Kledinglijn

Labyrint heeft een eigen kledinglijn!. Wil jij dat de hele faculteit, sportschool of fusie kan zien dat jij lid bent van de leukste studievereniging van Leiden? Dan heb je genoeg reden voor het aanschaffen van een van deze prachtige toevoegingen aan je garderobe!

Op dit moment biedt de Labyrint kledinglijn de volgende items

• een t-shirt (zwart) met een van de volgende opdrukken 'Does the name Pavlov ring a bell?', 'I do not like APA style et al.,', 'I'm a psychology student! (Insert money for diagnosis)', 'I'm not crazy! My other personality told me so.'
• een capuchontrui (zwart of wit) met de opdruk ‘Labyrint, houdt je warm’;
• een dames- of herenboxer (zwart) met de opdruk ‘Labyrint, zelfs hier!’;
• een joggingbroek (grijs) met de opdruk ‘Labyrint gaat hard’.
• een handdoek (zwart of wit) met de opdruk 'Labyrint, droog' in het rood geborduurd.
• een das (bordeauxrood met wit) met het Labyrintlogo.
• een powerbank met het Labyrintlogo erop.

T-Shirt: €10,00
Trui
Labyrint houdt je warm!: €17,50
Labyrint of niks..: €17,20
Boxer: €8,00
Joggingsbroek:
(lichtgrijs): €17,50
(donkergrijs): €15,55
Handdoek: €13,50
Das: €10,00
Lustrum Retrospect Canvas tas: €2,80
Zonnebril: €2,40

Als je dit formulier print en invult, kan je het via de post opsturen of inleveren bij SA55. De kleding zal dan voor je besteld worden en wanneer het klaar is, krijg je hier bericht van.