U bent hier:

Een Jaar van Samenwerking en Groei: Bestuurswissel 76

06/09/2023

Het is weer die tijd van het jaar! Vanavond staan we op het punt om het stokje over te dragen aan een nieuw bestuur tijdens onze jaarlijkse algemene ledenvergadering. Wij kijken met trots en dankbaarheid terug op een jaar vol toewijding aan onze vereniging.

Dit jaar is voor ons een jaar van samenhorigheid en groei geweest. Samen met onze leden hebben we een reeks activiteiten en evenementen georganiseerd die onze vereniging hebben versterkt en ons dichter bij elkaar hebben gebracht. Het was een jaar vol herinneringen, waarin we samen hebben gelachen, geleerd en bijzondere momenten hebben gedeeld.

Onze vereniging kan niet floreren zonder de actieve betrokkenheid van elk lid, en we zijn dankbaar voor de steun en toewijding die we hebben ontvangen. Het is jullie enthousiasme en inzet geweest die ons heeft gemotiveerd om ons uiterste best te doen voor de vereniging.

Terwijl we het stokje overdragen aan het nieuwe bestuur, willen we hen aanmoedigen om voort te bouwen op de successen van dit jaar en nieuwe hoogten te bereiken. Verandering is een kans voor vernieuwing, en we hebben er het volste vertrouwen in dat Bestuur 77 onze vereniging naar nog grotere hoogten zal leiden.

Vanavond vieren we samen en reflecteren op het afgelopen jaar. Laten we ons verheugen op wat de toekomst in petto heeft voor onze geweldige vereniging. Samen zijn we sterk, en met elke bestuurswissel groeien we sterker en wijzer. Namens Bestuur 76 willen we iedereen nogmaals bedanken voor hun steun en betrokkenheid. Samen hebben we een verschil gemaakt, en we kijken uit naar wat de toekomst voor onze vereniging in petto heeft.

Heel veel liefs,

Myrthe, Sandra, Roald, Sara, Wiebe, Syd & Rayshree

Sponsoren