U bent hier:

Join the Blue Laby Run for MIND!

02/02/2024

{{lol}}Heb je je altijd al willen inzetten voor een goed doel? Dan is nu je kans! Labyrint organiseert op vrijdag 1 maart een sponsorloop om geld in te zamelen voor MIND. MIND is een organisatie die zich bezighoudt met het mentaal welzijn en het verbeteren van psychische gezondheid. Maar waarom is dit nou zo belangrijk? Ruim 40% van de Nederlanders krijgt in hun leven te maken met psychische klachten. MIND wil mensen helpen dit te voorkomen en hen te ondersteunen. Ook willen ze meer openheid en begrip voor mentale gezondheid. Dit doen ze door informatie te bieden, onderzoek te doen, met projecten en door actie te voeren. 

Vorig jaar is de Blue Laby Run voor het eerst georganiseerd door Labyrint. Dit evenement was een groot succes en we hebben bijna 7000 euro opgehaald! Dit jaar gaan wij proberen om nog meer geld voor MIND op te halen! Je kan meedoen door met ons een rondje te rennen door park Cronesteyn. Eén rondje is 5 kilometer, maar je kan ook gaan voor 10 of 15 kilometer! Doe ook mee aan de sponsorloop en draag bij aan het verbeteren van de mentale gezondheid van jongeren terwijl je jezelf fit houdt!  Schrijf je in, of doneer via onderstaande link.

https://starteeneigenevenement.doemeemetmind.nl/teams/labyrint-2 

Have you always wanted to get involved in a good cause? This is your chance to do so! Labyrint is organising a charity run on Friday March 1st to raise money for MIND. MIND is an organisation dedicated to mental wellbeing and improving mental health. But why is this so important? Over 40% of Dutch people will experience mental health problems in their lifetime. MIND wants to help people prevent this and support them. They also want more openness and understanding about mental health. They do this by offering information, conducting research, with projects and by taking action. 

Last year, Labyrint organised the Blue Laby Run for the first time. This event was a great success and we raised almost 7,000 euros! This year, we will try to raise even more money for MIND! You can participate by running with us through park Cronesteyn. One lap is 5 kilometres, but you can also go for 10 or 15 kilometres! Join the charity run and contribute to improving the mental health of young people while keeping yourself fit!  Register, or donate via the link below.

https://starteeneigenevenement.doemeemetmind.nl/teams/labyrint-2

Sponsoren