U bent hier:

Partners

Labyrint heeft een aantal mooie samenwerkingen. Hieronder kun je meer informatie vinden over onze partners en wat ze te bieden hebben. 

Magnet.me

Magnet.me is een online netwerk voor studenten, starters en werkgevers dat het makkelijker maakt om een baan te vinden die echt bij je past of het talent dat je nodig hebt.

Werkzoekenden ontdekken relevante vacatures op basis van hun profiel en likes van vacatures, en een beetje hulp van ons algoritme. En ze bouwen een netwerk op door te connecten met bedrijven die in hen geïnteresseerd zijn.

Werkgevers sturen hun likes en connecties berichten, in plaats van spammerige, koude reach outs te doen en ontvangen sollicitaties die passen bij hun cultuur doordat ze uitgebreide bedrijfspagina’s hebben.

Het eindresultaat is een gemakkelijk proces waarmee de juiste mensen in de juiste baan belanden.

Centre For Human Drug Research (CHDR)

Medicijnen houden ons op de been als dat nodig is en zijn soms zelfs van levensbelang. Het CHDR is een stichting die onafhankelijk onderzoek doet naar geneesmiddelen. Meld je aan als proefpersoon om nieuwe medicijnen te testen. Ben jij benieuwd naar medisch onderzoek én wil je er ook nog iets leuks mee verdienen? Kijk dan snel op proefpersoon.nl

Gemiva

Gemiva biedt zorg en ondersteuning aan mensen die dat op verschillende manieren nodig hebben. Ze hebben daarbij ruimte voor nieuwe collega's, aan en met wie ze hun mooie vak in de gehandicaptenzorg kunnen leren, kunnen delen. Wel of geen ervaring, op zoek naar een vaste baan, flexibele baan, vrijwilligerswerk of een stage-of leerplek? Er zijn binnen Gemiva tal van mogelijkheden.

Thuiszorg INIS

Thuiszorg INIS wil haar cliënten kwaliteit bieden. Door onze kleinschaligheid zijn al onze medewerkers sterk betrokken bij de persoonlijke en professionele zorg. Onze missie is zorg leveren van goed niveau, effectief, efficiënt en afgestemd op de reële behoeften van de cliënt. U krijgt bij Thuiszorg INIS een vaste medewerker die deel uitmaakt van een vast team. Met uw vragen kunt u terecht bij uw vaste contactpersoon. Thuiszorg INIS vindt persoonlijk contact heel belangrijk. Daarnaast houden we rekening met uw persoonlijke wensen en verlangens en zijn we ingespeeld op de verschillende culturele achtergronden.

Defensity College

Zit jij met je hoofd in de boeken én sta je met beide benen op de grond? Ook tijdens je studie kun je al echt iets betekenen voor de maatschappij. Met een bijbaan van één à twee dagen in de week ontdek je hoe het is om te werken voor een organisatie die van aanpakken weet, terwijl je jouw eigen studiekennis toepast. Kijk niet alleen toe, maar kom in actie: word militair werkstudent bij Defensie!

Inzowijs

Inzowijs is altijd op zoek naar enthousiaste jonge zorgprofessionals (studerend of afgestudeerd) die graag begeleiding willen geven aan kinderen, jongeren en jong volwassenen. Ze bieden veel werkkansen binnen het vakgebied van psychologie en als student kun je er veel ontwikkelen, daarnaast verdien je er ook nog eens goed mee. 

Bursar Society

Alles begint bij goed onderwijs. Het is het fundament van onze toekomst. Hier maken de mensen die zich met trots onderwijzer noemen het verschil, in interactie met de nieuwe generaties. Daarom zijn het deze mensen voor wie wij alles in werking zetten zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn: lesgeven. En zo maken wij, vanuit een gedeelde passie, de sector elke dag een stukje mooier.

In 2015 is daarom de Bursar Society opgericht: om het onderwijsmanagement in Nederland te professionaliseren met academisch toptalent. Talent dat een waardevolle bijdrage kan leveren aan de sector vanuit hun passie voor het onderwijs en lef in denken en doen. De rode draad binnen de Bursar Society is altijd om talent te ontwikkelen en te behouden in de onderwijsorganisaties zelf. 

BeActive

BeActive organiseert al meer dan 15 jaar weekend- en vakantieopvang voor kinderen/ jongeren van 5 t/m 18 jaar met een begeleidingsbehoefte en een indicatie. Met uitzondering van een klein aantal jongvolwassenen, bijvoorbeeld vanuit de verlengde jeugdzorg, kan de uiteindelijke leeftijd oplopen tot 23 jaar. De meeste kinderen in onze opvang hebben een ADD/ ADHD/ ASS/ LvB/ Trauma/ Hechtingsstoornis profiel of een combinatie daarvan.

De weekend- en vakantieopvang van BeActive draagt bij aan het verbeteren van de sociale vaardigheden en zelfredzaamheid, vergroten van het zelfvertrouwen en ontlasten/ lucht geven aan het veelal overbelaste thuisfront. Want opvoeden is soms best ingewikkeld en dat geldt voor deze kinderen soms nog wat sterker. Ouders/ verzorgers kunnen even een weekend of week voor zichzelf nemen terwijl hun kind de tijd van zijn of haar leven heeft! Een win-win situatie dus!

Leiden University Fund (LUF)

Het Leids Universiteits Fonds is hét fonds van de Universiteit Leiden. Dankzij steun van alumni en andere schenkers werken wetenschappers aan baanbrekend onderzoek op het gebied van gezondheid, veiligheid, duurzaamheid en andere maatschappelijke thema’s, en krijgen talentvolle studenten en jonge onderzoekers de kans hun ambities waar te maken.

JoHo

JoHo is een ontwikkelingsorganisatie met wereldwijd winkels en websites, waar mensen en organisaties worden gestimuleerd en geholpen bij talentontwikkeling en internationale samenwerking. Als Labyrint lid krijg je voordelen wat betreft de samenvattingsservice van JoHo, waarover hier meer te lezen is.

Joor it

Wil jij kleding laten bedrukken? Labyrint heeft een samenwerking met Joor it. Alle Labyrintleden kunnen hier met korting kleding laten bedrukken! Perfect voor bijvoorbeeld commissiekleding. 

Studentendrukwerk

Iets laten printen of bedrukken? Dat kan bij Studentendrukwerk! Kijk snel op hun website naar alle mogelijkheden!

vergroot /afbeeldingen/bestuur-76/congrescie/logo-studentendrukwerk.png

Sponsoren