U bent hier:

Fijne Zomervakantie!

03/08/2023

Hi Labyrint! ☀️

Nu de zomer al is begonnen, kijken we met enorm veel plezier terug op het fantastische afgelopen jaar als bestuur. Het was werkelijk onvergetelijk en dat hadden we niet kunnen doen zonder jullie geweldige steun en enthousiasme. 

Een van de hoogtepunten voor ons was het zien van zoveel van jullie tijdens onze verschillende activiteiten. Jullie deelname en bruisende energie maakten elk evenement tot een daverend succes! 

Hoewel de regen zijn eigen plannen lijkt te hebben voor Nederland, hopen we dat dit jullie enthousiasme niet zal temperen. Regen of zonneschijn, we sturen warme wensen jullie kant op voor een geweldig en onvergetelijk zomerseizoen. 

Tijdens deze maanden, hoewel we fysiek misschien gescheiden zijn, willen we dat jullie weten dat jullie altijd in onze gedachten zijn. We kunnen niet wachten om ieder van jullie weer te zien in september wanneer we een fantastisch nieuw semester beginnen. 

Tot die tijd, maak het beste van deze zomer, koester de herinneringen en blijf positiviteit verspreiden waar je ook gaat. En als je zin hebt om te herinneren, aarzel dan niet om door de foto's en berichten van onze ongelooflijke activiteiten van het afgelopen jaar te scrollen! 

Bedankt dat jullie zo'n geweldig onderdeel zijn van onze studievereniging. Jullie aanwezigheid en steun betekenen alles voor ons. Geniet van jullie zomer, blijf veilig, en we kijken er vol enthousiasme naar uit om samen meer prachtige momenten te creëren! 

Hartelijke groeten,

Bestuur 76 🐤💫✨

Sponsoren