U bent hier:

Commissies

 
Labyrint heeft 12 commissies die op deze pagina te vinden zijn. Elke commissie organiseert verschillende activiteiten of ontwerpt het jaarboek of de magazines. Bij de activiteiten kan gedacht worden aan studiegerelateerde, culturele, sociale of sportieve activiteiten. De jaarplanning voor de activiteiten zijn op de website onder het kopje activiteiten in de kalender te vinden.

Daarnaast kent Labyrint een adviesorgaan: de Adviesraad, deze staat het bestuur bij en werkt aan de continuïteit van de vereniging. Ook heeft Labyrint een controleorgaan: de Kascommissie, deze controleert de boekhouding en staat de Penningmeester van het bestuur bij als zij vragen heeft over financiële zaken.

(De inschrijvingen zijn al gesloten.)

Studievereniging Labyrint kent in collegejaar 2022-2023 de volgende commissies:

Allejaarsweekendcommissie (AJWcie)

De AJWcie organiseert in februari een Allejaarsweekend naar een buitenlandse stad, zoals Gent of Lille. Het weekend draait om gezelligheid en binding tussen de leden van alle jaren. Daardoor is er veel vrijheid in de keuze voor activiteiten. De commissie mag het gehele weekend zelf invullen. 

Almanakcommissie (Almanakcie)

Elk jaar brengt Labyrint een almanak uit. Dit is een jaarboek waarin bijvoorbeeld stukjes over alle commissies staan. Een echte aanrader voor creatieve geesten die affiniteit hebben met designprogramma’s! Bijbehorend organiseert deze commissie een themabekendmaking en een uitreiking.

Bezoekreiscommissie (Bezoekcie)

De Bezoekcie zal een meerdaagse reis met een bezoek aan een buitenlandse universiteit voor vijftig leden organiseren. Naast het organiseren van het Bezoek zal de commissie ook een bekendmaking, een verplichte kennismakings- / informatieavond voor de deelnemers, een reünie en een sociale activiteit organiseren.

Congrescommissie (Congrescie)

De Congrescie organiseert een groot psychologiecongres. Tijdens dit congres zullen zo’n 25 sprekers van verschillende specialisaties vertellen over hun eigen ervaringen in het werkveld. Het congres wordt georganiseerd voor psychologiestudenten zodat zij zich kunnen oriënteren op hun master en loopbaan na de studie. Hierbij zal ook een lunch en een borrel aanwezig zijn. Naast deze activiteit zal de Congrescie een workshop en een Netflix & Learn activiteit organiseren.

deSofacommissie (deSofa)

deSofacie maakt het verenigingsblad van Labyrint: deSofa. De commissie is verantwoordelijk voor het schrijven van de artikelen, de opmaak van het blad en de verzending naar de leden. Drie keer per jaar ligt een editie van de deSofa in de mailbox van elk Labyrintlid, of is deze te bekijken in het Labyrinthok.

Feestcommissie (Fecie)

De Fecie zal dit jaar drie themafeesten, een Laby Only Party en een poolparty en organiseren. De commissie zal het thema, de locatie en de invulling van de feesten bepalen. 

Introductiecommissie (Introcie)

De Introcie organiseert twee activiteiten: de ouderdag en het eerstejaarsweekend. Het eerstejaarsweekend in september is bedoeld om de eerstejaars kennis te laten maken met elkaar en natuurlijk met Labyrint. Bijbehorend organiseert deze commissie een themabekendmaking en een reünie. Op de ouderdag hebben alle ouders de gelegenheid om de universiteit te zien en werkgroepen en colleges te volgen. 

Maatschappelijke Commissie (Communittee)

Dit jaar wordt de Communittee opgericht. De Communittee zal een Blue Monday Run, een EHBO cursus, een vrijwilligersdag en een duurzaamheidsactiviteit organiseren. 

Netwerkcommissie (Netwerkcie)

De Netwerkcie organiseert activiteiten die interessant zijn voor alumni. Alumni zijn leden van Labyrint die klaar zijn met studeren en toch nog graag verbonden willen zijn met de vereniging.De Netwerkcie organiseert een symposium, een alumniacitiviteit en een netwerkborrel. Uiteraard zijn huidige studenten ook welkom bij deze activiteiten. De activiteiten geven studenten een beeld van de vele mogelijkheden na de studie psychologie en zijn dus ook aantrekkelijk voor masterstudenten. Daarnaast schrijft deze commissie ook twee keer per jaar een nieuwsbrief speciaal voor de alumni van Labyrint, zodat zij op de hoogte blijven van relevante activiteiten en ontwikkelingen binnen de vereniging.

Sociale-Activiteitencommissie (SoAcie)

De SoAcie zal dit jaar de volgende activiteiten organiseren: een eerstejaarsactiviteit, een kerstdiner, een diesgala, een sportactiviteit en een sociale activiteit. .

Studiereiscommissie (Studiereiscie)

De Studiereiscie zal plaatsvinden in een Europese stad en zal ongeveer zeven dagen duren. Er zullen zowel sociale- als studiegerelateerde activiteiten plaatsvinden gedurende de reis. De commissie mag de gehele reis zelf invullen. 

Werkveldcommissie (Werkveldcie)

De Werkveldcie zal drie activiteiten organiseren. Dit zullen een casusdag, een meeloopdag en een dieslezing in de diesweek zijn.

Sponsoren