view this site in English

Lustrumcommissie

Fleur van Elk Voorzitter
Robin Bekker Secretaris
Lotte van Dijk Penningmeester
Sofia de Graaf Algemeen lid
Niels Flick Algemeen lid (vice-voorzitter)
Charlotte Picavet Lid sociaal
Thijs Wittenberg Promotor
Roos Mank Promotor
Djana Nesselaar Commissaris

Het Lustrumprogramma:

Dinsdag 18 april 14.00 u – 18.00 u

  • SURFival of the fittest

Altijd al willen strijden tegen je studiegenootjes/vriendjes? Labyrint geeft je die kans! De eerste activiteit van de Lustrumcommissie zal namelijk het Toernooi zijn. Dit toernooi vindt zowel op het strand als in het water plaats. Op het strand zullen we het welbekende Expeditie Robinson spel doen. Jij kunt nu zelf ervaren hoe het is om de evenwichtsproef en andere uitdagende spelen te doen! Daarnaast zullen we ook te water gaan. Door de golven van de Noordzee strijden om snelheid en kracht terwijl je aan het raften bent. Beetje koud in april? Nee hoor, je krijgt een wetsuit aan! Aan het einde van de dag zal het winnende team worden beloond! Prijs: €5.

Woensdag 19 april 23.00 u – 04.00 u

  • Retrospect: Follow the call of the discoball

Deze Lustrumweek kan een Labyrintfeest natuurlijk niet ontbreken! Follow the call of the discoball en ga helemaal los in je favoriete disco outfit! Prijs: €2,50 voor leden, €4,50 voor niet-leden.

Donderdag 20 april 17.00 u – 23.00 u

  • Into the Wild, Outdoor Cinema

Wat is nou de perfecte manier om je dag te besteden na een geweldig feest met een kater? Films kijken en lekker eten natuurlijk! Correctie veel lekker eten. Dus precies dat hebben wij geregeld voor jullie! Deze donderdag wordt het USC terrein omgetoverd tot een echte buitenbioscoop. Dit betekent een chille sfeer, drankjes en snacks! Samen genieten we van leuke films, en over het avondeten hoef jij je ook geen zorgen te maken want dat hebben we ook geregeld! Je krijgt een heerlijke warme maaltijd van de Eazie! Ben jij nog steeds niet overtuigd? De commissie zal niet alleen hun favoriete films spelen, maar ook die van jullie! Jullie kunnen allemaal stemmen op jullie favorieten. Meer informatie zal volgen op onze Facebook pagina, dus houdt een oogje in het zeil! Films, drankjes, snack, Eazie voor €6,50. Mis het niet!

Vrijdag 21 april 11.00 u – 13.00 u  

  • Lezing Susan Blackmore

Vol enthousiasme kunnen we eindelijk aankondigen dat psycholoog Susan Blackmore een lazing zal komen geven! Psychologiestudenten uit Leiden kunnen haar kennen van het boek “Consciousness: An introduction”, een boek wat gebruikt wordt bij het tweedejaarsvak Consciousness. Het onderwerp van de lezing is “De illusie van vrije wil". Prijs: €5 voor leden, €7,50 voor niet-leden.

Vrijdag 21 april 15.00 u – 19.00 u

  • Cruises and Quizzes

Alle hens aan dek! Laat je meenemen met een boottocht door een van de mooiste steden van Nederland. Na deze 1,5-uur durende zullen we borrelen en onze mentale vaardigheden testen door middel van een Pubquiz! Prijs: €5.

Maandag 24 april 11.00 u – 13.00 u

  • Champagne Brunch

We zullen de verjaardag van Labyrint inluiden met een special activiteit. Kom en vier 70 jaar Labyrint met ons tijdens de Champagne Brunch op de Faculteit Sociale Wetenschappen!

Maandag 24 april 22.30 u – 04.00 u

  • Lustrum Formal

Dames en heren, haal je mooiste jurk en pak uit de kast, want het Lustrumgala wordt legendarisch, uiteraard met een open bar! Speciaal voor het Lustrum zal het gala gehouden worden op een prachtige locatie in Rotterdam, het Westelijk Handelsterrein. Prijs: €25 voor leden, €30 voor niet-leden.

Sponsoren

Drank.nl
Joor it!

Realisatie: verenigingenweb