U bent hier:

Adviesraad

De adviesraad is op zoek naar nieuwe leden!

Wil jij volgend collegejaar (2021-2022) onderdeel zijn van een commissie die anders is dan de anderen? Ben je betrokken, enthousiast en wil je meedenken over verenigingsbrede zaken en het beleid? Wil jij je vaardigheden ontwikkelen en leren hoe je nuttig en bruikbaar advies geeft? Solliciteer dan voor een plekje in de Adviesraad 2021-2022!

De Adviesraad (A.R.) geeft het bestuur gevraagd en ongevraagd advies en ondersteunt het bestuur bij het maken en uitvoeren van meerjarenplannen. Dit doe je door eens in de vier tot zes weken te vergaderen met de A.R. en met het bestuur en door samen te werken in kleinere taakgroepen. Zo is dit jaar gekeken naar de duurzaamheid binnen Labyrint, geëvalueerd over taakgroepen van afgelopen jaren en is het meerjarenbeleid herschreven.

Natuurlijk is er als lid van de A.R. ook genoeg ruimte voor gezelligheid! Zo worden er regelmatig sociale dates georganiseerd met en zonder het bestuur. Daarnaast is het goed om te weten dat een functie binnen de AR voor onbepaalde tijd is, je mag dus zelf bepalen wanneer je met de Adviesraad stopt!

Geïnteresseerd in de A.R? Mail dan een korte motivatie naar ar@labyrintleiden.nl . De deadline hiervoor is 9 mei. Meld in deze motivatie ook of je ervoor openstaat om in zowel de Kascommissie als Adviesraad plaats te nemen, of alleen specifiek in de A.R. of in de Kascommissie. Vervolgens bepalen wij wie we gaan voordragen aan de Algemene Vergadering (A.V.). De A.V. bepaalt uiteindelijk wie er plaats zullen nemen in de Adviesraad.

Wil je meer informatie over de A.R. of heb je nog andere vragen, mail ons dan gerust!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Hallo! 

Leuk dat je meer wil weten over de adviesraad! Wij zijn een groep van 9 mensen die zich een jaar lang en vaak zelfs meerdere jaren inzetten om de vereniging en het bestuur te helpen. Hoe doen wij dat? Doordat onze groep nogal gemengd is en bestaat uit 1e jaars studenten/Labyleden tot al afgestudeerde leden (waarvan sommige ook een bestuursjaar hebben gedaan), hebben we niet alleen veel kennis van Labyrint maar kunnen we de verschillende onderwerpen waarmee Labyrint te maken heeft van meerdere kanten bekijken. Zo geven wij het bestuur gevraagd en ongevraagd advies over bijvoorbeeld hun beleid, toekomstplannen, nieuwe samenwerkingen of bepaalde verbetering- /vernieuwingstrajecten. Elk jaar maken wij ons eigen plan om te bepalen waar wij in ieder geval ons mee bezig willen houden. Zo hebben wij ons vorig jaar bezig gehouden met de internationalisering van de vereniging en de betrokkenheid van docenten bij de vereniging.

Wil jij graag meer weten hoe wij te werk gaan of zou je graag volgend jaar in de Adviesraad willen? Schroom dan vooral niet en stuur ons een mailtje! 
ar@labyrintleiden.nl

Groetjes,

De Adviesraad

Anouk Schut Voorzitter
Thijs Wittenberg Vice-Voorzitter
Renee Ouwerkerk Secretaris
Cerianne van Middelkoop Secretaris
Lars van Wijk Sociaal lid
Justin Valkenburg Sociaal lid
Diewertje Munten Algemeen lid
Malaicha Aniceta Algemeen lid
Janne van der Ploeg Algemeen lid

Sponsoren