteiten geven studenten een beeld van de vele mogelijkheden na de studie psychologie en zijn dus ook aantrekkelijk voor  masterstudenten. Ook is de commissie verantwoordelijk voor het schrijven van een nieuwsbrief voor de alumni van Labyrint drie keer per jaar. Op deze manier kunnen zij op de hoogte blijven van relevante activiteiten en ontwikkelingen binnen de vereniging.

Sociale-Activiteitencommissie (SoAcie)

De SoAcie zal dit jaar een eerstejaarsactiviteit, een kerstdiner, een diesgala en een sociale activiteit organiseren. Dit zijn allemaal activiteiten die draaien om gezelligheid en binding tussen de leden. Deze commissie is zeer geschikt voor eerstejaars leden. 

Studiereiscommissie (Studiereiscie)

De Studiereiscie zal een meerdaagse reis organiseren naar een Europese stad. Er zullen zowel sociale- als studiegerelateerde activiteiten plaatsvinden gedurende de reis. De commissie heeft erg veel vrijheid om te bepalen wat deze activiteiten zullen inhouden. 

Sponsoren