Adverteren

U investeert graag in de toekomst?

U wilt een groot studentenpubliek bereiken?

U vindt het belangrijk om midden in de maatschappij te staan?

Dan bent u aan het juiste adres bij Studievereniging der Psychologie Labyrint. Met meer dan 3700 leden is zij de grootste in Leiden van zowel studie- als studentenverenigingen. Met een breed scala aan drukbezochte activiteiten biedt Labyrint een aantrekkelijk platform om uzelf te profileren en uw organisatie nog beter op de kaart te zetten. U richt zich hiermee op de toekomst en u kunt een product of dienst onder de aandacht brengen onder een groot en gevarieerd publiek. We zouden graag bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Een greep uit de mogelijkheden:

•  Banner op deze website
  •  Advertorial in de nieuwsbrief
  •  Advertentie in de verenigingsperiodiek en/of jaarboek
  •  Logovermelding op posters, flyers of programmaboekjes voor activiteiten
  •  Stand op congressen
  •  Het bijvoegen van promotiemateriaal aan een goodiebag

Profileert u zich graag onder bachelor- en masterstudenten en alumnileden? Bij Labyrint bent u verzekerd van een representatief en professioneel promotiepodium. Stuur een e-mail naar bestuur@labyrintleiden.nl, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Bij voorbaat dank voor de getoonde interesse.

bestuur@labyrintleiden.nl