view this site in English

Lezing PTSD

BELANGRIJK: Lezing PTSD in Auschwitz Survivors uitgesteld

We hebben belangrijke informatie over de lezing over PTSD in Auschwitz Survivors die morgen, dinsdag 10 maart, zou plaatsvinden. Als voorzorgsmaatregel voor COVID-19 heeft onze gastspreker die met ouderen werkt de opdracht om thuis te blijven. Ondertussen zijn we op zoek naar een andere datum om de lezing te verplaasten. Onze excuses voor het ongemak en we verzekeren u dat u binnenkort meer informatie ontvangt over de lezing. Als je een tickets hebt gekocht blijft deze geldig voor de lezing op de nieuwe datum. Als je de nieuwe datum echter niet meer kunt, zal Labyrint je ticket terug overmaken.
Als je verder nog vragen hebt kun je een mail sturen naar intern@labyrintleiden.nl

 

In combinatie met de Lange Studiereis naar Krakau, waar we Auschwitz, een cruciale site in de systematische genocide van Joodse mensen door de nazi's, zullen bezoeken, organiseert Labyrint een lezing over PTSS in Auschwitz Survivors. De lezing wordt gegeven door Dr. Herman Teerhöfer van Tilburg University. Hij heeft zijn leven gewijd aan het samenstellen van verhalen over overlevenden van Auschwitz en om het begrip te verdiepen van hoe deze overlevenden geestelijk erin zijn geslaagd zichzelf in stand te houden en hoe ze betekenis hebben gegeven aan hun leven na de oorlog, ondanks het verlies en het trauma dat ze hebben meegemaakt. Ben je klaar om je kennis over PTSS te verbreden en met ons mee te doen als we meer te weten komen over PTSS in overlevenden van Auschwitz? Zo ja, bewaar de datum! De lezing vindt plaats op 10 maart in de faculteit Sociale Wetenschappen in 1A01.

Prijzen zijn € 3,- voor Labyrint-leden, € 5,- voor niet-Labyrint-leden en bij de deur € 5,50 (inclusief drankjes en snacks. We kijken ernaar uit je daar te zien!

Ledenkaartje: €3,- 
Niet ledenkaartje: €5,- 

*Om een ledenkaartje te kopen dien je eerst in te loggen. 

Sponsoren

Sponsoren Labyrint
Sponsoren Labyrint
Sponsoren Labyrint

Realisatie: verenigingenweb