Bestuur 73

In collegejaar 2019-2020 zal bestuur 73 zich inzetten voor de belangen van de vereniging. Dit bestuur bestaat uit de volgende personen:

Lieve leden,

Ik ben Renee en ik ben dit jaar de Voorzitter van Labyrint. Ik zit in mijn derde jaar van de Bachelor Psychologie. Mijn taken als Voorzitter zullen bestaan uit het functioneren van het bestuur controleren en zorgen dat iedereen zich goed voelt binnen het bestuur. Ik leid de wekelijkse bestuursvergaderingen en woon externe overleggen bij. Ik mag dit jaar ook de Feestcomissie en de deSofacommissie begeleiden. Met mijn enthousiasme en liefde voor gezelligheid hoop ik dit jaar tot een groot succes te brengen voor jullie. Ik zal soms ook zingend te horen zijn, want daar hou ik erg van. Tot slot hou ik ontzettend van kletsen, dus kom vooral langs voor een praatje of om vragen te stellen!

Voorzitter: Renee Ouwerkerk
Contact: voorzitter@labyrintleiden.nl

Lieve leden,

Mijn naam is Fréderique, ik ben 22 jaar en dit jaar zal ik de functie van Secretaris en Penningmeester II vervullen. Dit houdt in dat ik onder andere verantwoordelijk ben voor de ledenadministratie, correspondentie en het notuleren van bestuursvergaderingen en A.V.’s, maar ook een gedeelte van de boekhouding op me zal nemen. Gelukkig ben ik niet alleen maar achter een computer of laptop te vinden, want dit jaar zal ik de Wintersportcommissie gaan begeleiden! Naast mijn werkzaamheden bij Labyrint wil ik nog een aantal vakken volgen binnen mijn derde bachelorjaar. Dit alles doe ik het liefste onder het genot van een kop koffie, met een kat op schoot en met kerstmuziek op de achtergrond.

Secretaris: Fréderique Verbeek
Contact: secretaris@labyrintleiden.nl

Lieve leden,

Mijn naam is Björn, ik ben 21 jaar oud en ik zit nu in mijn derde jaar van de International Bachelor in Psychology. Na twee jaar actief lid te zijn geweest, ben ik dit jaar de Penningmeester van Labyrint! Kort gezegd betekent dit dat ik verantwoordelijk ben voor alles wat met geld te maken heeft. Bijvoorbeeld het betalen van facturen, het innen van contributie, het beheren van de begroting van de vereniging en boekhouden zijn enkele belangrijke taken. Daarnaast begeleid ik dit jaar ook de Introductiecommissie. In mijn vrije tijd drink ik graag heel veel koffie, geniet ik van mijn eigen sarcastische opmerkingen en luister ik met grote liefde naar Shawn Mendes. Verder mag je me altijd wakker maken om “The Lion King” te kijken. Voor alle vragen omtrent geld of het gebrek daaraan, of als je gewoon even gezellig wilt kletsen onder het genot van een kopje koffie, kan je altijd naar me toe komen!

Penningmeester: Björn Muijtstege
Contact: penningmeester@labyrintleiden.nl

Lieve leden,

Mijn naam is Lianne en na alweer twee jaar actief lidmaatschap bij Labyrint zal ik dit jaar de functie Commissaris Carrière & Onderwijs bekleden. Dit betekent dat ik vooral bezig ben met de carrière gerelateerde evenementen, zoals het congres en de cursussen, en het coördineren van de verkoop van de boeken, samenvattingen en bijlessen. Ik zal daarnaast de Psycholoog- en Toekomstperspectief-congrescommissie en de Sociale Activiteitencommissie met veel enthousiasme begeleiden. Ondertussen zal ik ook een aantal vakken volgen binnen mijn derde bachelorjaar. Wanneer ik dan nog tijd over heb vind ik het leuk om te korfballen en heel veel verschillende liedjes mee te zingen. Tot slot heb ik een voorliefde voor alles wat Leids is (en met name wat Leids klinkt), aangezien ik een geboren en getogen Leidenaar ben!

Commissaris Carrière & Onderwijs: Lianne Belt
Contact: carriere@labyrintleiden.nl

Lieve allemaal,

Mijn naam is Anouk Schut. Ik ben op dit moment derdejaars psychologiestudent en ik zal dit jaar de functie van Commissaris Extern vervullen. Dit houdt in dat ik mij bezig zal houden met de promotie voor Labyrint en dat ik tijdens activiteiten vaak met een camera zal rondlopen om de foto’s te maken. Daarnaast ben ik ook mede verantwoordelijk voor de acquisitie van de vereniging. Ik zal dit jaar de Allejaarsweekendcommissie en de Studie-Oriëntatiecommissie begeleiden. Verder vind ik het altijd gezellig om een praatje te maken, dus kom vooral langs in het hok!

Commissaris Extern: Anouk Schut
Contact: extern@labyrintleiden.nl

Lieve Leden,

Mijn naam is Manon en ik begin dit jaar aan het 3e jaar van de bachelor. Na twee jaar actief te zijn geweest bij Labyrint, zal ik mij dit jaar inzetten als Commissaris Intern van Labyrint, waarbij ik vooral hoop veel nieuwe leden te leren kennen en te stimuleren om met elkaar in contact te komen. Dit zal ik onder andere proberen te bevorderen door hokactiviteiten en aftertentamenborrels te organiseren. Als echte Brabander hou ik enorm van gezelligheid. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten in het hok of op één van de activiteiten van Labyrint!

Commissaris Intern: Manon van Belkom
Contact: intern@labyrintleiden.nl