U bent hier:

Over ons

Het Bestuur

In collegejaar 2023-2024 zal Bestuur 77 zich inzetten voor de belangen van de vereniging. Dit bestuur bestaat uit de volgende personen:

Voorzitter 

Voorzitter: Isa van der Plas
Contact: voorzitter@labyrintleiden.nl

Hi! Ik ben Isa, 22 jaar en in het eerst jaar van mijn master Klinische Neuropsychologie. Dit jaar mag ik met trots de rol van voorzitter vervullen. Als voorzitter ben ik voornamelijk bezig met een overzicht houden van alle taken die het bestuur vervult. Zo ben ik vaak bezig met de planning van alle activiteiten en communicatie met de andere verenigingen. Mij kan je altijd overal en nergens vinden! In mijn vrije tijd vind je mij vaak in de keuken. Ik houd me bezig met beide bakken en koken en hoor dolgraag nieuwe recepten. Kom gerust ook eens langs tijdens mijn hokdienst, misschien heb ik wel weer koekjes mee!

Secretaris 

Secretaris: Floor Soons
Contact: secretaris@labyrintleiden.nl

Hoihoi, ik ben Floor! Ik ben 21 jaar oud en ben aankomend jaar de Secretaris van het Bestuur. Ik hou me daarbij vooral bezig met interne zaken zoals het notuleren van de Algemene Vergadering en de ledenadministratie maar begeleid daarnaast ook nog twee commissies. Momenteel zit ik in het vierde jaar van mijn bachelor en hoop ik volgend jaar aan de klinische master te beginnen. Verder werk ik daarnaast in de zorg en kan je mij in mijn vrije tijd vaak met mijn dispuut of mijn huisgenoten vinden. Mocht je vragen hebben, kan je mij contacteren op secretaris@labyrintleiden.nl.

Penningmeester

Penningmeester: Helena Vermeulen
Contact: penningmeester@labyrintleiden.nl

Hoi hoi! Ik ben Helena, 20 jaar en dit jaar penningmeester van Labyrint. Dit betekent dat ik ga over alle financiën van Labyrint zoals het maken van een begroting, het bijhouden van de boekhouding en het schrijven van financiële verslagen. Ondertussen zit ik ik mijn vierde jaar van de bachelor en heb interesse in neuropsychologie en kunstmatige intelligentie. Afgelopen jaren ben ik actief geweest bij verschillende commissies van Labyrint en heb daar veel geleerd en veel vrienden gemaakt. Naast Labyrint ben ik regelmatig met mijn huisgenoten, bij DAC of in het USC te vinden. 
Twijfel er vooral niet aan om mij aan te spreken als je vragen hebt over de studie, ergens mee zit of gewoon even wilt babbelen!

Commissaris Carrière & Extern

Commissaris Carrière & Extern: Drenis Bytyci
Contact: extern@labyrintleiden.nl

Hallo! Mijn naam is Drenis, ik ben 25 jaar oud en momenteel bezig met een master in Sociale & Organisatiepsychologie. Dit jaar heb ik de eer om commissaris Carrière & Extern te zijn bij Labyrint, waar ik verantwoordelijk ben voor zowel loopbaangerelateerde zaken als partnerschappen. Daarnaast ben ik vicevoorzitter van de vereniging en ondersteun ik Isa in haar taken.
Mijn weg naar Psychologie begon na het afronden van mijn bachelor Bestuurskunde. Kort na deze overstap werd ik actief lid van Labyrint en vond ik een warm welkom in commissies zoals de congres-, deSofa-, bezoekreis- en kascommissie. Ik vind het geweldig om iets terug te geven aan de vereniging door de Netwerkcommissie en de Bezoekreiscommissie te begeleiden met hun organisatorische inspanningen dit jaar!

Commissaris Intern

Commissaris Intern: Damian Jansen
Contact: intern@labyrintleiden.nl

Hey! Ik ben Damian, 23 jaar oud en derdejaars bachelorstudent Psychologie. Ik ben voor dit jaar benoemd tot Commissaris Intern bij de mooie vereniging Labyrint! Binnen deze functie ben ik verantwoordelijk voor het updaten van de socials en de website, samen met de sociale connectiviteit binnen de vereniging en niet te vergeten de fotografie! Daarnaast vervul ik ook de functie van vicesecretaris, waarin ik vooral de secretariële taken van Floor overneem als zij er niet kan zijn.

Verder ga ik graag uit, speel ik af en toe videogames en geniet ik het liefst van een goede film! Veel van mijn vrije tijd besteed ik aan het kijken van series met mijn vriendin, borrelen met mijn gezelschap van SSR en veel drummen gedurende de dag. Daarnaast maak ik deel uit van de IT-afdeling van de faculteit (SOLO). Als je nog vragen hebt, kom dan gerust langs in het hok of spreek mij aan bij een activiteit. Maar als je dat liever niet doet, kun je ze altijd sturen naar intern@labyrintleiden.nl. Tot ziens!

Commissaris Onderwijs & Penningmeester II

Commissaris Onderwijs & Penningmeester II: Sanna Plomp
Contact: onderwijs@labyrintleiden.nl

Hoi! Ik ben Sanna, 19 jaar en dit jaar zal ik de functie Commissaris Onderwijs & Penningmeester II vervullen. Ik houd me bezig met verschillende dingen, zoals: contact met de universiteit en docenten, boeken- en samenvattingenverkoop, debiteuterenboekhouding en het begeleiden van de Introcie en de Maatschapcie. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om piano te spelen, te sporten en kun je me af en toe vinden op een DAC-borrel. Ik ontmoet graag nieuwe mensen, dus kom gerust langs tijdens mijn hokdiensten of op een activiteit voor een praatje!

Sponsoren