view this site in English

Bijlessen Statistiek

WISI bijlessen door Benjamin Telkamp

Benjamin geeft al meer dan tien jaar bijles bij Labyrint. Een les duurt drie uur en daarin wordt de stof aan de hand van voorbeelden aan je duidelijk gemaakt. Er wordt een actieve houding van de studenten verwacht, de bijles is dan ook interactief. Er zijn bijlessen voor alle statistiekvakken in de bachelor. Er zullen net als vorig jaar ook bijlessen in het Engels worden gegeven.

Tijdens de lessen worden onderwerpen die tijdens de colleges en werkgroepen zijn besproken nogmaals uitgelegd. Let op: de bijlessen zijn geen vervanging van de colleges en werkgroepen, maar zijn bedoeld om je een extra steuntje in de rug te bieden. De werkgroepen zijn namelijk verplicht. Je mag geen bijles volgen voordat je de werkgroep van die week hebt gevolgd. De bijlessen worden op de FSW gegeven.

Stoomcursussen Benjamin Telkamp

Benjamin verzorgt ook de zogeheten stoomcursussen. Een cursus bestaat uit een paar dagen waarin alle stof voor het tentamen nog eens herhaald wordt. De data van de stoomcursussen zijn te vinden in onderstaand rooster. Je kunt je alleen opgeven voor de gehele cursus.

Aanmelden en rooster

Je kunt je aanmelden voor de bijlessen en stoomcursussen van Benjamin Telkamp op www.wisi.nl. Voor vragen kan je bellen naar 0644835211, of mailen naar inzichtelijk@gmail.com. Via zijn mobiele nummer is Benjamin het beste bereikbaar

Klik op het logo hieronder om het rooster van dit semester te bekijken. Dit rooster is onder voorbehoud van wijzigingen. Voor de lokalen kan je kijken op de schermen bij de ingang van het FSW op de dag dat de bijles gegeven wordt.

Sponsoren

Drank.nl
Joor it!

Realisatie: verenigingenweb