U bent hier:

Onderwijs

Studievereniging Labyrint besteedt natuurlijk veel aandacht aan onderwijs. Er zijn bijvoorbeeld bijlessen voor studenten die moeite hebben met de statistiekvakken of met bio-neuropsychologie. Daarnaast worden er elk jaar meerdere cursussen gegeven: ‘Sportpsychologie’, ‘Positieve Psychologie’ en ‘De GZ-psycholoog in de praktijk’. Deze cursussen zijn bedoeld als aanvullend element op de opleiding Psychologie.

Naast ons zijn er ook andere mensen die jou graag willen helpen als het om je studie aankomt. De Studenten Loopbaan Service (SLS) geeft je graag advies over je studiekeuze of loopbaan. De POPcorner biedt persoonlijke ondersteuning om zo het beste uit je studie te kunnen halen, voor iedereen die dit nodig heeft.  Daarnaast zijn er verschillende studieadviseurs die je antwoord kunnen geven op al je studiegerelateerde vragen.

Het SPS-NIP organiseert, net als Labyrint, ook meerdere studiegerelateerde activiteiten. Zij hebben als doelstelling om zoveel mogelijk activiteiten van verschillende psychologierichtingen te organiseren, zodat studenten een beter beeld krijgen van wat er allemaal mogelijk is met de opleiding.

Ten slotte kun je hier informatie vinden over de Bachelor- en Masteropleiding hier in Leiden, hoe je je in kan schrijven voor tentamens, studeren in het buitenland en het leenstelsel.

Sponsoren