U bent hier:

Word donateur

Ieder jaar organiseert Labyrint weer talloze activiteiten zoals congressen, lezingen en workshops voor haar doelgroep, studerende en reeds afgestudeerde psychologen. Voor het bekostigen van deze activiteiten is Labyrint afhankelijk van contributies, de bijdrage van deelnemers en subsidies.
Als alumnus zijn er mogelijkheden om bij te blijven dragen aan de studievereniging en haar doelen, doneren aan Labyrint is er hier een van. Doneren kan zo vaak u wilt en met elk bedrag.

Als u doneert aan Labyrint dan kan dit bedrag in bepaalde omstandigheden volledig aftrekbaar van de inkomstenbelasting zijn:

  • Als u jaarlijks dezelfde bijdrage voor een periode van minimaal vijf aansluitende jaren doet.
  • Als u de bijdrage in een schriftelijke overeenkomst laat vastleggen. 
  • Als u een stopdatum vastlegt in deze overeenkomst.

Hoe word ik donateur?

Als u donateur wilt worden kunt u zich hier inschrijven.

Wanneer het bestuur uw inschrijving heeft ontvangen, zal zij binnen twee weken contact met u opnemen om uw registratie te bevestigen en over het al dan niet opstellen van een schriftelijke overeenkomst.

Als u wilt stoppen met doneren, kunt u zich hier uitschrijven.

Schenking

Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om eenmalig een schenking te doen. Hieronder staan vaak voorkomende bedragen, voor andere bedragen kunt u contact opnemen met het bestuur via bestuur@labyrintleiden.nl.

Sponsoren