view this site in English

Eerstejaarsactiviteit

Datum: 28 november

Welkom kersverse eerstejaars psychologiestudent! Heb je de eerste weken studeren overleefd of waren de colleges te saai, de boeken te dik en kende je niemand om hierover te klagen? Geen nood, speciaal voor jou organiseert Labyrint een event speciaal voor eerstejaars psychologie studenten, zodat jullie elkaar beter kunnen leren kennen. De eerstejaarsactiviteit is donderdag 28 november van 18:00 tot ongeveer 21:15 uur en begint in het gebouw van de Faculteit Sociale Wetenschappen. Allereerst zullen we het glas heffen op het goede studentenleven en elkaar beter leren kennen. Daarna gaan we samen naar de Bowlingbaan in Warmond, waar het niet gaat om je intellectuele kwaliteiten, maar dan toch wel om een goede oog-handcoördinatie. We maken er een spetterende avond van. We verheugen ons op je komst!

Tijdens de kennigsmakingsspellen zullen wij jullie voorzien van een halve pizza, waarbij jullie de keuze hebben uit een overheerlijke halve margharita, pepperoni of fungi pizza. En dat allemaal voor maar €4,50!

Vergeet ook niet om je ID kaart en fiets mee te nemen. Daarnaast zullen we na de activiteit nog drankjes gaan, dus mocht je mee willen, vergeet dan niet wat extra geld mee te nemen!

Je kunt hier je ticket kopen. Om aan deze activiteit mee te doen, moet je lid zijn van Labyrint.

Sponsoren

Sponsoren Labyrint
Sponsoren Labyrint
Sponsoren Labyrint

Realisatie: verenigingenweb