view this site in English

Nieuws

⚠️Belangrijke Waarschuwing: Phishing Mails ⚠️

Onlangs hebben we e-mails gezien die beweren te zijn verzonden vanaf een van de @labyrintleiden.nl-domeinaccounts. In deze e-mails wordt u gevraagd te antwoorden met bankrekeninggegevens voor een overboeking. We weten niet zeker of een van onze leden deze e-mails heeft ontvangen. Als dit het geval is, controleer dan zorgvuldig het e-mailadres dat is gebruikt. Meestal moet u met deze phishing-e-mails naar een raar e-mailadres antwoorden met gekke letter- en cijfercombinaties.

Studievereniging Labyrint verstuurt meestal alleen e-mails over onze activiteiten of andere diensten die we leveren. Als u twijfelt of de e-mail die u heeft ontvangen legitiem is, kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website of u kunt ons bellen op 071 527 3618.

We werken momenteel hard om de oorzaak van dit probleem te achterhalen en op te lossen. Onze excuses voor het ongemak!

Sponsoren

Sponsoren Labyrint
Sponsoren Labyrint
Sponsoren Labyrint

Realisatie: verenigingenweb