U bent hier:

Sponsoren

Labyrint heeft een aantal mooie samenwerkingen. Hieronder kun je meer informatie vinden over onze partners en wat ze te bieden hebben. 

Medicijnen houden ons op de been als dat nodig is en zijn soms zelfs van levensbelang. Het CHDR is een stichting die onafhankelijk onderzoek doet naar geneesmiddelen. Meld je aan als proefpersoon om nieuwe medicijnen te testen. Ben jij benieuwd naar medisch onderzoek én wil je er ook nog iets leuks mee verdienen? Kijk dan snel op proefpersoon.nl

Inzowijs is altijd op zoek naar enthousiaste jonge zorgprofessionals (studerend of afgestudeerd) die graag begeleiding willen geven aan kinderen, jongeren en jong volwassenen. Ze bieden veel werkkansen binnen het vakgebied van psychologie en als student kun je er veel ontwikkelen, daarnaast verdien je er ook nog eens goed mee. 

JoHo is een ontwikkelingsorganisatie met wereldwijd winkels en websites, waar mensen en organisaties worden gestimuleerd en geholpen bij talentontwikkeling en internationale samenwerking. Als Labyrint lid krijg je voordelen wat betreft de samenvattingsservice van JoHo, waarover hier meer te lezen is.

AthenaStudies biedt kwaliteitstrainingen aan studenten in heel Nederland, om jou te helpen bij je tentamens. Als Labyrintlid krijg je 10% korting op de trainingen van AthenaStudies, waarover hier meer te vinden is.

Wil jij kleding laten bedrukken? Labyrint heeft een samenwerking met JoorIt. Alle Labyrintleden kunnen hier met korting kleding laten bedrukken! Perfect voor bijvoorbeeld commissiekleding. 

Onbeperkt geld besparen met de studentenkortingsapp op meer dan 1.000 locaties en online! Met jouw Knaekpas kan je op veel verschillende plekken in Leiden profiteren! Klik voor meer informatie op onderstaand logo. 

Zoek jij een plek voor al je drukwerk? Voor het drukken van scripties, fotoboeken, wanddecoratie en vele andere dingen kan je terecht bij studentendrukwerk!

Gemiva biedt zorg en ondersteuning aan mensen die dat op verschillende manieren nodig hebben. Ze hebben daarbij ruimte voor nieuwe collega's, aan en met wie ze hun mooie vak in de gehandicaptenzorg kunnen leren, kunnen delen. Wel of geen ervaring, op zoek naar een vaste baan, flexibele baan, vrijwilligerswerk of een stage-of leerplek? Er zijn binnen Gemiva tal van mogelijkheden.

Sponsoren