view this site in English

Sponsoren

Labyrint heeft een aantal mooie samenwerkingen. Hieronder kun je meer informatie vinden over onze partners en wat ze te bieden hebben. 

Gemiva-SVG Groep is er voor mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben door een handicap, chronische ziekte of een andere beperking. Wil je je tijd en talenten inzetten voor mensen met een beperking? En ben je op zoek naar een studiegerelateerde bijbaan die ook nog eens goed verdiend? Neem dan een kijkje op hun website

Medicijnen houden ons op de been als dat nodig is en zijn soms zelfs van levensbelang. Het CHDR is een stichting die onafhankelijk onderzoek doet naar geneesmiddelen. Meld je aan als proefpersoon om nieuwe medicijnen te testen. Ben jij benieuwd naar medisch onderzoek én wil je er ook nog iets leuks mee verdienen? Kijk dan snel op proefpersoon.nl

Inzowijs is altijd op zoek naar enthousiaste jonge zorgprofessionals (studerend of afgestudeerd) die graag begeleiding willen geven aan kinderen, jongeren en jong volwassenen. Ze bieden veel werkkansen binnen het vakgebied van psychologie en als student kun je er veel ontwikkelen, daarnaast verdien je er ook nog eens goed mee. 

Wil jij kleding laten bedrukken? Labyrint heeft een samenwerking met Joor it. Alle Labyrintleden kunnen hier met korting kleding laten bedrukken! Perfect voor bijvoorbeeld commissiekleding. 

Sponsoren

acquisitiepartners
acquisitiepartners
Acquisitiepartners

Realisatie: verenigingenweb