view this site in English

Cursussen/bijlessen

Cursussen

Er worden dit jaar verschillende cursussen georganiseerd: Sportpsychologie en GZ-psychologie in de praktijk. Dit zijn richtingen in de psychologie die niet aangeboden worden bij de opleiding Psychologie op Universiteit Leiden. Deze cursussen zijn aanvullend bedoeld, voor studenten die deze richtingen missen in de opleiding. 

Cursus GZ-psychologie in de praktijk 

Over de inhoud en praktische zaken van deze cursus zal later meer bekend worden.

Cursus Sport Psychologie

Elk jaar geeft Labyrint haar leden weer de kans om voordelig deel te nemen aan de Basiscursus Sportpsychologie.De Basiscursus Sportpsychologie is een laagdrempelige en zeer praktische training gericht op het aanleren van mentale vaardigheden. Tot de doelgroep behoren (sub)topsporters, maar zeker ook breedtesporters en studenten die zich in het vakgebied verder willen verdiepen. Omdat veel psychologiestudenten juist ook geïnteresseerd zijn in hoe dit toe te passen bij het begeleiden van anderen, zal hier een accent op liggen in deze cursus.

Later zal meer over de praktische zaken van de cursus bekend worden.

Bijlessen

Als Labyrintlid krijg je 15% korting op de trainingen van TentamenTrainingen.nl wanneer je via deze link boekt.

In samenwerking met Labyrint helpt TentamenTrainingen.nl jou hier verder met je studie.

Wij kunnen je bij bijna ieder vak verder helpen, op een niveau dat bij jou past. TentamenTrainingen biedt alweer vier collegejaren kwaliteits-trainingen aan studenten in heel Nederland. We zijn opgericht door StudeerSnel, het studieplatform dat jullie vast al kennen.

Wanneer je een keer bijles gaat volgen, dan wil je natuurlijk zeker weten dat je dat doet bij de beste aanbieden. Bij TentamenTrainingen.nl weet je precies waar je aan toe bent, en dat komt door deze twee dingen:

1: Allereerst worden al onze trainingen publiek geëvalueerd. Je kunt via onze website dan ook meer dan 4000 evaluaties doornemen. Gemiddeld scoren wij een 8,3, en onze docenten zelfs een 8,5, en we hopen dat je snel een training zult boeken zodat je kennis zult maken met onze kwaliteit.

2: TentamenTrainingen geeft als enige organisatie de unieke 'Niet gehaald, geld terug'-garantie. Dergelijke garantie alleen bieden als je dagelijks streeft naar de allerhoogste kwaliteit. Het is door deze garantie namelijk heel belangrijk voor ons, dat jij slaagt! Je vindt alle informatie over deze superchille garantie op onze website.

Tot slot, Krijg je een fantastische korting als je boekt via Labyrint. Snel boeken dus!

Realisatie: verenigingenweb