U bent hier:

Commissies

De beste en makkelijkste manier om jezelf te ontwikkelen en nieuwe mensen te leren kennen is door een commissie te gaan doen. Je leert samenwerken met een groep leeftijdsgenoten, ervaart hoe het is om grote evenementen neer te zetten zoals een congres of een feest en maakt vrienden voor het leven. Vanaf september is het mogelijk op je op te geven voor een van de commissies, hou de website en sociale media kanalen van Labyrint goed in de gaten!

Labyrint heeft 11 commissies. Elke commissie organiseert verschillende activiteiten of ontwerpt het jaarboek of de magazines. Bij de activiteiten kan gedacht worden aan studiegerelateerde, culturele, sociale of sportieve activiteiten. De jaarplanning voor de activiteiten zijn op de website onder het kopje activiteiten in de kalender te vinden.

Daarnaast kent Labyrint een adviesorgaan: de Adviesraad, deze staat het bestuur bij en werkt aan de continuïteit van de vereniging. Ook heeft Labyrint een controleorgaan: de Kascommissie, deze controleert de boekhouding en staat de Penningmeester van het bestuur bij als zij vragen heeft over financiële zaken.

Studievereniging Labyrint kent in collegejaar 2019-2020 de volgende commissies:

Allejaarsweekendcommissie (AJWcie)

De AJWcie organiseert in maart een Allejaarsweekend naar een buitenlandse stad, zoals Gent of Lille. Het weekend draait om gezelligheid en binding tussen de leden van alle jaren. Daardoor is er veel vrijheid in de keuze voor activiteiten. Bijbehorend het Allejaarsweekend organiseert de AJWcie een themabekendmakingborrel, een sociale activiteit en een reünie. 

Almanakcommissie (Almanakcie)

Elk jaar brengt Labyrint een almanak uit. Dit is een jaarboek waarin bijvoorbeeld stukjes over alle commissies staan. Een echte aanrader voor creatieve geesten die affiniteit hebben met design programma’s! Bijbehorend organiseert deze commissie een themabekendmaking en een uitreiking.
Deze commissie is open voor internationale studenten.

Alumnicommissie (Alumnicie)

Alumni zijn leden van Labyrint die klaar zijn met studeren en toch nog graag verbonden willen zijn met de vereniging. Speciaal voor deze groep organiseert de Alumnicie drie activiteiten, namelijk een symposium, een workshop en een netwerkevenement. Uiteraard zijn studenten ook welkom bij deze activiteiten. De activiteiten geven studenten een beeld van de vele mogelijkheden na de studie psychologie en zijn dus ook aantrekkelijk voor Masterstudenten. Daarnaast schrijft deze commissie ook twee keer per jaar een nieuwsbrief speciaal voor de alumni van Labyrint, zodat zij op de hoogte blijven van relevante activiteiten en ontwikkelingen binnen de vereniging. 

deSofacommissie (deSofa)

deSofacie maakt het verenigingsblad van Labyrint: deSofa. De commissie is verantwoordelijk voor het schrijven van de artikelen, de opmaak van het blad en de verzending naar de leden. Drie keer per jaar ligt een editie van deSofa in de mailbox van elk Labyrintlid of is te bekijken in het Labyrinthok. Deze commissie is open voor internationale studenten.

Feestcommissie (Fecie)

De Fecie organiseert drie grote themafeesten die voor iedere student toegankelijk zijn. De Fecie verzorgt onder andere de locatie, bedenkt het thema, versiert de danszaal en promoot het feest bij zoveel mogelijk studenten. Daarnaast organiseert de Fecie een pool-party en het gala. Deze commissie is vooral erg aantrekkelijk voor eerstejaars studenten.

Introductiecommissie (Introcie)

De Introcie organiseert twee activiteiten: de ouderdag en het Eerstejaarsweekend. Het Eerstejaarsweekend in september is bedoeld om de eerstejaars kennis te laten maken met elkaar en natuurlijk met Labyrint. Bijbehorend organiseert deze commissie een themabekendmaking en een reünie. Op de ouderdag hebben alle ouders de gelegenheid om de universiteit te zien en werkgroepen en colleges te volgen. Deze commissie zal voor een deel in de zomervakantie aan het werk zijn.  

Psycholoog- en Toekomstperspectief-congrescommissie (PTPcie)

De PTPcie organiseert een groot psychologiecongres. Tijdens dit congres zullen 26 sprekers van verschillende specialisaties vertellen over hun eigen ervaringen in het werkveld. Het congres wordt georganiseerd voor psychologie studenten zodat zij zich kunnen oriënteren op hun master en loopbaan na de studie. Hierbij zal ook een lunch en een borrel aanwezig zijn. Naast het PTP-congres organiseert deze commissie nog een lezing.
Deze commissie is open voor internationale studenten.

Sociale-Activiteitencommissie (SoAcie)

De SoAcie organiseert dit jaar vijf verschillende activiteiten: een eerstejaarsactiviteit, een kerstdiner, een diesactiviteit, een borrelactiviteit en een pub crawl. Deze commissie is vooral gericht op de eerstejaars en om hen meer te betrekken bij de vereniging. Al met al is dit een zeer gevarieerde commissie! Ook deze commissie is open voor internationale studenten. 

Studiereiscommissie (Studiereiscie)

Deze commissie organiseert een reis van één week. De studiereis vindt in mei plaats en bevat zowel sociale, culturele als studiegerelateerde activiteiten. Zaken die komen kijken bij het organiseren van de studiereis zijn: contact leggen en afspraken maken met de universiteit op locatie, studiegerelateerde activiteiten uitzoeken en aanschrijven, vervoer binnen de stad regelen en sociale/culturele uitstapjes plannen. Bijbehorend organiseert deze commissie een locatiebekendmaking en een reünie. Bovendien zal de Studiereiscie ook een lezing organiseren, die gerelateerd is aan de bestemming van de reis. Deze commissie is open voor internationale studenten.

Studie-Oriëntatiecommissie (StuOcie)

Deze commissie organiseert door het jaar heen allerlei studie- en carrière-gerelateerde activiteiten. De StuOcie zal allereerst een lezing en een workshop organiseren, daarnaast staan een excursie naar een Nederlandse universiteit en een casusdag op het programma. Deze commissie is open voor internationale studenten.

Wintersportcommissie (Wintersportcie) 

Deze nieuwe commissie organiseert een vierdaagse wintersportreis binnen Europa. Het weekend draait om gezelligheid en sportiviteit. Bijbehorend organiseert deze commissie een locatiebekendmaking en een reünie. Verder staat er nog een sportieve activiteit op de planning. Deze commissie is open voor internationale studenten.

Sponsoren