U bent hier:

Boeken

Let op: Mocht je willen inloggen, maar de link in de mail werkt niet meer? Klik dan bij het inloggen op 'wachtwoord vergeten' om een nieuw wachtwoord in te stellen.  

Let op: Door naar de webwinkel te gaan, verlaat je de Labyrint website. Je bevindt je dan op de webwinkel van Studystore, de boekenleverancier van Labyrint.

Informatie over korting op boeken
Labyrint kan voor haar leden 10% korting krijgen op Nederlandstalige boeken* en tot ruim 14% op Engelstalige boeken. Ook kun je handige uittreksels bestellen.

Om onze boeken met korting te bestellen moet je lid zijn bij Labyrint. Nog geen lid? Vul dan hier een online inschrijfformulier in.

Je kunt je bestelling hier plaatsen, via onze webwinkel (Let op, je moet eerst inloggen voordat je boeken kan bestellen). Selecteer je jaar, je vak, klik ze in je winkelmandje, log vervolgens in met je studystore gegevens (deze zijn niet per se gelijk aan je Labyrint inloggegevens) en klaar! Let op, alleen tijdens de bestelperiode krijg je 10% korting, dus bestel op tijd! De verzending van de boeken wordt verzorgd door onze distributiepartner. 

*Korting Nederlandse boeken
Voor Nederlandse boeken is er bij wet een vaste prijs. Voor studieboeken geldt een uitzondering. Leden van een studievereniging, die tijdens een bestelperiode bestellen, kunnen 10% korting op de vaste prijs krijgen voor studieboeken omdat de studievereniging die namens hen collectief kan bestellen. Buiten de bestelperiodes kun je nog steeds je boeken bij ons online bestellen, maar mogen wij helaas van de wet geen 10% korting meer geven op Nederlandse boeken. In dat geval kun je maximaal 5% korting krijgen op Nederlandse boeken (bij het bestellen van minimaal 2 Nederlandse boeken). Voor internationale boeken is er geen wetgeving en daarop krijg je bij ons natuurlijk altijd maximale korting!

Heeft u vragen over uw boekbestelling?
Vul het contactformulier van de webwinkel in of bel de klantenservice van Studystore op 088-203 03 69. Op deze manier kom je in direct contact met de leverancier en wordt je vraag snel in behandeling genomen.

Contact:
Telefoon: 071-5273618
Email: onderwijs@labyrintleiden.nl