U bent hier:

Bestuur

In collegejaar 2021-2022 zal Bestuur 75 zich inzetten voor de belangen van de vereniging. Dit bestuur bestaat uit de volgende personen:

Voorzitter 

Lieve leden, 

Mijn naam is Sophie en ik ben dit jaar de Voorzitter van Labyrint. Ik zit in het derde jaar van mijn studie en ben sinds het begin al actief bij Labyrint. Als Voorzitter leid ik de vergaderingen van het bestuur en woon ik overleggen met externe partijen bij. Verder houd ik in de gaten of mijn medebestuursleden goed in hun vel zitten en spring ik bij waar nodig als zij hulp nodig hebben in hun taken. Dit jaar begeleid ik de Introductiecommissie en de Almanakcommissie. In mijn vrije tijd hockey ik fanatiek en ben ik ook af en toe in een roeiboot van Njord te vinden. Ik breng veel tijd door in ons verenigingshok op de Universiteit en houd ervan om lekker te kletsen met wie er dan ook voorbij komt, dus kom vooral langs!

Voorzitter: Sophie 't Hart
Contact: voorzitter@labyrintleiden.nl

Secretaris 

Lieve leden,

Mijn naam is Naoual, ik ben 20 jaar oud en ik zit in het derde jaar van mijn bachelor. Ik kom oorspronkelijk uit het verre Brabant, maar woon nu al ruim twee jaar in het mooie Leiden. Dit collegejaar zal ik de functie van Secretaris vervullen in het 75ste bestuur van Labyrint! Dit houdt onder andere in dat ik verantwoordelijk ben voor de ledenadministratie, correspondentie en het notuleren van bestuursvergaderingen en A.V.’s. Daarbij zal ik de deSofacommissie en de Feestcommissie begeleiden. Verder ben ik altijd in voor een gesprekje, dus spreek me vooral aan op een activiteit of in het Hok. Ik kijk uit naar het aankomende jaar!

Secretaris: Naoual van den Heuvel

Contact: secretaris@labyrintleiden.nl

Penningmeester

Lieve leden,

Mijn naam is Lotte, ik ben 21 jaar en zit in het eerste jaar van mijn master Cognitive Neuroscience. Dit jaar mag ik de rol van Penningmeester van Labyrint vervullen. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor de financiën van de vereniging. Ik verzorg de boekhouding, verricht betalingen, in de contributie en ik beheer de begroting van de vereniging. Gelukkig word ik hierbij geholpen door de Kascommissie en kan Daniël, Penningmeester II, ook bijspringen als het nodig is. Verder begeleid ik dit jaar de Allejaarsweekendcommissie. Ik heb het heel erg naar mijn zin in het bestuur en bij Labyrint in het algemeen. Ik kijk heel erg uit naar alle activiteiten die we dit lustrumjaar gaan organiseren, en ik hoop velen van jullie op deze activiteiten te mogen verwelkomen! Ik vind het altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen, dus kom gezellig een keer een praatje maken in het hok of op een activiteit!

Penningmeester: Lotte Vinkenoog
Contact: penningmeester@labyrintleiden.nl

Commissaris Carrière & Commissaris Onderwijs

Beste Leden,

Mijn naam is Anisa Opdam en ik ben dit jaar de Commissaris Carrière & Onderwijs. Dit houdt onder andere in dat ik mij bezig houd met carrière gerelateerde zaken, zoals het organiseren van cursussen. Verder woon ik de Bachelor Opleidingscommissie, Master Opleidingscommissie en de Studenten Klankbordgroep bij. Bovendien zorg ik dit jaar voor de boekenverkoop en de samenvattingen. Daarnaast ben ik de commissaris van twee hele leuke commissies: De Congrescommissie en de Sport- en educatiecommissie. Voor al je (carrière- en onderwijs) vragen kun je bij mij terecht, dus schroom niet om een praatje met mij te maken!

Commissaris Carrière: Anisa Opdam
Contact: carriere@labyrintleiden.nl / onderwijs@labyrintleiden.nl 

Commissaris Extern & Penningmeester II

Beste leden,

Mijn naam is Daniel Arendsen, en zit momenteel in het derde jaar van de opleiding Psychologie.
Binnen het bestuur heb ik de functie van Commissaris Externe Relaties alsmede
Penningmeester II. Dit houdt in dat ik contact onderhoud met een breed scala aan partijen waar Labyrint mee samenwerkt, en ik doe een gedeelte van de financiele taken in samenwerking met de Penningmeester. Daarnaast begeleidt ik twee unieke commissies: de LuCie en de InterrailCie, waarvan er geen twijfel over bestaat dat ze dit jaar zeer geslaagde activiteiten neer zullen zetten.
Hopelijk kom ik je een keer tegen op een van onze ludieke borrels, reizen, lezingen of andere activiteiten!

Commissaris Extern & Penningmeester II: Daniël Arendsen
Contact: extern@labyrintleiden.nl

Commissaris Intern

Lieve leden,

Mijn naam is Jeroen, ik ben 22 jaar en zit in mijn vierde jaar van mijn studie. Dit jaar mag ik de rol van Commissaris Intern van Labyrint vervullen. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor de verenigingsbrede promotie, de website en de sociale media van de vereniging. Ik maak posters en banners, plaats berichten op de Facebook en de Instagram en pas de website aan zodat alle leden op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen de vereniging. Verder begeleid ik dit jaar de Netwerkcommissie en de Lustrumreicommissie. Ik vind het super leuk bij Labyrint en zie mijn bestuursjaar zeker als een grote rode kers op mijn Labyrint taart die ik de afgelopen 3 actieve jaren al aan het bakken ben. Ik kijk heel erg uit naar alles wat we dit mooie lustrum jaar gaan mee maken!

Commissaris Intern: Jeroen Borst
Contact: intern@labyrintleiden.nl

Sponsoren