U bent hier:

AV-Voorzitter

Een aantal keer per jaar is de Algemene Leden Vergadering (A.V.). Alle leden van Labyrint zijn hierbij van harte welkom. Op een A.V. wordt besproken hoe het met de vereniging gaat, worden belangrijke beslissingen over de vereniging genomen en wordt het beleid/de vereniging geëvalueerd. De A.V. is dus erg interessant om bij te wonen. 

Mijn naam is Sophie 't Hart en ik ben 23 jaar. Inmiddels ben ik al vier jaar actief binnen Labyrint en ik zal in 2023 alle Algemene Vergaderingen (A.V. ‘s) voorzitten. Dit houdt in dat ik alle A.V.’s leid en ervoor zorg dat alles soepel verloopt tijdens de vergaderingen. Zo loop ik bijvoorbeeld punt voor de punt de agenda door en zie ik erop toe dat iedereen z’n zegje kan doen. Ook leid ik de stemmingen en lees ik aangedragen moties voor. Daarbij vind ik het belangrijk om een prettige sfeer te creëren tijdens de A.V., zodat iedereen een opmerking durft te maken of een vraag durft te stellen. Hiermee hoop ik de A.V.'s levendig en toegankelijk te maken, zodat het ook voor nieuwe leden inzichtelijk wordt wat voor leuks en interessants er achter de schermen allemaal gebeurt! Verder zal ik, zoals afgesproken in de A.V. aan het eind van vorig jaar, proberen jullie elke A.V. weer te verrassen met een andere vrolijke flared broek

Ik hoop jullie snel te zien bij de A.V.’s!

Als je vragen hebt aan mij kun je altijd contact opnemen met het bestuur (bestuur@labyrintleiden.nl). Zij zullen je dan doorverwijzen!

Sponsoren