SSPN

De Stichting Studieverenigingen Psychologie Nederland (SSPN) is een overkoepelend orgaan van studieverenigingen voor psychologie studenten in heel Nederland. De verenigingen die verenigd zijn in de SSPN komen regelmatig samen om te discussiëren over actuele vraagstukken binnen het psychologieonderwijs en om zich samen sterk te maken voor gezamenlijke belangen. Daarnaast heeft de SSPN een mastergids samengesteld met daarin een overzicht van alle psychologie masters in Nederland. Deze is hier te vinden! Ook heeft de SSPN dit jaar een Landelijk Psychologie Congres georganiseerd, dat 23 februari in Utrecht heeft plaatsgevonden.

De volgende verenigingen nemen deel aan SSPN:

• U.P.V. Alcmaeon - Universiteit Utrecht, Utrecht
  • Cedo Nulli - Erasmus Universiteit, Rotterdam
  • Complex - Universiteit van Tilburg, Tilburg
  • Dimensie - Universiteit Twente, Enschede
  • Labyrint - Universiteit Leiden, Leiden
  • Luna-Tik - Universiteit Maastricht, Maastricht
  • SPiN - Radboud Universiteit, Nijmegen
  • VIP - Rijksuniversiteit Groningen, Groningen
  • VSPA - Universiteit van Amsterdam, Amsterdam
  • VSPVU - Vrije Universiteit, Amsterdam
  • SPS-NIP - Sectie Psychologie Studenten van het Nederlands Instituut van Psychologen