U bent hier:

Partner worden

Bereik op efficiënte wijze veel WO-psychologiestudenten door een samenwerking aan te gaan met Studievereniging der Psychologie Labyrint. Met een ledenaantal van rond de 2600 bestaande uit Nederlandse & internationale bachelorstudenten, masterstudenten en alumni is Labyrint de grootste studievereniging der Psychologie in Nederland.

Met 12 commissies, de Adviesraad en de Kascommissie zijn wij een vereniging die gekenmerkt en gedragen wordt door toegewijde leden. Jaarlijks worden er vele activiteiten neergezet door het Bestuur en de commissies waaronder reizen, lezingen, borrels, een congres en een Blue Monday Run. Verder studeert 80% van de studenten aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen psychologie. Hierom is Labyrint zeer betrokken binnen de universiteit. 

Een samenwerking met Labyrint betekent de mogelijkheid om direct in contact te komen met uw doelgroep. Bekijk in deze flyer de vele samenwerkingsmogelijkheden die wij aanbieden.

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar extern@labyrintleiden.nl, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Sponsoren