U bent hier:

Blue Laby Run

Studievereniging Labyrint doet mee met de Mind Blue Monday Run! Als toekomstig psycholoog zetten wij ons graag in voor een psychisch gezonde samenleving voor iedereen. Met het belang van beweging op de psychische gesteldheid en de kans om bij te dragen aan stichting MIND organiseert Labyrint een Blue Monday Run 2023 te Leiden en vragen wij hiermee donaties aan stichting MIND.

Stichting MIND zet zich in om psychische problemen te voorkomen en mensen die hiermee te maken hebben te ondersteunen. Bij MIND vind je informatie, inspiratie en steun. MIND brengt mensen met en zonder depressieve klachten in beweging door hen te informeren, inspireren, motiveren en te ondersteunen.

Labyrint zet zich graag in voor deze doelen en daarom gaan wij hardlopen om zo veel mogelijk donaties op te halen voor MIND. Zo willen wij helpen om psychische problemen te voorkomen en de mensen die er last van hebben te ondersteunen. Je kunt onze actie voor MIND steunen door het te delen of te doneren, of mee te lopen. Zien wij jou op 24 februari?

Jullie zijn welkom vanaf 14:30 en we starten om 15:00!

Je kan je inschrijven via onderstaande link:

Labyrint (doemeemetmind.nl)

Sponsoren