Bestuur 72

In collegejaar 2018-2019 zal bestuur 72 zich inzetten voor de belangen van de vereniging. Dit bestuur bestaat uit de volgende personen:

Lieve leden,

Ik ben Koen van Lunteren, inmiddels vierdejaars Psychologiestudent en dit jaar zal ik de functie van Voorzitter vervullen binnen Labyrint. Daarnaast ben ik dit jaar rustig aan begonnen met de master Applied Cognitive Psychology. Het Voorzitterschap van Labyrint houdt in dat ik mij bezig houd met het controleren van de taken van mijn prachtige bestuursleden. Ook ben ik verantwoordelijk voor de jaarplanning van Labyrint en leid ik de wekelijkse bestuursvergaderingen. Mijn eindeloze liefde voor de vereniging probeer ik dagelijks over te brengen aan wie ik maar tegenkom. Verder kan ik ultiem genieten van Nederlandse rapmuziek, actiefilms en Lay’s Naturel.

Voorzitter: Koen van Lunteren
Contact: voorzitter@labyrintleiden.nl

Hoi!

Mijn naam is Cerianne! In het bestuur zal ik de functie Secretaris bekleden. Als Secretaris houdt ik mij onder andere bezig met de ledenadministratie, de correspondentie en zal ik de bestuursvergaderingen en A.V.’s notuleren. Naast mijn bestuursjaar ben ik begonnen aan de master Applied Cognitive Psychology, waarvan ik één vak tegelijk volg. De afgelopen jaren heb ik veel leuke commissies gedaan bij Labyrint, dit jaar zal ik de Studie en Carrièrecommissie begeleiden.

Secretaris: Cerianne van Middelkoop
Contact: secretaris@labyrintleiden.nl

Lieve leden,

Mijn naam is Janne van der Ploeg en ik ben dit jaar de Penningmeester van Labyrint! Na drie jaar Psychologie gestudeerd te hebben neem ik dit jaar een tussenjaar om me volledig op de financiën van de vereniging te storten en te bedenken welke master ik volgend jaar ga doen. Voor alle vragen omtrent geld of het gebrek daaraan kan je altijd naar me toe komen! Daarnaast begeleid ik dit jaar de Studiereiscie en ben ik altijd natuurlijk altijd in voor een feestje!

Penningmeester: Janne van der Ploeg
Contact: penningmeester@labyrintleiden.nl

Lieve leden,

Mijn naam is Robin, ik ben 21 jaar oud en ik begin nu aan mijn vierde jaar van de International Bachelor in Psychology. Ondertussen ben ik al drie jaar actief lid bij Labyrint, en dit jaar zal ik mij inzetten als Commissaris Carrière van het Labyrint Bestuur. Dat betekend dat ik mij voornamelijk bezig zal houden met alle carrière-gerelateerde activiteiten, denk hierbij aan de congressen en cursussen. Daarnaast zal ik dit jaar ook mede-verantwoordelijk zijn voor de acquisitie van de vereniging. Naast mijn bestuurstaken en het afronden van mijn scriptie houdt ik me graag bezig met paardrijden en ben ik dan ook het liefst op de boerderij te vinden. Ik klets graag dus kom vooral eens langs in het verenigingshok om te theeleuten!

Commissaris Carrière & Acquisitie: Robin Bekker
Contact: carriere@labyrintleiden.nl

Lieve allemaal,

Mijn naam is Diewertje Munten. Ik ben momenteel nog bezig met het behalen van mijn bachelor. Dit jaar ben ik Commissaris Extern, dat houd in dat ik me bezig zal houden met de promotie voor Labyrint. Ook zal ik degene zijn die je het vaakst met een camera zult zien en op alle activiteiten foto’s zal maken. Dit is iets wat ik zowel binnen Labyrint als buiten Labyrint graag doe, dus mocht je ergens een foto van willen dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik zal dit jaar de Almanakcommissie en de Introductiecommissie begeleiden. Daarnaast ben ik graag onder de mensen en hou ik van gezelligheid, dus kom vooral een gezellig praatje met me maken.

Commissaris Extern: Diewertje Munten
Contact: extern@labyrintleiden.nl

Lieve Leden,

Mijn naam is Anne en dit jaar ben ik begonnen aan de master Clinical Child and Adolescent Psychology. Na drie jaar actief te zijn geweest bij Labyrint, zal ik mij dit jaar inzetten als  Commissaris Intern van Labyrint, waarbij ik vooral hoop veel nieuwe leden te leren kennen en te stimuleren om met elkaar in contact te komen. Dit zal ik onder andere proberen te bevorderen door middel van het organiseren van hokactiviteiten en aftertentamenborrels. Als je me zoekt op een feestje, zal ik hoogstwaarschijnlijk komen aanrennen wanneer er een Beyoncé nummer opkomt! Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten in het hok of op één van de activiteiten van Labyrint!

Commissaris Intern: Anne van Wingerde
Contact: intern@labyrintleiden.nl

Waarde leden,

Voor iedereen die mij nog niet kent: ik ben Paul Schuurman, en vierdejaars bachelorstudent. Inmiddels ben ik al meer dan twee jaar actief bij Labyrint. Het eerste jaar keek ik nog een beetje de kat uit de boom, omdat ik al actief was bij studentenvereniging SSR-Leiden. Toch wist Labyrint mij in de loop van de tijd over de streep te trekken, en inmiddels is Labyrint echt een tweede thuis voor mij geworden. Dit jaar zet ik mij in als Commissaris Onderwijs. Daarmee coördineer ik de boekverkoop, samenvattingen en het aanbod van bijlessen. Daarnaast verzorg ik samen met Robin de acquisitie van de vereniging. In mijn vrije tijd ben ik nog altijd graag op de sociëteit van SSR te vinden, op het voetbalveld, met vrienden,en daarbij natuurlijk het liefst met een speciaalbiertje!

Commissaris Onderwijs & Acquisitie: Paul Schuurman
Contact: onderwijs@labyrintleiden.nl