Voor alle eerstejaars

Introductie

Als lid van Labyrint kun je profiteren van veel voordelen! Je kunt met korting je boeken bestellen en via Labyrint kun je samenvattingen aanschaffen en bijlessen nemen. Daarnaast kun je ook voor de ledenprijs deelnemen aan alle activiteiten, waaronder feestjes, studiereizen, lezingen, cursussen en nog veel meer. Bekijk hier de activiteitenkalender om te zien welke activiteiten dit jaar worden georganiseerd. Wil jij ook lid worden van Labyrint? Klik dan hier!

Kledinglijn

Een vereniging kan natuurlijk niet zonder verenigingskleding! Ook bij Labyrint kun je terecht voor de leukste kledingstukken, zoals warme truien en mooie t-shirts. Zo hoor je er helemaal bij! Klik hier om te zien welke kleding er wordt verkocht en wat de prijzen zijn. Je kunt hier ook gelijk je favoriete kledingstuk bestellen! (Let op: Online betalen en bestellen kan pas vanaf 1 november. In het verenigingshok kan het vandaag al!)

Bijlessen

Dit jaar heeft Labyrint een samenwerking met AthenaStudies om haar leden een lagere prijs voor tentamentraingen te kunnen bieden. AthenaStudies heeft een slagingspercentage van 87% en daarmee zorgen we ervoor dat jij je tentamens met een mooi cijfer haalt. Buiten de cursussen staan de docenten van AthenaStudies ook voor jullie klaar! AthenaStudies biedt kwalitatief hoogstaande tentamentrainingen aan op alle universiteiten in Nederland. Speciaal voor Labyrint leden geldt een korting van 10% op ALLE cursussen. Vakken als psychometrie en IMT staan nu al voor jullie klaar. Voor het volledige cursusaanbod kun je terecht op: https://athenastudies.nl/cursus/lu/psycho
Voor leden is er de mogelijkheid tot het volgen van cursussen met ledenkorting Voer LABYRINTblok1 in en geniet direct van je ledenkorting.
Let op: deze korting is alleen voor labyrintleden.

Boeken

De boeken zijn alleen nog maar via de webwinkel te verkrijgen. Zowel boeken voor de bachelor als masters zijn verkrijgbaar via de webwinkel. Je kan de boeken vinden door de titel van het boek in te vullen in de zoekbalk. Wil je weten welke titels je nodig hebt voor jouw bachelor? Stuur dan een mailtje naar onderwijs@labyrintleiden.nl, de Commissaris Onderwijs stuurt je vervolgens een lijst. Online bestellen is handig, makkelijk en snel!  Klik hier om naar de webwinkel te gaan. We verkopen hier niet alleen nieuwe exemplaren maar ook e-books en tweedehands boeken voor als je krap bij kas zit deze maand! Bestel ze snel zodat je het laatste blok goed kan beginnen! Onze excuses voor de vertraging van de boeken dit blok.

Samenvattingen

Dit jaar zal AthenaSummary de samenvattingen voor Labyrint verzorgen! Ben je ijverig en schrijf je graag samenvattingen voor je vakken? Heb je misschien al eerder samenvattingen geschreven en heb je deze nog? Je kunt ze delen met anderen en er ook nog een beetje geld mee verdienen, goede cijfers en een beetje extra zakgeld! AthenaSummary zoekt getalenteerde auteurs voor het schrijven van samenvattingen in het Engels. Heb je interesse? Stuur een mailtje naar sharon.bolle@athenasummary.nl en laat ons weten waarin jij kan bijdragen.