U bent hier:

Maandelijkse borrel: Labyrint op het terras

Wat is beter dan een maandelijkse borrel? Een DUBBELE maandelijkse borrel! Geniet van een drankje op het terras met je Labyrintvrienden in de middag, terwijl je ‘s avonds met elkaar de strijd aan gaat tijdens een erg unieke pubquiz. 

LABYRINT OP HET TERRAS (meld je hier aan): Tussen 15:30 en 17:30 hebben we een gedeelte van het terras van Grand Café de Burcht voor jullie gereserveerd! Geniet van het gezelschap van je mede Labyrintleden terwijl je van je ijskoude biertje of frisje aan het nippen bent. Let op: drankjes zijn op je eigen kosten.
Gedurende dit evenement nemen we uiteraard de huidige COVID maatregelen in acht. Dit betekent dat je maar met twee personen aan een tafel mag zitten als je niet van ehtzelfde huishouden bent. Als je met een specifiek persoon samen wilt zitten, zorg er dan voor dat je samen arriveert.

LABYRINT PUBQUIZ: Werk samen je vrienden of commissiegenootjes en test je kennis tijdens deze unieke pubquiz. Wij maken de teams en zorgen ervoor dat je een avond hebt die je niet zult vergeten. Het programma start om 20:00h en toegang is gratis! Klik op de link om jouw plekje te verzekeren. 

Je hoeft niet naar beide activiteiten, maar het mag wel! Voor de terrasborrel moet je je wel hier aanmelden, maar voor de online pubquiz hoeft dit niet.

Sponsoren