Bestuur 71

In collegejaar 2017-2018 zal bestuur 71 zich inzetten voor de belangen van de vereniging. Dit bestuur bestaat uit de volgende personen:

Lieve allemaal,
Mijn naam is Fleur, ik zit in het tweede jaar van de Research Master Cognitive Neuroscience en ik ben dit jaar de Voorzitter van de vereniging. Als Voorzitter zorg ik dat alles binnen het bestuur goed verloopt en dat het overzicht bewaard blijft. Daarnaast zit ik de bestuursvergaderingen voor en ben ik verantwoordelijk voor de jaarplanning van de hele vereniging. Ik ben al jaren enthousiast lid van Labyrint en hoop dit het komende jaar ook op anderen over te brengen! Naast mijn studie en bestuurstaken ben ik vaak in gezelschap van anderen te vinden, zing ik of lees ik een goed boek. Ik kijk er heel erg naar uit om jullie beter te leren kennen, dus ik hoop jullie te zien in het hok of tijdens een van de vele leuke activiteiten!

Voorzitter: Fleur van Elk
Contact: voorzitter@labyrintleiden.nl

Hoi iedereen,

Mijn naam is Jolien! Ik ben 22 jaar en vierdejaars student. Ik zal mijn bachelor Psychologie een jaar verlengen om extra vakken te kunnen volgen. In het bestuur zal ik de functie Secretaris bekleden. Als Secretaris houd ik mij onder andere bezig met de ledenadministratie, de correspondentie en zal ik bestuursvergaderingen en A.V.’s notuleren. De afgelopen twee jaar heb ik met veel enthousiasme deelgenomen aan activiteiten en reisjes van Labyrint. Ik houd heel erg van reizen en kijk nu al uit naar de komende Labyrintreisjes!

Secretaris: Jolien Schurg
Contact: secretaris@labyrintleiden.nl

Lieve leden,

Mijn naam is Masja en ik ben 21 jaar oud. Dit is mijn vierde actieve jaar bij Labyrint waarin ik vele commissies gedaan heb. Dit jaar zal ik me inzetten als Penningmeester van het bestuur, een grote uitdaging omdat dit een geheel nieuwe functie is voor mij. Daarnaast ben ik dit jaar begonnen aan de master Child and Adolescent Psychology, waar ik enkele studiepunten hoop te halen. Ik ben iemand die ervan houdt om naar anderen te luisteren en anderen te helpen. Dus als je even lekker wil spuien of advies nodig hebt komt dan vooral gezellig langs in het hok!

Penningmeester: Masja Fokkenrood
Contact: penningmeester@labyrintleiden.nl

Lieve allemaal!

Mijn naam is Sofia en ik ben 21 jaar. Ik heb onlangs mijn bachelor afgerond en heb gedurende deze jaren veel commissies bij Labyrint gedaan. Dit jaar heb ik een tussenjaar en zal ik me inzetten als Commissaris Carrière van het Labyrintbestuur. Dat houdt in dat ik me voornamelijk bezig zal houden met alle carrière-gerelateerde activiteiten, zoals congressen, cursussen en casusdagen. Ook zal ik dit jaar verantwoordelijk zijn voor de acquisitie van de vereniging. Buiten dat alles, ben ik graag in het gezelschap van anderen. Ik ben een echt mensen-mens, dus heb je een keer zin om te kletsen, kom dan gezellig langs in het hok voor een praatje!

Commissaris Carrière & Acquisitie: Sofia de Graaf
Contact: carriere@labyrintleiden.nl

Hey allemaal,

Ik ben Reinout, zit momenteel in mijn eerste jaar van de master Applied Cognitive Pschology en ga dit jaar de rol van Commissaris Extern vervullen. Als Extern is het aan mij de verenigingsbrede promotie onder handen te nemen en te zorgen dat alles daarbij vlekkeloos verloopt. Daarnaast zal ik op de achtergrond bezig zijn met de verenigingswebsite. Naast mijn bestuurstaken word ik blij van tekenen, sporten (gainzen voor wie mij goed kent), maar kan ook genieten van een gamesessie. Als je even leuk wil kletsen of een bakje koffie wil doen, kom gerust langs het verenigingshok!

Commissaris Extern: Reinout Spaans
Contact: extern@labyrintleiden.nl

Hallo allemaal,
Mijn naam is Niels en ik ben 21 jaar oud. Dit academisch jaar zal ik de functie van Commissaris Intern van het Labyrintbestuur bekleden. Dat houdt in dat ik mij bezig hou met alles wat er binnen de vereniging gebeurt. Mijn focus zal liggen op de leden die de vereniging rijk is en de binding tussen hen. Naast het bestuursjaar ben ik ook nog gewoon student. Vorig jaar ben ik begonnen aan de master Economic & Consumer Psychology en ik hoop dit jaar enkele vakken en mijn master thesis af te kunnen ronden. Om mijzelf nog een beetje scheiden van de studie en het studentenleven hockey ik twee keer per week en luister ik graag muziek.

Commissaris Intern & Acquisitie: Niels Flick
Contact: intern@labyrintleiden.nl

Mijn naam is Tirtza Lopuhaä en met mijn 21 jaar oud heb ik afgelopen jaar mijn bachelor voltooid. Voorheen ben ik actief geweest in meerdere commissies bij Labyrint en dit jaar vervul ik de functie van Commissaris Onderwijs. Ik zal mij bezighouden met alle zaken rondom de boeken, samenvattingen en bijlessen. Voor vragen hierover kun je mij altijd mailen! Ik kijk er naar uit alle leden beter te leren, dus kom vooral langs in het hok of op één van onze activiteiten!

Commissaris Onderwijs: Tirtza Lopuhaä
Contact: onderwijs@labyrintleiden.nl