Bestuur 70

In collegejaar 2016-2017 zal bestuur 70 zich inzetten voor de belangen van de vereniging. Dit bestuur bestaat uit de volgende personen:

Voorzitter: Stijn Seghers
Contact: voorzitter@labyrintleiden.nl

Lieve leden, mijn naam is Stijn Seghers, 25 jaar jong en Voorzitter van onze mooie vereniging. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor gehaald en ik volg dit jaar de master Klinische Neuropsychologie. Voor mijn bestuursjaar ben ik bij Labyrint actief geweest bij twee commissies, namelijk de Almanakcommissie en de Studiereiscommissie. Dit heeft mij doen besluiten om nog meer voor Labyrint te willen te betekenen, nu in de vorm van een bestuursjaar. Naast Labyrint houd ik me graag bezig met muziek, een van mijn grote passies. Verder houd ik van reizen, wat dit jaar zeker geen probleem gaat worden. Ik kijk uit naar een fantastisch jaar met jullie allen. Voel je vrij om altijd bij ons in het hok langs te komen!

Secretaris: Dorna Ghadimkhani
Contact: secretaris@labyrintleiden.nl

Hoi! Mijn naam is Dorna Ghadimkhani, 21 jaartjes jong en dit jaar zal ik de functie van Secretaris vervullen binnen ons bestuur. Als secretaris zal ik me vooral bezighouden met de ledenadministratie, de notulen en het mooie krijtbord in ons hok. Daarnaast ga ik de deSofacommissie begeleiden. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor gehaald en dit jaar ga ik proberen mijn andere studie, Midden-Oostenstudies, af te ronden. Ik heb ontzettend veel zin in dit lustrumjaar en ik hoop dat met jullie te kunnen vieren! Kom vooral eens langs in ons hok om even gezellig te kletsen of wat koffie of thee te drinken!

Penningmeester: Romano Smulders
Contact: penningmeester@labyrintleiden.nl

Dag lieve leden! Mijn naam is Romano Smulders, 20 jaar jong en van origine uit Krimpen aan den IJssel komend en dit jaar zal ik de functie  van Penningmeester vervullen binnen het bestuur van onze mooie vereniging. Naast mijn verantwoordelijkheid over de boekhouding en het betaalverkeer van Labyrint, zal ik ook de Lustrumreiscommissie begeleiden dit jaar. In deze commissie heb ik zelf twee jaar geleden ook gezeten; daarnaast heb ik vorig jaar ook deelgenomen aan de Allejaarsweekendcommissie. Naast Labyrint houd ik ook nog van (Indisch) koken, feestjes, Netflix en Rotterdam. Het wordt zeker een mooi lustrumjaar dat jullie hopelijk net zo te gek gaan vinden als wij!

Commissaris Carrière: Lois Smallenberg
Contact: carriere@labyrintleiden.nl

Ik ben Lois, 21 jaar jong en dit jaar vervul ik de functie van Commissaris Carrière in het zeventigste Labyrintbestuur. Ik ben geboren en getogen in Brabant en heb dan dus ook die prachtige zachte ‘g’! Dit jaar ga ik mijn vierde studiejaar in. Wellicht ken je me van een van de commissies die ik eerder heb gedaan; zo heb ik in de Boekenbaliecommissie en in de Culturele Activiteitencommissie gezeten en ben ik zo’n 2,5 jaar actief geweest binnen de Adviesraad.

Dit jaar zal ik de International Committee, de Studieverdiepings- en Loopbaancommissie en de Psycholoog en Toekomstperspectief-congrescommissie begeleiden. Ook verzorg ik de casusdagen, de cursussen en onderhoud ik de carrièrepagina op de website van Labyrint.  Naast dat ik van Labyrint hou, vind ik het ook erg leuk om te dansen, carnaval te vieren, naar het strand te gaan en om lange wandelingen te maken. Ik hoop jullie snel te zien in het hok of bij onze supertoffe activiteiten!

Commissaris Extern: Erik van Duijn
Contact: extern@labyrintleiden.nl

Beste lezer,

Mijn naam is Erik van Duijn, 22 jaar, en aankomend jaar vervul ik de functie van Commissaris Extern in het bestuur van Labyrint. Geboren in Leiden en tijdens mijn jeugd wonend in het nabijgelegen Katwijk was studeren in Leiden de logische optie voor mij. Na vier jaar en vijf commissies bij Labyrint was het tijd voor een grotere uitdaging. Komend jaar zal ik mijn bestuurstaken uitvoeren en zal ik tevens de Almanakcommissie en de Bezoekcommissie begeleiden in hun activiteiten. Rest mij alleen nog deze ferme belofte dat dit jaar, het veertiende lustrum, een spetterend jaar zal worden vol hoogtepunten.

Met vriendelijke groet,

Erik van Duijn

Commissaris Intern & Acquisitie: Djana Nesselaar
Contact: intern@labyrintleiden.nl

Hoi allemaal! Mijn naam is Djana Nesselaar en aankomend studiejaar zal ik de functie van Commissaris Intern binnen het 70ste Labyrintbestuur vervullen. Dit betekent dat ik me ga bezighouden met alle Labyrintfeestjes en de lustrumactiviteiten! Ik heb de afgelopen jaren drie commissies gedaan, namelijk de Sociale Activiteitencommissie, de Culturele Activiteitencommissie en de Feestcommissie. Naast actief lid zijn van Labyrint houd ik ervan muziek te maken, theater te spelen en te dansen. Je kunt me altijd aanspreken als je vragen hebt, of natuurlijk als je gezellig wilt babbelen. Ik heb onwijs veel zin in de activiteiten van aankomend jaar en het besturen van de vereniging met zes andere lieve en gekke bestuursleden! Hopelijk zie ik jullie op onze activiteiten!

Commissaris Onderwijs & Acquisitie: Helen Verhoef
Contact: onderwijs@labyrintleiden.nl

Hi allemaal! Mijn naam is Helen Verhoef en dit jaar zal ik de functie van Commissaris Onderwijs vervullen binnen het bestuur van Labyrint. Deze functie houdt onder andere in dat ik verantwoordelijk ben voor de boekverkoop en daarnaast heb ik nog een tal aan andere taken. Vorig collegejaar was ik actief in de Alumnicommissie, een hele leuke commissie die ik dit jaar ook ga begeleiden als commissaris. Ik hoop jullie dit jaar even enthousiast voor Labyrint te krijgen als ik ben!