AV-Voorzitter

Een aantal keer per jaar is de Algemene Leden Vergadering (A.V.). Alle leden van Labyrint zijn hierbij van harte welkom. Op een A.V. wordt besproken hoe het met de vereniging gaat, worden belangrijke beslissingen over de vereniging genomen en wordt het beleid/de vereniging geëvalueerd. De A.V. is dus erg interessant om bij te wonen.

Mijn naam is Diewertje Munten, in 2020 zal ik alle Algemene Vergaderingen (A.V.’s) voorzitten. Dit houdt in dat ik de Algemene Leden Vergaderingen zal leiden en ervoor zal zorgen dat deze goed verlopen. Hierbij zal ik bijvoorbeeld de agenda punt voor punt doorlopen, stemmingen leiden en aangedragen moties voorlezen.
Ik ben 24 jaar en al een aantal jaar actief binnen Labyrint! Ik hoop er voor te kunnen zorgen dat er een fijne, respectvolle sfeer hangt tijdens de A.V. en iedereen zijn/haar zegje durft te geven.
Ik hoop jullie allemaal te zien op de A.V.’s!

Als je vragen hebt aan mij kun je altijd een e-mail sturen naar av@labyrintleiden.nl of het bestuur mailen (bestuur@labyrintleiden.nl).