Mediator

Als je een geschil hebt met een commissie- of bestuurslid en er samen even niet uitkomt, kun je met Tirtza, Anne en/of Senne contact opnemen. De mediators zullen met beide partijen het gesprek aangaan en zo proberen het geschil op te lossen. Natuurlijk blijven zij te allen tijde onpartijdig en zullen zij je informatie vertrouwelijk behandelen. De mediators zijn bereikbaar via mediator@labyrintleiden.nl.

Dit jaar zijn Tirtza Lopuhaä, Anne Denissen en Senne Braun mediators.

Tirtza Lopuhaä
Tirtza is meerdere jaren actief geweest in commissies en als het Labyrintbestuur 2017-2018. Na het behalen van haar bachelor, is ze bezig met de master Clinical Psychology. Dit jaar zet ze zich in als lid van de Adviesraad en als mediator van de vereniging.

Anne Denissen
Afgelopen jaren heeft Anne zich ingezet voor de vereniging als commissielid, bestuurslid van het Labyrintbestuur 2014-2015 en enkele jaren als Adviesraadlid. Na een bachelor en een master Psychologie in Leiden, is ze nu aan het werk als consultant in de sectie Sociale- en Organisatiepsychologie.

Senne Braun
Ook Senne heeft psychologie in Leiden gestudeerd en heeft na het behalen van de master Economic & Consumer Psychology nog een master Bestuurskunde gedaan. Daarnaast was hij net als actief in meerdere commissies en het Labyrintbestuur in het jaar 2015-2016. Momenteel is hij voorzitter van de Adviesraad.