U bent hier:

AV-Voorzitter

Een aantal keer per jaar is de Algemene Leden Vergadering (A.V.). Alle leden van Labyrint zijn hierbij van harte welkom. Op een A.V. wordt besproken hoe het met de vereniging gaat, worden belangrijke beslissingen over de vereniging genomen en wordt het beleid/de vereniging geëvalueerd. De A.V. is dus erg interessant om bij te wonen. 

Hallo!

Mijn naam is Myrthe Lindeboom en ik ben 22 jaar. Inmiddels ben ik al vijf jaar actief binnen Labyrint in verschillende commissies en een bestuursjaar. In 2024 zal ik de A.V.-Voorzitter zijn. Dit houdt in dat ik de Algemene Vergaderingen (A.V. ‘s) voorzit, ik zorg ervoor dat alles soepel verloopt tijdens deze vergaderingen. Ik loop punt voor punt de agenda door en zorg ervoor dat iedereen diens punten kan inbrengen en mening kan delen. Daarnaast leid ik de stemmingen en lees ik aangedragen moties voor. 

Ik vind het belangrijk om een prettige sfeer te creëren tijdens de A.V., zodat iedereen het gevoel heeft iets te kunnen zeggen en vragen kan stellen. Labyrint is immers een vereniging voor en door Psychologiestudenten en de A.V. is het moment voor leden om hun stem te laten horen. Ik vind het belangrijk dat de A.V.'s levendig en toegankelijk zijn, zodat het ook voor nieuwe leden inzichtelijk wordt wat voor leuks en interessants er achter de schermen allemaal gebeurt! 

Ik hoop jullie snel te zien bij de A.V.’s!

Als je vragen hebt aan mij kun je altijd contact opnemen met het bestuur (bestuur@labyrintleiden.nl). Zij zullen je dan doorverwijzen!

 

Sponsoren