view this site in English

Cursussen/bijlessen

Cursussen

Er worden dit jaar verschillende cursussen georganiseerd: Sportpsychologie en GZ-psychologie in de praktijk. Dit zijn richtingen in de psychologie die niet aangeboden worden bij de opleiding Psychologie op Universiteit Leiden. Deze cursussen zijn aanvullend bedoeld, voor studenten die deze richtingen missen in de opleiding. 

Cursus GZ-psychologie in de praktijk 

Over de inhoud en praktische zaken van deze cursus zal later meer bekend worden.

Cursus Sport Psychologie

Meld je aan voor de Sportpsychologie cursus!

Elk jaar helpt Labyrint bij het organiseren van een cursus Sportpsychologie en krijgen onze leden meer dan 40% korting! De cursus Sportpsychologie is bedoeld voor (professionele) sporters en studenten die meer willen weten over sport en psychologie en de praktische hulpmiddelen die mensen helpen hun prestaties te optimaliseren. Voor ons als psychologiestudenten zal de cursus meer gericht zijn op het toepassen van de aangeleerde praktische hulpmiddelen om anderen te begeleiden. De vijf avonden vinden plaats op 11 februari, 3 maart, 17 maart, 14 april en 12 mei en elke avond begint om 18.30 uur. De hele cursus is in het Engels. Als je geen student bent, kost de cursus € 300, maar Labyrint-leden mogen deelnemen aan de cursus voor slechts € 180! Meld je snel aan voordat het te laat is! Aanmelden kan online via deze website.

Bijlessen

Als Labyrintlid krijg je 15% korting op de trainingen van TentamenTrainingen.nl wanneer je via deze link boekt.

In samenwerking met Labyrint helpt TentamenTrainingen.nl jou hier verder met je studie.

Wij kunnen je bij bijna ieder vak verder helpen, op een niveau dat bij jou past. TentamenTrainingen biedt alweer vier collegejaren kwaliteits-trainingen aan studenten in heel Nederland. We zijn opgericht door StudeerSnel, het studieplatform dat jullie vast al kennen.

Wanneer je een keer bijles gaat volgen, dan wil je natuurlijk zeker weten dat je dat doet bij de beste aanbieden. Bij TentamenTrainingen.nl weet je precies waar je aan toe bent, en dat komt door deze twee dingen:

1: Allereerst worden al onze trainingen publiek geëvalueerd. Je kunt via onze website dan ook meer dan 4000 evaluaties doornemen. Gemiddeld scoren wij een 8,3, en onze docenten zelfs een 8,5, en we hopen dat je snel een training zult boeken zodat je kennis zult maken met onze kwaliteit.

2: TentamenTrainingen geeft als enige organisatie de unieke 'Niet gehaald, geld terug'-garantie. Dergelijke garantie alleen bieden als je dagelijks streeft naar de allerhoogste kwaliteit. Het is door deze garantie namelijk heel belangrijk voor ons, dat jij slaagt! Je vindt alle informatie over deze superchille garantie op onze website.

Tot slot, Krijg je een fantastische korting als je boekt via Labyrint. Snel boeken dus!

Sponsoren

Sponsoren Labyrint
Sponsoren Labyrint
Sponsoren Labyrint

Realisatie: verenigingenweb