Ombudsfunctionarissen

Ombudsfunctionaris: Annalena Hoyer
Ik ben Annalena Hoyer, 26 jaar oud en rond op dit moment de master S&O af. Het compliment wat ik heel vaak krijg is dat ik mensen bij elkaar kan brengen en hun manier van communiceren voor hun inzichtelijk kan maken. Daarom leek het me iets voor mij om ombudsfunctionaris van Labyrint te worden, ook al is het nogal uitdagend om twee partijen door een conflict heen te leiden zodat er ook een oplossing kan komen.
Naast mijn studie speel ik al mijn hele leven muziek: viool en zang zijn mijn instrumenten. In Utrecht wonende speel ik daar in een studentenorkest en zing ik op verschillende gelegenheden. Bij mijn passie muziek en mijn interesse communicatie sluit dan mijn talent voor talen mooi aan: ik spreek er zes vloeiend en vind het altijd leuk om op alle vlakten iets bij te leren; zo ben ik op dit moment voor het plezier bezig met gebarentaal. Ik wil gewoon graag dat mensen met elkaar kunnen communiceren, dat maakt het leven zo veel makkelijker!

Vice-ombudsfunctionaris: Wouter Glastra van Loon
Geachte leden,

Mijn naam is Wouter Glastra van Loon en ik zal komend jaar de functie van vice-ombudsfunctionaris vervullen. Momenteel rond ik mijn bachelor af, welke ik combineer met een bestuursjaar bij Leiden United. Na de zomervakantie begin ik met de S&O master.
Sommigen van jullie kennen mij van voorgaande jaren als actief lid van de AlmanakCie, de Sofacommissie en de International Committee. Als reguliere bankhanger ben ik ook regelmatig in het hok te vinden. Naast mijn studie zet ik me graag in voor internationale studenten in Leiden. Daarnaast ga ik zelf ook graag de grens over om te reizen. Verder speel ik ook met plezier klassieke gitaar, ben ik fervent lezer en ben ik altijd in voor sociale activiteiten!
Ik zal als vice-ombudsfunctionaris de ombudsfunctionaris bijstaan met advies en invallen waar dit nodig blijkt te zijn. Het is belangrijk dat we klachten signaleren en objectiveren, om dit vervolgens onder de aandacht brengen van de vereniging. Hier kan dan naar een oplossing worden gezocht om zo verbetering betreffende de kwaliteit van de regels, procedures en dienstverlening teweeg te brengen bij Labyrint en om tevredenheid onder de leden te optimaliseren.

Met vriendelijke groet,
Wouter Glastra van Loon