view this site in English

Cursus Sportpsychologie

De Basiscursus Sportpsychologie is een laagdrempelige en zeer praktische cursus, gericht op het aanleren van een serie individuele basale mentale vaardigheden. De cursus stelt de sportbeleving van de deelnemer centraal. Stap voor stap komen de verschillende individuele mentale vaardigheden aan bod en wordt aan de hand van gerichte opdrachten gewerkt aan de doelen die de deelnemers zich hebben gesteld. Al vele jaren nemen studenten psychologie die meer willen weten over sport en psychologie met veel enthousiasme en tevredenheid deel aan deze cursus. Deze cursus is zowel geschikt voor breedtesporters, als voor (sub-) topsporters. Ook wanneer je niet actief aan (competitie) sport doet, maar gewoon er meer over wilt weten is deze cursus goed te volgen. 

De cursusdata zijn als volgt:
Donderdag 9 november
Donderdag 30 november
Donderdag 18 januari
Donderdag 1 februari

De bijeenkomsten zullen duren van 18:30 tot 22:00. Deelname aan de cursus kost €150 voor studenten en €240 voor niet-studenten. De cursus zal plaatsvinden op de Hogeschool Leiden, Zernikedreef 11.

Voor meer informatie en inschrijven voor de cursus, kijk op: http://www.lexduvekot.nl/2017/09/22/leiden-basiscursus-sportpsychologie/ of stuur een e-mail naar carriere@labyrintleiden.nl.

Realisatie: verenigingenweb