U bent hier:

Bestuur

In collegejaar 2020-2021 zal Bestuur 74 zich inzetten voor de belangen van de vereniging. Dit bestuur bestaat uit de volgende personen:

Voorzitter 

Lieve leden, 

Ik ben Eva, en ik ben dit jaar de Voorzitter van Labyrint. Ik heb net mijn bachelordiploma binnen en ben begonnen aan de master Health and Medical. Met mijn taak als Voorzitter begeleid ik de vergaderingen van het bestuur en woon ik externe overleggen bij. Daarnaast spring ik mijn bestuursleden bij wanneer zij hulp nodig hebben met taken en zorg ik dat zij goed in hun vel zitten. Verder zal ik dit jaar de Studiereiscommissie en hopelijk in het tweede semester de Feestcommissie begeleiden. Buiten de vereniging zal je mij veel vinden in de sportschool en houd ik van heerlijk eten, een hele goeie combi vind ik zelf. Ik heb zelf binnen Labyrint echt mijn plek gevonden en hele hechte vriendschappen opgebouwd. Het was precies wat ik nodig had in mijn studentenleven en ik hoop dat alle leden zijn of haar plekje binnen de vereniging ook zullen vinden. Ik zal er in ieder geval mijn uiterste best voor doen om hen daar bij te helpen. 

Voorzitter: Eva Rümke
Contact: voorzitter@labyrintleiden.nl

Secretaris 

Lieve leden,

Mijn naam is Vivianne, ik ben 21 jaar en zal dit jaar de functie van Secretaris vervullen. Dit houdt onder andere in dat ik verantwoordelijk ben voor de ledenadministratie, correspondentie en het notuleren van bestuursvergaderingen en A.V.’s. Daarbij zal ik de deSofacommissie begeleiden. Verder ben ik altijd in voor een gesprekje dus spreek me vooral aan op een activiteit. Ik kijk uit naar het aankomende jaar!

Secretaris: Vivianne Baljon
Contact: secretaris@labyrintleiden.nl

Penningmeester

Lieve leden,

Mijn naam is Anouk, ik ben 20 jaar oud en ik heb afgelopen jaar mijn bachelor afgerond. Omdat ik nog niet weet welke richting ik op wil heb ik besloten nog een jaartje aan mijn bachelor te plakken. Na drie jaar actief lid te zijn geweest, ben ik dit jaar de Penningmeester van Labyrint! Dit houdt, in het kort, in dat ik verantwoordelijk ben voor alles wat met geld te maken heeft. Hieronder valt onder andere het betalen van facturen, het innen van contributie, het beheren van de begroting van de vereniging en boekhouden. Bij het uitvoeren van deze belangrijke taak heb ik gelukkig Penningmeester II Cathy, om me bij te staan. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de acquisitie. Ik mag dit jaar ook de Sociale Activiteitencommissie begeleiden! Verder ben ik een bezig bijtje en graag onder de mensen, dus kom vooral een praatje met me maken! 

Penningmeester: Anouk de Jonge
Contact: penningmeester@labyrintleiden.nl

Commissaris Carrière

Lieve leden,

Mijn naam is Rose Kattenberg en ik ben derdejaars psychologie student. Als Commissaris Carrière zal ik vooral bezig zijn met carrière gerelateerde evenementen zoals het congres, cursussen en lezingen. Ook zal ik de Congrescommissie en de Werkveldcommissie met veel enthousiasme begeleiden. Naast dat ben ik altijd in voor een biertje of een praatje. 

Commissaris Carrière: Rose Kattenberg
Contact: carriere@labyrintleiden.nl

Commissaris Extern & Penningmeester II

Lieve leden,

Mijn naam is Cathy Heyns en dit jaar ben ik de Commissaris Extern & Penningmeester II. Dit betekent dat ik mij vooral bezig ga houden met acquisitie, samenwerkingen, externe overleggen en het ondersteunen van de Penningmeester. Buiten dat begeleid ik ook nog twee hele leuke commissies, namelijk de Introductiecommissie & Netwerkcommissie. Ik heb ontzettend veel zin in alle leuke activiteiten die dit jaar op de planning staan en om gezellig met iedereen een biertje te drinken en te kletsen op onze maandelijkse borrels! 

Commissaris Extern & Penningmeester II: Cathy Heyns
Contact: extern@labyrintleiden.nl

Commissaris Intern

Lieve allemaal,

Mijn naam is Marloes Zaal. Ik ben derdejaars psychologie student maar dit jaar zal ik mijn studie op een lager pitje zetten om mij volledig in te kunnen zetten voor mijn functie als Commissaris Intern. Deze functie houdt in dat ik mij vooral bezig zal houden met de promotie van Labyrint. Je zult me tijdens de activiteiten dan ook vaak met een camera rond zien lopen om foto’s te maken. Ook begeleid ik dit jaar de nieuwe On The Rail commissie en de Studiecommissie, iets waar ik onwijs veel zin in heb. 

Commissaris Intern: Marloes Zaal
Contact: intern@labyrintleiden.nl

Commissaris Onderwijs

Lieve leden, 

Mijn naam is Milou en dit jaar ben ik de Commissaris Onderwijs van Labyrint. Dit betekent onder andere dat ik verantwoordelijk ben voor het coördineren van de boekenverkoop, de samenvattingverkoop en de bijlessen. Bovendien zal ik plaatsnemen in de Bachelor Opleidingscommissie, de Master Opleidingscommissie en de Studenten Klankbordgroep. Voor alle onderwijs-gerelateerde vragen kun je dus altijd bij mij terecht. Niet alleen voor vragen kun je me aanspreken, ik ben als echte Brabantse namelijk altijd in voor een biertje of een gezellig praatje! Tot slot zal ik dit jaar twee commissies begeleiden: de Allejaarsweekendcommissie en de Almanakcommissie. Hier kijk in onwijs naar uit!

Commissaris Onderwijs: Milou Opdam
Contact: onderwijs@labyrintleiden.nl 

Sponsoren