U bent hier:

Cursussen/Bijlessen

Cursussen

Cursus Sport Psychologie 2021

Altijd al geïnteresseerd geweest in de psychologie van sport? Overweeg je een master sportpsychologie? Dan is deze online basiscursus sportpsychologie een goed begin! Sinds 2003 verzorgt sportpsycholoog Lex Duvekot voor Labyrint een Basiscursus Sportpsychologie. Dit jaar natuurlijk online. Met 12 deelnemers verkennen we de principes van mentale training in de sport. Aan bod komen: effectief doelstellen, mentale verbeelding zelfspraak, spanning en ontspanning, aandacht en concentratie. In 8 avonden ben je helemaal bij in de basics van mentale training. Je hoeft echt geen topsporter te zijn (geweest) om deel te nemen en met 140 euro is de cursus zo toegankelijk mogelijk gehouden voor iedereen. Maximaal 12 deelnemers per groep, er is ook een engelstalige groep later op de avonden. Maandagen om 18:00 u op 1, 15, 29 maart, 12 april, 10, 17, 31 mei en 14 juni. 

Klik hier om je aan te melden voor de Nederlands-talige cursus. 
Klik hier om je aan te melden voor de Engels-talige cursus. 

Bijlessen

Als Labyrintlid krijg je 10% korting op de trainingen van AthenaStudies!

Dit jaar slaan Labyrint en AthenaStudies hun handen ineen om jou door je tentamens te helpen! Voor bijna alle vakken biedt AthenaStudies trainingen aan die jou helemaal klaarstomen voor je tentamens. Tijdens deze trainingen wordt je door ervaren docenten geholpen en ontvang je ondersteunend studiemateriaal.

Inbegrepen bij de cursussen:

  • Topdocent die je optimaal voorbereidt op je tentamen, ook buiten de cursus om!
  • Uitgebreide samenvatting met diverse oefenvragen die volledig gebaseerd zijn op oude tentamens. Deze ontvang je voor aanvang van de eerste les per post.
  • Overzichtelijke slides die tijdens de cursus gebruikt worden, en je na afloop ontvangt.
  • Whatsapp-groep met mede AthenaStudies-vakgenoten en de docent waarin je kunt overleggen en de docent vragen kunt stellen.

Als lid van Labyrint krijg je gedurende het hele jaar 10% korting op trainingen. Hou voor deze kortingscode de nieuwsbrieven in de gaten! 

Sponsoren