view this site in English

Nieuws

Vrijwilliger gezocht!

Wil jij graag iets doen voor vluchtelingen?
De Universiteit Leiden heeft sinds afgelopen herfst een ontmoetingspunt voor vluchtelingstudenten in het Meeting Point naast Plexus. Vluchtelingstudenten kunnen hier langskomen voor begeleiding, advies en sociaal contact. Inmiddels loopt dit al behoorlijk en de medewerkers willen graag beter bijhouden wat voor studenten er bij hun langskomen, hoe vaak, op welke dagen, etc. Uiteindelijk willen ze namelijk kunnen weergeven wat de belangrijkste doelgroepen zijn (bijv. aspirant-studenten, zittende studenten, studenten die via het ICLON binnenkomen, studenten van het Voorbereidend Jaar Leiden). Nu lukt het hun niet goed om deze data op een handige manier bij te houden. Er is hulp nodig bij het maken van een bestand waarin de belangrijkste gegevens bij kunnen worden gehouden (zonder dat deze tot individuen herleidbaar zijn).

Kan jij hun helpen?
Ben jij of ken jij een psychologiestudent die handig is met statistiek en hun kan adviseren? Zet je in voor de samenleving en stuur een mailtje naar j.m.bitter@sea.leidenuniv.nl
ALVAST BEDANKT!

 

Sponsoren

Eazie
Inzowijs
Joor-it

Realisatie: verenigingenweb