U bent hier:

Inschrijving BikeRally

Schrijf je hier in!

Door het coronavirus hebben we de trein moeten inruilen voor de fiets. Jullie zullen nu dus zelf aan de slag moeten om van locatie naar locatie te komen. Het voordeel van deze vernieuwde versie is dat er een grote kans is dat het evenement door kan gaan met de huidige coronasituatie!

Maar wat houdt deze BikeRally precies in? De BikeRally bestaat uit 1,5 dag vol leuke activiteiten georganiseerd door de OTRcie, waaronder een middag op het strand, een lezing en een crazy 88. Zoals je ziet zullen jullie niet stilzitten tijdens de BikeRally en hiervoor heb je natuurlijk genoeg brandstof nodig ;) Wij zullen jullie daarom voorzien van genoeg eten en drinken tijdens de gehele reis! Het programma zal op 4 juni rond 13:00 uur beginnen en doorgaan tot zaterdag 5 juni in de avond! Er zit helaas geen overnachting bij dus deze zal je zelf moeten regelen. 

De inschrijvingen zullen opengaan op 7 mei om 12.00 uur. Bij het registreren kun je je aanmelden per duo, er hoeft dus maar één iemand van het duo jullie aan te melden! Wil je graag nieuwe mensen ontmoeten? Dan kun je je natuurlijk ook als individu aanmelden en dan zorgen wij ervoor dat je gematched wordt met een medestudent!

De BikeRally is natuurlijk geen BikeRally zonder fiets, dus zorg dat je er een tot je beschikking hebt! Ben je niet in het bezit van een fiets, dan kun je deze huren bij ov-fiets of bij de fietsenwinkel bij het station. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact op met de commissie!

Hoe kun je je aanmelden?
- Op 7 mei om 12.00 uur kun je je inschrijven op deze pagina 
- Per duo hoeft maar één iemand zich in te schrijven. Zorg wel dat je het e-mailadres van je partner gereed hebt. 
- Als jullie een van de eerste 35 waren die zich hebben aangemeld, dan ontvang je die middag een e-mail met de voorwaarden en hoe je de - contributie kunt betalen. Anders zul je op de wachtlijst geplaatst worden.
- Heb je je al aangemeld voor de RailRally? Dan krijg je voorrang zoals aangegeven in de mail die wij eerder hebben verstuurd

Sponsoren