view this site in English

Nieuws

BELANGRIJK: Lezing PTSD in Auschwitz Survivors uitgesteld

We hebben belangrijke informatie over de lezing over PTSD in Auschwitz Survivors die morgen, dinsdag 10 maart, zou plaatsvinden. Als voorzorgsmaatregel voor COVID-19 heeft onze gastspreker die met ouderen werkt de opdracht om thuis te blijven. Ondertussen zijn we op zoek naar een andere datum om de lezing te verplaasten. Onze excuses voor het ongemak en we verzekeren u dat u binnenkort meer informatie ontvangt over de lezing. Als je een tickets hebt gekocht blijft deze geldig voor de lezing op de nieuwe datum. Als je de nieuwe datum echter niet meer kunt, zal Labyrint je ticket terug overmaken. Als je verder nog vragen hebt kun je een mail sturen naar intern@labyrintleiden.nl

Sponsoren

Sponsoren Labyrint
Sponsoren Labyrint
Sponsoren Labyrint

Realisatie: verenigingenweb