AV-Voorzitter

Een aantal maal per jaar is de Algemene Vergadering. Alle leden van Labyrint zijn hierbij van harte welkom. Op een A.V. wordt besproken hoe het met de vereniging gaat, worden belangrijke beslissingen over de vereniging genomen en wordt het beleid/de vereniging geëvalueerd. De A.V. is dus erg interessant om bij te wonen. Dit jaar ben ik (Daniëlla Ham) A.V.-voorzitter. Dit houdt in dat ik de vergaderingen leid en ervoor zorg dat deze goed verloopt. Ook de moties, serieus en minder serieus (zoals bitterballen op de A.V., of taart in het gezicht van bestuursleden gooien als ze bepaalde taken niet doen) die tijdens de vergadering worden ingediend lees ik voor en hierbij begeleid ik de stemming. Een andere ontzettend belangrijke taak die ik heb is het inluiden van de vergadering door het zingen van ons prachtige verenigingslied, met de pedelstaf in handen, samen met het bestuur (en jullie moeten natuurlijk uit volle borst meezingen). Ik houd de vergaderingen graag kort en krachtig, zodat we op tijd pauze kunnen houden om te genieten van een heerlijk stuk taart en allemaal weer op tijd naar huis (of de kroeg) kunnen.

Dan nog even kort iets over mijzelf. Ik ben dus Daniëlla Ham en ben op moment van schrijven 23 jaren jong. Ik ben inmiddels vijfdejaars student en doe nu de master Clinical Neuropsychology. Bij Labyrint begon ik als extreem participerend lid. Ik was dan in mijn eerste jaar op vrijwel alle activiteiten te vinden. Het jaar daarna besloot ik dat het tijd werd om iets terug te doen en begon met de (inmiddels) Studiereiscommissie. Het jaar daarna heb ik me bezig gehouden met wederom een reisje in de Allejaarsweekendcommissie en heb ik uitvoerig gecheckt dat de Penningmeester van dat jaar geen dure vakanties van Labyrintgeld boekte in de Kascommissie. Vorig jaar heb ik een bestuursjaar mogen doen (bestuur 68 heeuj!) als Commissaris Extern en dit jaar ben ik door de vorige A.V.-voorzitter licht dwingend overgehaald om het stokje over te nemen ;-). Ik hoop dat ik het bestuur en de rest van de leden een paar leuke A.V.'s kan bezorgen en ik verwelkom jullie dan ook graag op de komende A.V.'s.

Als je vragen hebt aan mij kun je altijd een e-mail sturen naar av@labyrintleiden.nl.